Nette levering; wel vrij lange levertijden

Glas wordt netjes op maat en afgewerkt geleverd. Wel is de levertijd vrij lang als je tijdens een project glas besteld.

Vlotte levering... Vriendelijk en behulpzame bezorger Top...

We moesten Een week op de levering wachten. Dat viel een beetje tegen. De levering daarentegen is prima en keurig verlopen. Vanwege de hoge leveringskosten zijn wij de bestelling zelf op komen halen, ook dat is prima verlopen. Compliment

Keurig verpakt en super snel geleverd. Precies de rubbers die ik zocht.

Prima geregeld, goede service, alleen de kosten van een klein glasplaatje (ongeveer 35 Euro) is best veel. Wel goed ingepakt.

Helemaal top

Alles perfect geregeld en kwaliteit top

Goed product en snelle levering

Prima product

vlotte service

snel en mooi verpakt geleverd.

Goeie webwinkel

Duidelijke site, zeer snelle levering en deftig materiaal tegen goede prijs. Enige minpuntje is soms wat wachten bij mailverkeer

Goede service.

Snel en makkelijk besteld . Op tijd geleverd.

Goed en betrouwbaar bedrijf

Duidelijke website, goed mogelijk om zonder hulp glas te bestellen. Snelle reactie, keurige meldingen vooraf op het aflever moment. Kan het bedrijf aanbevelen.

Glashandelonline levert gewoon!

Glashandelonline levert gewoon, zonder problemen, op de afgesproken dag. Dat vind je niet meer overal. Hier wel!

Levering prima verlopen

Voor een dakkapel in Vlaardingen had ik 5 hr++ ruiten nodig. De website was duidelijk en hierdoor liep het invullen van de afmetingen, glasdiktes en spouw prima. Ook meteen kit en glasband meebesteld. De levering heb ik bij mijn klant ter plaatse laten doen. Ik kon bij de levering niet aanwezig zijn, maar ik had daar een plaat hout met 2 balkjes neergezet. De chauffeur belde netjes op dat hij bij mn klant was en glas op de houtjes tegen plaat neergezet had. Zo is het voor mij als klussenier fijn werken. Als ik weer glas nodig heb, weet ik waar ik moet zijn!

Makkelijk bestellen en goede levering

Tevreden

Bestelde spullen snel en compleet geleverd. Tevreden klant

Snel, goede communicatie

Er werd professioneel gereageerd op mijn - kleine - bestelling.

Zoals verwacht

Kwaliteit prima en levering vlgs opgave

Prima kwaliteit glas en prima service

Prima kwaliteit glas en prima service

Snelle levering,prima verpakking goede service Hartelijke dank

Goede prijs/kwaliteit

Levering precies als omschreven. Mooie en nette douchedeur. Zou wel aanbevelen deze altijd in te laten pakken ivm levering.

Prima offerte ontvangen en snel geleverd.

Prima offerte ontvangen en snel geleverd.

Niet te duur

Niet te duur goede informatie na bestelling over levering

Goed op tijd en niks gebroken

Correcte levering en keurig afgehandeld en geleverd door de chauffeur

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]