Uitstekend produkt en prima levering

We hebben een kleine glasplaat besteld als vervanging voor een gesneuveld tafelblad. Veel keus op de site, makkelijk te bestellen en vlot geleverd. We zijn erg tevreden met het resultaat en hoeven nu de tafel niet weg te gooien.

Snelle levering!!

Bedrijf reageert snel, de gevraagde spullen heb je snel in huis, top.

Goede ervaring

Maat was goed, precies waar ik naar opzoek was

Hele fijne bezorging !

Snelle levering, op maat

Glasplaat voor op houten tafelblad laten maken. Helemaal volgens plan gemaakt en geleverd. Achteraf kon het niet in de lift en ook niet via trappenhuis omhoog en heb ik een verhuislift moeten regelen. Geen probleem; die was er binnen een paar uur. Het zou wel handig zijn om bijv. het gewicht van de glasplaat vooraf te weten (in mijn geval 62 kilo). Daar had ik me toch op verkeken. Maar goed; de plaat is prachtig en ligt inmiddels op de tafel. We zijn er blij mee!

En alles netjes

Afhalen dubbel glas, gemakkelijk bestellen, nette prijs en aardige medewerkers!

Keurig

Netjes

Goed materiaal

Top geregeld; alles!

Reeds keer besteld en beide bestellingen netjes conform afspraken uitgevoerd.

Vooral de contacten per telefoon waren zeer duidelijk en goed. En de bezorging was perfect geregeld Aanrader!

Volgens afspraak, tegen de afgesproken prijs

Grote levering enkelglas (100 ruiten). Prima afgehandeld

Zeer goed materiaal

Prima materiaal en keurig verpakt

Perfect volgens specificaties geleverd!

Bestelling is tot op de milimeter perfect zonder enige beschadigingen geleverd.

zeer goede kwaliteit

zeer goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Top,

eenvoudig besteld, juiste en snelle feedback ivm levering

Duidelijke afspraken levertijd klopt helemaal

De bestelling id eenvoudig te doen. De producten kloppen helemaal en ook de levertijd is prima aangegeven en gerespecteerd.

We werden zelfs gebeld of het voor een tafel was en dan in overleg of we een ronde kant wilde. Super service!

Prachtig maatwerk aan een mooie prijs met de nodige info en vriendelijkheid..

Het stuk glas dat wij zochten konden we makkelijk via de duidelijke website bestellen. Alle nodige info over de soorten glas, de snijmogelijkheden, de afwerking, ... was makkelijk te raadplegen. En dit allemaal aan een mooie prijs! Dit werd dan nog eens met alle vriendelijkheid aan huis geleverd. Zo moet het zijn!

Gelopen zoals het moet.

Alles ok

Snelle levering en goede afwerking.

Ben erg tevreden over de informatie en advies. Perfecte nakoming van de levertijd. De prijs/kwaliteit is uitstekend.

Tpi levering , top kwaliteit,levering netjes en goed ingepakt! Top!

Prima levering

Glas was netjes verpakt, was niet beschadigd en chauffeur hielp mee om het glas op tafel te leggen. Kortom prima service

Alles is gegaan zoals ik het verwacht had

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]