Heel goed,mooie deur

Keurig op tijd geleverd schauffeur waardeerde het zeer voor de hulp bij het dragen van de deur.

Alles naar wens

Alles wordt correct opgevolgd. Levering ook netjes medegedeeld

Mooie glasplaten

Mooie afwerking. Goede en duidelijke communicatie vooraf. Netjes binnen aangegeven tijd bezorgd. Ik ben zeer tevreden

perfect

perfect

positief

Goed geinformeerd mbt het bestellen van het product en duidelijke afspraken mbt de leveringsdatum. Onduidelijk was welke hulp exact nodig was. Er werd aangegeven dat iemand aanwezig moest zijn om te tillen. De chauffeur heeft de glasplaat zelf kunnen tillen. Enige hulp bij het neerleggen van de plaat was wél handig. Hiervoor had ik zelf geen werk (zzp'r) hoeven af te zeggen en had mijn dochter die thuis was hier een handje bij kunnen helpen. Ik had begrepen dat ik geinfomeerd zou worden over de levertijd op de dag zelf. Het kan zijn dat mensen hebben gebeld.(??) Onbekende nrs bel ik nooit terug, tenzij ingesproken. Mail of app. heb ik niet gehad. In elk geval stond de persoon al zeer vroeg voor de deur. Dit is fijn. Ik heb die dag nu geen afspraken kunnen maken.

Alles is goed geregeld

Van bestelling tot levering is alles heel goed geregeld. Communicatie is ook perfect. Goed bezig!

Alles is netjes en volgens wens verlopen.

Ik heb de hele transactie als prettig ervaren: duidelijke site, prettige communicatie en de aflevering thuis. Zelfs kreeg ik nog advies zonder hierom gevraagd te hebben.

Perecte levering en goede kwaliteit

Goede ervaring. Goede op tijd levering!

Exact zoals besteld

Glasplaat voor salontafel nieuw laten maken. Netjes geslepen.

Snelle levering. Goed verpakt.

De extra vragen over het glas werden uitgebreid beantwoord. Heel fijn om iemand ad lijn te hebben met verstand van zaken. Glasplaat is heel mooi en staat perfect op onze tuintafel.

Makkelijk, snel en goed.

Makkelijk te bestellen via duidelijke website. Snelle bevestiging en levering. Ook dat geheel volgens afspraak en planning.

Gewoon goed

Levering goed en vakkundig en op tijd, alleen jammer dat de stickers die op de ramen zaten lijmresten achterlieten die moeilijker te verwijderen waren, voor de rest alles prima en voor een nette prijs

Prima producten.zoals afgesproken zorgvuldig verpakt

Goed levering binnen tijdaafspraak. Exacte maten. Goed verpakt. Goede ervaring. Dank voor deze kwaliteiten.

Perfecte ervaring

Snel besteld en zeer snel geleverd

Perfect.

Helemaal volgens afspraak en correct geleverd.!

Vriendelijk, zorgvuldig en meedenkend

Betreft herhalingsaankoop obv eerdere zeer goede ervaring.

Perfect.

Goed materiaal, snelle levering. Uitstekend verpakt.

Prima en snelle levering

Er is snel en tijdig geleverd. Netjes en veilig ingepakt zodat het niet kon beschadigen!

Uitstekend op maat gemaakt product voor concurrende prijs snel geleverd

Op maat gemaakte volglazen douchedeur, snel gelverd voor concurrerende prijs

Niet geleverd

Ligt wss niet aan jullie maar ik heb juist een mail gestuurd naar TransMission dat mijn bestelling niet is geleverd. In tegenstelling wat op de track en trace staat

Perfect,precies wat in verwacht had!

Perfect,precies wat in verwacht had!

goede keuze, snel geleverd

er is een groot aanbod aan items voor het plaatsen van glas, topbedrijf! heb geen ervaring met glas

prima service!

Overzichtelijke site, snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]