Snelle service, goede kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit.

Makkelijk en snel

Toppie

Goed op maat en netjes ingepakt

Goed op maat en netjes ingepakt. Levering duurt wat lang, maar niet superlang.

Uitstekkend

Goede web site, duidelijk en overzichtelijk.

Duidelijke foto’s en snel geleverd

Prima service korte verzendtijd

Ben goed geholpen en zeer tevreden over het glas

Glazen deur snel geleverd, goed verpakt en ziet er prima uit.

De bestelde rookglazen deur voldoet prima. Incl alle bevestigingsmaterialen.

Goede ervaring

Goede service en snelle reacties bij de aanvraag. Mooie spiegels voor onze fitness hok besteld. Goede prijs ook.

Voor herhaling vatbaar

Correcte handel

snelle correcte levering

snelle levering, alles correct verpakt

Makkelijk te bestellen

Eenvoudig bestellen. Relatief lange levertijd. Goed verpakt aangeleverd. Chauffeur verstaat geen nederlands

Goede kwaliteit douchestrips in het juiste model

Fijn dat ik hier het juiste model douchestrips kon vinden. Prima kwaliteit en snel geleverd.

Perfect op maat en snelle levering

Perfect op maat en goede levering

Aflevering op de afgesproken tijd met het glas zoals besteld.

Is de eerste keer dat ik via een site glas heb besteld en weet dat ik een volgende keer weer kan kiezen voor Glashandelonline. Vanwege een tijdelijk ongemak dat ik ondervind werd het glas zonder probleem binnengezet.

De bestelling is goed verlopen levertijd zou wat korter kunnen. Correcte klantvriendelijke aflevering. Perfect

Zo als het hoord

Duidelijk

Product goed, bezorging niet

De buis met de deurstrip was tegen de deur aan geplaatst. Waarom is het niet bij de buren bezorgd? Of weer meegenomen?

Prima communicatie.

Snelle levering. Komen afspraken na! Lossen eventuele problemen snel en vakkundig op!

Werkt goed hou het water tegen waar het hoort.

Strip voor douche deur werkt goed.

Super snel geregeld en n superprijs

Was ff spannend met ophangen maar goed meten is t halve werk alles wat nodig is zat erbij , dus super gelukt allemaal Groetjes fam Kouwenhoven

Mooie glasplaat voor mijn tafel

Mooie glasplaat voor op mijn tafel. Netjes geslepen aan de zijkanten + hoekjes, snel geleverd!

Duidelijke site

Duidelijke site en snelle levering

Direct

Eerste instantie verkeerd ruitje besteld direct mail terug gestuurd met de juiste gegevens meteen goed opgepakt

netjes geleverd

netjes en op tijd geleverd ,ophaal locatie goed te vinden.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over Glashandelonline.com

Glashandelonline.com is dé online glashandel voor heel Nederland en Vlaanderen. Bij ons kunt u terecht voor al uw glas in de meest uiteenlopende variaties en kleuren, glasbeslag en glasartikelen. Of het nu gaat om los glas als dubbel glas, gehard glas, gelaagd glas enkel glas of spiegels, ook voor complete oplossingen als douchedeuren, douchewanden, douchecabines en binnendeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren onze producten aan huis of op locatie door heel Nederland (behalve de Wadden eilanden) en Vlaanderen. Afhalen is eventueel ook mogelijk bij 1 van onze afhaalpunten. Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0162-454963 of via [email protected]