Snelle levering, goede prijs, goed artikel

Wat wil je nog meer..? Goede site ook en dat is het geval.

Gewoon goed

Alles netjes volgens afspraak geleverd. Product is van goede kwaliteit. Kortom: prima.

Snelle en correcte levering

snelle levering in robuste verpakking

Positief over de correcte levering.

Druppels

Ze plakken goed, en daar gaat het om

Snel en duidelijk wat te vestellen

Het product was snel te vinden , duidelijk en goed geleverd.

Prima dienstverlening

Duidelijke website , waardoor eenvoudig bestelling was op te maken. Alles conform de afspraken geregeld, qua bestelling en levering. Goede communicatie van voortgang via de mailing.

De site is overzichtelijk en bestellen is makkelijk.

Zeer vlotte levering, ben zeer tevreden.

Keurig geleverd

Product zoals verwacht, levertijd van 3 weken. (Ivm de bezorg route).

Goed product voor een goede prijs.

Is een goed bedrijf welke netjes levert volgens afspraak.

Product conform specificatie. Levering volgens afspraak

Duidelijke site voor de bestelprocedure. Prima communicatie over productietijd en levering. Ontvangen product conform aanbieding.

prima bedrijf

duidelijke website, goed communicatie t.a.v de levering. fijn dat een dag voor de levering een sms wordt verstuurd over de bezorgtijd.

snel en goed verpakt geleverd.

Maatvoering op de site wijkt af van geleverde artikel (20 i.p.v. 25 mm)

Prima service.

Per ongeluk had ik een verkeerd afhaaladres in België aangeklikt i.p.v. Oosterhout. Met één telefoontje perfect opgelost. St

Gemengde gevoelens

De glasplaten zijn sterk, stevig en heel mooi. Ze passen heel goed binnen onze interieur. Echter was één hoek afgebroken bij een van de glasplaten. Dit hebben zowel ik als de bezorger geconstateerd bij het openmaken van de verpakking om de glasplaten. Hierover volgt nog contact voor vervanging.

douche strip 90 graden

goed aangeleverd product, in een tijd van 2 dagen

Goede betrouwbare winkel

Gewoon zoals het hoort conform afspraak geleverd

Netjes goed en snel!

Top geregeld! Bedankt!!

Kwaliteit

Keurig Zoals afgesproken en Betrouwbaar

Duidelijk en genoeg

Kwaliteit zoals verwacht.

Profiel besteld en snel ontvangen. Service naar wens.

precies het geen gekregen wat ik gevraagd had.

Snelle levering van prima materiaal

Uitstekend product dat supersnel geleverd werd.m

Prima Services

Werd na aanleiding van mijn bestelling gebeld, met wat kritische vragen, geheel terecht, had dingen besteld die niet hellemaal pasten. alles opgelost, bedankt.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over devoordeligegroep.nl

De Voordelige Groep is een webshop voor maatwerk glasproducten en glasartikelen. Wij leveren glazen douchedeuren, douchewanden en douchecabines compleet en volledig op maat. Ook kunt u eenvoudig bij ons spiegels, tafelbladen, veiligheidsglas en enkel glas bestellen. Wij leveren het glas met speciaal glastransport door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaanderen en hebben een afhaalpunt in Oosterhout (NB). Indien u vragen heeft kunt u met ons contact opnemen via [email protected] of 076 - 51 58 083.