Correcte en snelle levering

Niet mogelijk om bestelling in het weekend op te halen.

Ik heb mijn bestelling nog niet in huis. Ophalen kan alleen tijdens kantoortijden. En dan werk ook ik. Tip: 1 avond in de week of op zaterdagochtend de mogelijkheid tot afhalen bieden.

Klantvriendelijk en professioneel

Bij het afhalen werd ik vriendelijk te woord gestaan. Het bedrijf/kantoor heeft een professionele uitstraling

Goede ervaring

Snelle levering Je werd op de hoogte gehouden via de mail Product voldoet aan mijn verwachtingen

perfect, alleen levertermijn iets te lang

gewoon goed

Vragen werden snel beantwoord ook bij installatie! Top

Op maat gemaakte glazen douchedeur. Verrassend lage prijs ten opzichte van andere "lage prijs leveranciers". En nog keus voor afwijkende maten, wat bij de anderen niet mogelijk was. Ook terugkoppeling inzake maatdetails van dit bedrijf heeft gezorgd voor precies de juiste levering !

Snelle en correcte levering

Geen gezoek en gesleep met spullen, maar netjes in een korte tijd thuis aangeleverd!

Prima kwaliteit

Douchedeur op maat laten maken. Goede zware kwaliteit van de glazen deur en het beslag. Ik ben positief verrast.

Snel antwoord op vragen en goede en snelle levering

Prima gevoel bij deze club. Doet wat ze beloven

In een woord goed.

Een goed bedrijf waar ik zeker reclame voor ga maken.

Was helemaal perfect

Snelle afhandeling. Betaling goed geregeld. Erg tevreden.

Prima deur en geleverd volgens afspraak

De deur die wij voor ogen hadden werd geleverd. Prima levering, goede materialen met degelijke uitleg. Kortom een aanrader.

Geen opmerkingen

Zeer goede service verlening. Snelle reactie op offerte verzoek.

Zeer klant vriendelijk bedrijf. Offertes helder en duidelijk.

Voordelig en snelle levertijd.

Van begin tot eind soepel verlopen, top.

Snel duidelijk antwoord op mijn vraag van de klantenservice, en aflevering tijdens mijn afwezigheid ook perfect gegaan. Chauffeurs met hart voor de zaak, dat kon je zien.

Bijzonder snelle levering

Nadat ik wat vragen had over het door mij gevonden product, een heel duidelijk antwoord gekregen. Daarna besteld en de volgende dag al in huis, terwijl ik op 2 -3 dagen gerekend had. Prima. Kan dit bedrijf aanbevelen.

Op tijd, zoals gemeld, alleen met een verkeerde naam erop.

Mooie aanbieding, en de opgegeven maten klopte precies.

Alles gevonden op de website, nadien nog gebeld voor een snellere levering en alles is gelukt. Top

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Toppers

Pluspunten

Snelle en perfecte levering van kwalitatieve producten

Ik zou het niet weten!

Pluspunten

Snelle levering en goede informatie over de levertijd. Prima.

N.V.T.

Pluspunten

Goede producten. Netjes geleverd.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over devoordeligegroep.nl

De Voordelige Groep is een webshop voor maatwerk glasproducten en glasartikelen. Wij leveren glazen douchedeuren, douchewanden en douchecabines compleet en volledig op maat. Ook kunt u eenvoudig bij ons spiegels, tafelbladen, veiligheidsglas en enkel glas bestellen. Wij leveren het glas met speciaal glastransport door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaanderen en hebben een afhaalpunt in Oosterhout (NB). Indien u vragen heeft kunt u met ons contact opnemen via [email protected] of 076 - 51 58 083.