Pluspunten

Heldere website, ruime keuze en snelle levering.

Pluspunten

snelle levering helemaal top

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel van reageren en mooie producten.

Ik had speciaal in de email mogelijke bezorgdagen aangegeven. Enkel heeft de vaste bezorger één vaste dag voor mijn postcode en die valt niet gelijk met mijn dagen. Dit had voor het bestelmoment kenbaar kunnen worden gemaakt. Toen ik achteraf belde was de man totaal niet coöperatief. Houding: niet ons probleem en wij kunnen niets doen. Toen ik belde om het eerste bezorgmoment te cancellen omdat ik niet zomaar de dag vrij kon nemen was het opeens wel mogelijk de spullen voor de deur te zetten. Kortom deze oplossing had er eerder ook al uit kunnen komen. Dat had mij veel moeite gescheeld

Pluspunten

Correcte afhandeling. Goed product en goede communicatie.

Strip onder douchedeur bleek overbodig. Wat meer productinfo was nuttig geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel en heldere mogelijkheden op de site; Snelle afhandeling, d.w.z. van plaatsen van de order tot het bezorgen van het eindproduct; telefonisch meteen en makkelijk bereikbaar. Producten zijn we erg tevreden over. Alsook de levertijden enz. Dus zal zeker nog wat bestellen in de toekomst.

-wilde telefonisch het een en ander bestellen maar dat ging niet en moest ik per mail doen, wat toen (heb ik ook aangegeven niet ging i.v.m. wifi die niet werkte) moest zelf ook een tekening maken met de precieze afmetingen enz. Daar zou wellicht een tool voor kunnen worden opgezet zodat je makkelijk iets uit kunt tekenen waar jullie ook wat aan hebben. Dat je precies bij een tafelblad bijvoorbeeld de radius van de hoeken kunt aangeven en de hoogte waar de boorgaten moeten komen enz. de glasplaat die werd bezorgd was niet compleet, er was maar 1 hoek afgerond ipv vier hoeken Vond het jammer dat er niet iets langer werd stilgestaan bij dat dat verkeerd was gelopen alsin een excuses en wat vervelend, we zullen er alles aan doen dit snel op te gaan lossen. vond de terugkoppeling niet altijd on point. Dus moest er zelf weer achteraan of er al iets duidelijk was over de nieuwe levering. Zelfs op de dag zelf. Moet wel bekennen dat ze het nieuwe blad binnen een week weer bij ons bezorgd hebben, wat snel is, dus dat was prettig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

scherpe prijs, duidelijke website, product voldoet aan de verwachtingen

Bezorgen vind ik waardeloos. Prima dat er een tijdsvak van 2 uur wordt gehanteerd maar neem de moeite om een half uur voor aanvang even te bellen. Zodat ik zorg kan dragen dat er binnen dat half uur iemand aanwezig is op het losadres.

Maatwerk douchedeur besteld. Montagehandleiding is wel via internet te downloaden maar het zou makkelijker zijn als deze ook meegeleverd wordt met de douchedeur.

Pluspunten

Goede kwaliteit goede levering....netjes dat ze nog nagebeld hebben om nog dingen te bespreken

Pluspunten

Snelle levering. Verpakking en artikel waren beschadigd. Snel werd een nieuw artikel nagestuurd.

Pluspunten

Snelle levering. Na het missen van een onderdeel een snelle nabezorging.

Levering beter controleren op te leveren onderdelen, hoe klein ook.

Pluspunten

Prima service en klant gericht

Pluspunten

Super goed geholpen, fijn meegedacht, prima levering en het allerbelangrijkste een prachtig resultaat.

Niet de mogelijkheid om in te meten en een vertraging in de levering.

Pluspunten

prima levering. Goed aan de maat.

Wat mij betreft niets.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij vertraging nemen ze direct contact met je op

Bij de deurleufels ook eens de keulbouten voor de bevestiging erbij leveren

Pluspunten

Goede opvolging van vragen en levertijden, technische goed onderlegd en vriendelijke behandeling.

Pluspunten

Snelle reactie. Snelle en nette service. Douchedeur, douchewand en spiegels hele mooie kwaliteit en goed verpakt binnengekomen.

Niet altijd -voldoende- telefonisch bereikbaar.

Pluspunten

Goede telefonische support. Goede informative website.

De levering bleek (nadat ik had gebeld omdat geen email met geplande tijd van levering als beloofd was gezonden op de dag voor levering) niet door te gaan op afgesproken dag omdat "chauffeur pech had". Vreemd dat dan ook de beloofde email ook niet was gezonden.

Pluspunten

perfecte levering

geen

Pluspunten

snelle levering en goed product

Pluspunten

Levering volgens afspraak en prettig in omgang ze hebben zelfs nog maten telefonisch na gevraagd od dit inderdaad klopte Goede service

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over devoordeligegroep.nl

De Voordelige Groep is een webshop voor maatwerk glasproducten en glasartikelen. Wij leveren glazen douchedeuren, douchewanden en douchecabines compleet en volledig op maat. Ook kunt u eenvoudig bij ons spiegels, tafelbladen, veiligheidsglas en enkel glas bestellen. Wij leveren het glas met speciaal glastransport door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaanderen en hebben een afhaalpunt in Oosterhout (NB). Indien u vragen heeft kunt u met ons contact opnemen via [email protected] of 076 - 51 58 083.