Pluspunten

Voor de tweede keer een douche deur besteld bij devoordeligegroep.nl en wederom netjes verpakt en volgens maatvoeringen geleverd. Top, bedankt!

Pluspunten

Donderdagavond besteld en maandagochtend in huis. Douchestrippen besteld, prima prijs/kwaliteit!

Pluspunten

Goe3de communicatie, snelle levering

Pluspunten

Klantvriendelijkheid; Net geleverde producten.

Ruimere openingstijden, het is voor werkende mensen niet te doen in de reguliere tijden de producten te komen afhalen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

kwaliteit was ok

levertermijn niet gerespecteerd. +2weken extra door fout intern.

Pluspunten

Prima duidelijke website, geleverd binnen termijn, goede kwaliteit van glas (2x 6mm dik 270mm x 210mm)

De leverkosten van 50 euro ofzo zijn erg hoog voor zulke kleine glasplaatjes. Voor normale ruiten snap ik het. Een tarief voor klein werk lijkt me terecht.

Pluspunten

Prettige contact met bedrijf voor goede informatie. Bestelde glasblad goed en mooi afgewerkt.

Pluspunten

Goede communicatie over bezorging en maatvoering

Summiere gebruiksaanwijzing, maar wel te begrijpen.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over devoordeligegroep.nl

De Voordelige Groep is een webshop voor maatwerk glasproducten en glasartikelen. Wij leveren glazen douchedeuren, douchewanden en douchecabines compleet en volledig op maat. Ook kunt u eenvoudig bij ons spiegels, tafelbladen, veiligheidsglas en enkel glas bestellen. Wij leveren het glas met speciaal glastransport door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaanderen en hebben een afhaalpunt in Oosterhout (NB). Indien u vragen heeft kunt u met ons contact opnemen via [email protected] of 076 - 51 58 083.