Topkwaliteit en uitstekende service

Snel geleverd, goede communicatie!

Klantvriendelijk

Eerste order geplaatst tevreden tav communicatie. Product ziet er goed uit.

Alles (prijs, kwaliteit, vriendelijkheid, service) klopt!

Aardige mensen, snelle service, prima kwaliteit en nette prijs.

mensen die een band willen opbouwen

Prima productkennis, pro-actief, goede prijs-kwaliteit verhouding!

Inmiddels al diverse bestellingen geplaatst bij WebshirtCompany B.V. Blousen, hardloopshirts en polo's met bedrukking. Prima kwaliteit, goede pro-actieve houding en mooie snelle service. Ook de volgende bestellingen in toekomst zullen weer via Webshirt gaan lopen!

Professioneel, duidelijk en eerlijk advies, levering volgens afspraak.

Na deskundig advies over de kleding voor onze hondenschool ADHD een goede keuze kunnen maken. Prijs en kwaliteit van de kleding en de personalisatie volledig naar verwachting en volgens afspraak ontvangen.

Prettig informatief en hulpvaardig contact

Aandacht voor de klant en de vraag achter de vraag. Legt uit en denkt mee.

Mooi produkt, goede kwaliteit en goede service.

heel positief snel besteld , snel geleverd.

Snelle bestelling en snelle levering. Meteen na bestellen een telefoontje of ik niets was vergeten. prima service.

klasse shirts

Uitstekende service en communicatie

Product als getoond. Correct en vriendelijk contact met Sales. Verpakking degelijk. Zonder twijfel zal ik opnieuw zaken met hen doen !

Prima kwaliteit

Prima spul!

Prima Geregeld!

Al diverse malen werkkleding besteld en laten borduren, top kwaliteit, en ook de borduring blijft jarenlang goed. Echte aanrader.

Snelle en correcte levering

Snelle reactie op aanvraag en correcte levering. Aanrader!

Duidelijke communicatie en snelle levering

Fijne communicatie, snelle levering en telefonisch contact gehad over mijn bestelling

Prima shirts en prettige begeleiding

Goede kwaliteit en prima service

Emile is eerlijk, behulpzaam en handelt zeer snel!

T shirt

Goede kwaliteit

Opdracht snel en correct uitgevoerd.

Ook voor kleine hoeveelheden druk- en borduurwerk kun je bij Webshirt Company terecht! De kwaliteit is prima.

Perfect, Snel en Conform Afspraak.

Wij doen als bedrijf al jaren zaken met Webshirtcompany B.V. en zijn uiterst tevreden over dit bedrijf. Wij raden Webshirtcompany iedereen aan die op zoek is naar gepaste bedrijfskleding van goede kwaliteit!

prima en duidelijk afspraken gemaakt

mooie kwaliteit

Zeer tevreden!!!

Absoluut een aanrader, snelle reactie, meedenken, kwaliteit en een prettige samenwerking.

Erg tevreden over de samenwerking, kwaliteit en flexibiliteit.

We zijn als organisatie erg tevreden over de kwaliteit die WebshirtCompany geleverd heeft. Vooral bij het borduren komt ons logo heel erg mooi naar voren. Tevens hebben ze zich altijd flexibel opgesteld om een mooie set van kleding samen te kunnen stellen. Kortom we zijn erg tevreden!

Prima, afspraken nagekomen, ideeën aangeleverd

Rafaelweg 13

6114BX Susteren