goede en snelle service

Zeer tevreden over de snelle afhandeling van bestellingen.

alles correct en snel afgehandeld

Alles is volgens afspraak verlopen en de levertijd ( afgesproken ) is ruimschoots gehaald zodat e.e.a. allemaal door kon gaan zoals was afgesproken !! SUPER

Super super service, klant vriendelijk en meedenkend.

Heel positief en dat al ruim 10 jaar! Ga zo door.

Prima samenwerking met goed overleg.

Wij doen alle bedrijfskleding met dit bedrijf al vele jaren. Dat zegt toch wel wat.

Fijn bedrijf, staat klanten op juiste manier te woord Deskundige medewerkers

Goede service!

Een bedrijf die afspraken nakomt en doen wat ze beloven!

snelle levering en goede prijs/kwaliteit ratio

Ben uiterst tevreden

Super service en top kwaliteit shirts

Voor een groep was ik op zoek naar bedrukte t-shirts met v-hals. Bij de Webshirtcompany kon pas modellen van de shirts krijgen en ondertussen werd er goed meegedacht over het ontwerp voor op de shirts. De kwaliteit van de shirts is erg goed en de service vanuit de organisatie is goed.

Goede service, prima prijs-kwaliteitverhouding

Top service en kwaliteit!

Mooie zakelijke blouse besteld met logo met een prima service en prijs kwaliteit verhouding!

Zeer klantvriendelijk !

Geen moeite was teveel om onze wensen in te vullen. We hebben de juiste kleding inclusief keurige bedrukking ontvangen. Snel, professioneel en heel vriendelijk ! Dankjulliewel WebshirtCompany !!! Verzinkerij van Aert BV., Nederweert

Top kwaliteit en service

Eerst ervaring met Webshirtcompany, meteen een hele goede! Goed meegedacht, snelle levertijd, kleding mee om te passen en prachtig borduurwerk. Dat alles voor een hele goede prijs!

Goede kwaliteit en correcte afhandeling

Wij als firma GSH Maasbracht bestellen al jaren onze bedrijfskleding bij Webshirt Company. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en daarom kiezen wij voor toeleveranciers die dit ook handhaven. Daarom is Webshirt Company een leverancier van ons waar wij de benodigde spullen graag van ontvangen zonder kopzorgen.

Gewoon TOP!

Zeer vriendelijke medewerkers, uitstekende en duidelijke informatie, snelle en correcte service, ook voor kleinere bestellingen. Super

prima bedrijf, goede kwaliteit, snelle service, snelle beantwoording.

Dit is een prima bedrijf, men doet echt z'n best om samen met jou, als klant tot het juiste product te komen. De shirts hebben een mooie, stevige kwaliteit en de logo's geven de indruk dat ze lang gaan blijven zitten. Vriendelijke en snelle beantwoording van mails, wat het hele proces versoepelt, kortom.. Hier kun je gerust je bedrijfskleding bestellen!

De specialist in bedrijfskleding!

Duidelijke communicatie, met korte lijnen. Juiste prijs/kwaliteit verhouding.

goede kwalitei/prijs ratio

goede service, duidelijke offerte, snelle levering

Alweer en bestelling geplaats waarbij het contact prettig is en duidelijke afspraken worden gemaakt. Aangeven wanner dat het product klaar zou zijn en weer een snelle levering. Super.

Snel en professioneel

Snelle levering met goede kwaliteit, ook het borduurwerk was erg professioneel.

Uitmuntend

Stipte levering.

Alles prima en snel geleverd.

Goede service en goed meedenkend met de klant

Heel goed advies en snelle levering

We zaten met een spoedlevering ivm een familiedag. Dit werd super aangepakt en prima op tijd geleverd. Goed advies en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Altijd goede service, vriendelijk en persoonlijk

Orders worden snel verwerkt, ook als ze niet zo groot zijn

super

eindelijk een bedrijf dat mee denkt met de klant goede en zeer betaalbare oplossingen en alles prima verzorgd prettig personeel, kortom helemaal super

Pluspunten

Zeer klantgericht, No nonsens bedrijf, prima prijzen, komen hun afspraken na. Toppers

Rafaelweg 13

6114BX Susteren