Heel tevreden, vriendelijk en snelle service

Super Service, snel geregeld.

Alles super snel geregeld, goed afgehandeld. Tot de volgende keer.

topservice en topkwaliteit

Wij werken al jaren met WebshirtCompany en zijn nog steeds zeer tevreden over de kwaliteit en het meedenken met ons als klant.

xx

Wij zijn een tevreden klant van Webshirtcompany.

Wij hebben een fijne en positieve ervaring met Webshirtcompany. Snelle feedback. Correcte afhandeling en levering bestellingen. Zeer klantvriendelijk. Zéker een aanrader om mee samen te werken!

Snelle en duidelijke service!

Voor onze skivereniging waren we opzoek naar bedrukking voor ski truien in verschillende maten en kleuren. Uiteindelijk bij Webshirtcompany.nl terechtgekomen en een vraag achtergelaten. Binnen no time had ik al een reactie ontvangen waarin de mogelijkheden op een rijtje werden gezet. Er werd een prima prijs aangeboden en daarnaast ook snelle levertijden. Ook werd er meegedacht in het ontwerp van de bedrukking en kreeg ik een voorbeeld. We hadden snel een akkoord en ondanks een leverprobleem van de leverancier werden de truien alsnog op tijd geleverd. Een echte aanrader! Emile en Ivo Bedankt!

Super service

Altijd op tijd en volgens afspraak. Al jaren!

Super service en kwaliteit

Zeer tevreden met de service, advies en kwaliteit.

Goed advies gekregen.

Bij hun in de winkel geweest, goed advies gekregen. En heel snel geleverd. Aanrader!

Goede en snelle reactie en top kwaliteit

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Snelle levering en keurig resultaat

Netjes geholpen en levering binnen de aangegeven tijd. De t-shirts zien er keurig uit.

afspraak is afspraak, snelle levering

mooi borduurwerk!

Uitstekende service en kwaliteit!

Erg behulpzaam en snelle levering. Afgenomen producten zijn van goede kwaliteit!

Goeie service

Tevreden met het resultaat en de snelheid

Komen afspraken na

Mijn ervaring is zeer positief. Via hun site een bestelling geplaatst en binnen de afgesproken leverdatum afgeleverd. Ik Jan deze webshirt Company iedereen aanbevelen.

Fijne samenwerking, mooie kleding!

Op zoek naar iets van kleding voor onze medewerkers op de Open Dag. Na al eerdere positieve ervaringen met de webshirt company contact opgenomen of zij konden helpen. Zeer fijn geadviseerd, Snelle service. Opties om te passen. Alles fijn gebracht en opgehaald. Steeds mail contact over de stand van zaken. Hele prettige samenwerking, zeer mooie in ons geval hemden/blousen en naambadges geleverd. Gaan de samenwerking in de toekomst zeker weer aan. En dit is een ieder aan te raden.

Goed en snelle communicatie

Als ik vragen heb mail ik of bel ik ze. Ze snappen onze wensen heel goed. Maar zeggen je ook als ze twijfelen over je keuze. Ben dur nu al super blij mee. En we moeten nog bestellen

Mooie hoodies en geweldige service!

Voor een bedrijfsfeest heb ik hoodies met logo besteld bij WebshirtCompany. Het was redelijk last-minute en ze hebben mij toch heel goed geholpen om alles op tijd naar de locatie te krijgen. De hoodies zijn van goede kwaliteit en de logo's perfect geprint. Het contact was super en ook het meedenken. De kleur die ik had gekozen maakte het logo wat minder zichtbaar en daarom kreeg ik pro-actief het advies om voor een betere kleur te gaan. De mensen zijn erg vriendelijk. Ik ga volgende keer naar dit bedrijf voor nieuwe bestellingen. Hartstikke bedankt!

De stof waarvan het vest is gemaakt is wel erg dun en het vest zit iets te krap. Ik heb meer vesten met maat L en die passen wel goed.

Snelle goede service

Goede service en vertrouwen om de spullen mee te geven als er nog niet betaald is.

Super service en kwaliteit

Advies en kwaliteit en duidelijke communicatie Helemaal tevreden tot de volgende keer.

Goede kwaliteit en afhandeling van de poloshirts

De mensen zijn zeer behulpzaam, denken met je mee en komen met ideeën. Het is een zeer betrouwbaar bedrijf en het belangrijkste is dat ze hun woord nakomen.

Fantastische service en eerlijkheid!!

Vanuit het bedrijf gebeld m.b.t. mijn geplaatste bestelling, passhirts aangeboden en of we nog vragen hadden, tevens een mail ontvangen dat de staffel korting niet juist was berekend en daar een credit voor ontvangen, dit allemaal zonder zelf actie te hoeven ondernemen. Onze volgende shirt komen weer her vandaan!!

Excellent

Very good service as usual!

Zeer goede ervaring met WebshirtCompany!

WebshirtCompany heeft onze productie (Salentijn/Euro-Events) volledig voorzien van nieuwe kleding. Prettige en snelle communicatie. Doen wat je vraagt en denken zeer goed mee. Kwaliteit kleding is super!

Rafaelweg 13

6114BX Susteren