Kort maar krachtig; Top Service!

Goede communicatie en snelle afhandeling

Slecht het bestelde nog niet ontvangen

Slecht het bestelde nog niet ontvangen

goede service

Goed advies, snelle service.

Wij zijn reeds 7 jaar een zeer tevreden klant.

Prima communicatie, snelle en uitstekende service en vooral steeds een prettige samenwerking. Top!

Zoals gewoonlijk Toppie !!!!

Staan direct voor je klaar, en informeren je wat het beste is.

To the point, correct en goede kwaliteit.

Ik werk al jaren samen met Webshirt company en de ervaring is nog steeds goed.

Zeer goede service

Een belletje is genoeg om een order te plaatsen en snel geleverd.

Leuke samenwerking

Bestelling ging zeer vlot, communicatie verloopt prima via mail, snelle antwoorden. Levering zoals afgesproken.

Ondanks de drukte bij het bedrijf, toch supersnel geholpen.

Toppie

Eerlijk en oprecht en zeker meedenkend Helemaal tevreden

Goede kwaliteit met fijne service

Veel keus van werkkleding en goed advies. Niets is te veel gevraagd!

Bestellen al jaren de kleding (Jassen,bodywarmers,sweaters,t-shirts en broeken) bij WebshirtCompany, goede kwaliteit.

fijne service

netjes en snelle afhandeling

Slecht

Bijna 3 weken moeten wachten op mijn bestelling. Vanuit hun kant geen communicatie helaas. Jammer

goede service en vlotte communicatie.

Snelle levering, levering per persoon dus niet uitzoeken wat voor wie is, top bedrijf.

Een aanrader!

Top, supersnel!!

Perfecte service en kwaliteit

Ik vertrouw altijd 100% op de kennis en kunde van Webshirtcompany. Ze weten feilloos de beste kwaliteit-prijs verhouding voor me te vinden en te realiseren!

snelle service

word altijd snel en correct geholpen, denken ook mee

Betrokken en alert

Webshirt denk mee en handelt daar ook naar, nemen initiatief en zijn betrokken bij onze organisatie. Snelle service en correcte afhandeling.

Snel en goed verzorgd ontvangen.

Snel en goed verzorgd ontvangen.

Prijs kwaliteit perfect

Alles correct afgehandeld.

Fijn contact, goede service

Het contact verloopt soepel. Alle vragen worden snel beantwoord en er wordt meegedacht. Mooie artikelen en zeer goede service.

Rafaelweg 13

6114BX Susteren