Zeer goede service !

Zeer goede service

Al meerdere malen bedrijfskleding gekocht en laten borduren, Persoonlijke aanpak en meedenken met de klant, waar vindt je dat nog? Bij webshirtcompany dus!! Gesitplus B.V Geleen

Helaas

Helaas niet tevreden over een klacht behandeling …, hierdoor zwaar teleurgesteld! Kleur verschil onderkent tussen navy en hard kobalt blauw foto’s gestuurd maar werd met onderkenning en wazige onderbouwing terug gemaild

snelle service

samen het model/ ontwerp uitgekozen. snel klaar en mooi gemaakt. Top!

Geweldige service, goede adviezen en een top qualiteit!

Ze werken hard om een snelle en goede service te bieden. Producten zijn van hoge qualiteit en ze printen met de nieuwste methodes.

Fijne goede kwalitatieve partij

We hebben voor de sponsoring van v Heur de shirts laten bedrukken. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden.

Goede communicatie en kwaliteit, snelle levering

Ik bestel al een aantal jaren bij Webshirt company de bedrijfskleding voor Spa-webshop.com en ben hier zeer tevreden over. Ze doen wat ze zeggen en leveren mooie kleding. Een aanrader!

Prettige en correcte samenwerking

Na een prettig gesprek order geplaatst en correct en op tij dafgehandeld

goede service

goede service en snelle levering

altijd fijn aankopen doen

snel geregeld en geleverd.

Houdenn zich aan de afspraken

Kundig Goede kwaliteit Competitieve prijzen

Snel en professioneel !

WebshirtCompany B.V. denkt met je mee en levert snel en betrouwbaar !

Fijn bedrijf voor kleding en bedrukking.

Goede producten, fijne service en nette borduursels. Topp!

Prima dienstverlening

Mooie t-shirts en zeer vriendelijk

The staff were reliable and their follow-through was excellent.

The staff was reachable and replied to my queries with quick responses.

snelle reactietijd

er wordt altijd gezocht naar een oplossing

Prima geholpen !!!!

Ook al had ik als particulier slechts een kleine bestelling, toch werd deze met de grootste zorg behandeld.

Zeer prettig

Snel en goed geholpen en kleding klaar

Brainstormen

Samen brainstormen was het motto. Om te komen tot een prettige pasvorm, materialen en logo van onze nieuwe werkoutfits. Diverse pasmodellen(op maat gemaakt) passeerden de revue, om te komen tot het huidige model.

Prima geregeld, goede kwaliteit.

Wij zijn zeer tevreden. Kwaliteit is prima. Contact verloopt altijd goed.

Prima, altijd goed geregeld iom Emile

Prima geregeld.

Iets meer aandacht voor goede communicatie.

Ik heb op 12 mei de kleding persoonlijk afgeleverd waarbij werd verteld dat het niet meer ging lukken om de kleding dezelfde week te drukken maar een week later. Dit was voor mij prima, echter toen de kleding niet kwam vernam ik dat het nog een week later zou worden. Toen kreeg men te maken met zieken ivm Corona. Alles o.k. maar dit werd niet gecommuniceerd. Na mailen en bellen kwam ik hier achter. Uiteindelijk duurde het tot 15 juni voordat ik de kleding in huis had. Had een paar keer een bericht gestuurd. Verder krijg je diverse keren mail van Multisafepay om te betalen. Dit begint al een dag voordat je de kleding zelfs maar ontvangen hebt. Irritant. Het drukwerk was overigens, zoals altijd, van prima kwaliteit en verdient meer dan een 7.

Snelle, eerlijke en goede service

Ze doen hun best om spullen op tijd te leveren. De producten zijn van goede kwaliteit met een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Tevens goed advies over bedrukken én ze denken mee over de juiste wijze van het bedrukken. Al enkele jaren zeer tevreden.

Super service!

Super service! Ik maakte kennis met één van jullie medewerkers via de mail, waar ik ook mijn bestelling plaatste en goed geholpen werd. Levering via UPS verliep wat stroef, maar dat lag niet aan jullie natuurlijk. De bestelling zelf was ook top, mooie producten waarop mijn logo mooi geborduurd was. Ik ben tevreden en het is voor andere gelegenheden ook een aanrader!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en fijne service.

Rafaelweg 13

6114BX Susteren