Tevreden over een leuke markt met een breed aanbod

We hebben voor de optie van een virtuele markt gekozen omdat onze jaarlijkse 'live' markt niet mogelijk was. We zijn erg tevreden. Het was leuk om de pub quiz te spelen met collega's en er was een mooi cadeau-assortiment. Helaas is het niet gelukt om online te borrelen maar de andere opties maakten het weer goed. Er werd een leuke sfeer gecreëerd door de muziek en aankleding. Ook onze eigen goede doelen en lokale ondernemers konden worden toegevoegd. Al met al was het een leuke ervaring!

Alleen maar positiviteit

Wat een prettig bedrijf om mee samen te mogen werken. Vanaf het eerste moment hebben ze meegedacht aan - in ons geval - een mooi en origineel alternatief voor onze jaarlijkse kerstattentie. En tijdens het hele proces houden ze je goed op de hoogte van de vorderingen en planning. Ze reageren snel en adequaat en als er al een probleem is, denken ze mee naar een snelle, goede oplossing. Niets dan lof voor deze mensen.

Fantastisch!

Voor het organiseren van ons kerstpakket hadden we More Than Gifts ingeschakeld. Wat een geweldig concept hadden zij met de virtuele kerstmarkt. Meedenken, een fantastische ondersteuning, je eigen contactpersoon hebben en alles tot in perfectie regelen staat bij More Than Gifts hoog in het vaandel. Maar ook de latere financiële afwikkeling wordt perfect geregeld en blijf je als klant geïnformeerd. Kortom: 'smaakt naar veel meer'.

Unieke virtuele kerstmarkt met chatrooms

Deze virtuele kerstmarkt paste precies in deze huidige Corona periode waarbij een fysieke bijeenkomst niet mogelijk was. De website zag er gelikt uit, met chatrooms, videoboodschap van het bestuur, pubquiz, recepten, een ruimte waar berichten konden worden achter gelaten voor collega's etc. More than Gifts dacht goed mee om al lopende activiteiten van onze organisatie te koppelen aan de website. Op de dag van de virtuele kerstborrel via de chatrooms waren er helaas technische storingen waardoor niet iedereen kon inloggen. Bij de nieuwjaarsborrel die we via dezelfde chatrooms deden ging dat wel goed.

Voor ieder wat wils met een persoonlijk tintje

Mensen vinden het prettiger om zelf een keuze te hebben. Bij More than Gifts genoeg keuze! Je kan het persoonlijk maken door een videoboodschap wat goed past in deze tijd.

Snelle en enthousiaste dienstverlening

Wij bestellen onze kerstcadeaus al een aantal jaar bij More than Gifts. We worden altijd vol enthousiasme geholpen en er is altijd ruime keuze in originele cadeaus. More than Gifts heeft ook een verrassingspakket voor ons personeel verzorgd t.g.v. ons 50-jarig jubileum. Ook dat hebben ze professioneel en binnen de gewenste tijd verzorgd.

Top geregeld !

......

Zeer behulpzaam, goede communicatie

Goed geholpen, snel reactie per mail! Heel tevreden medewerkers met hun attentie

Last minute gevraagd voor ons de paasgeschenken te verzorgen. Dit kon en we konden alles van a tot z uitbesteden aan More than Gifts. Levering was op tijd en precies zoals wij dat hadden gevraagd.

More Than Gifts heeft al twee jaar naar alle tevredenheid invulling gegeven aan ons kerstfeest middels een (digitale) kerstmarkt. Prettige partner om mee samen te werken. Schakelen snel en zijn flexibel.

De contacten waren goed, de levering ging goed en de repen werden goed ontvangen! Wat wil je nog meer!

Fantastische service

Snel geholpen. Ook goed meegedacht.

Creatief en enthousiast teamwork

MtG heeft mooie en duurzame producten die net even anders zijn dan doorsnee en waar je blij van wordt. Altijd bereid om een stapje extra te zetten en mee te denken.

Hele fijne organisatie! Top geregeld!

Ik ben heel tevreden over More Than Gifts. Fijne samenwerking en altijd vlotte reacties op vragen. Kortom: een aanrader!

Uitstekende service en weten de wensen mooi om te toveren naar de passende beleving!

De ervaring met More Than Gifts is zeer goed. De collega's zijn goed op de hoogte van wat er speelt en je kunt altijd vriendelijk te woord worden gestaan. Terugkoppelingen op vragen zijn uitgebreid en ze denken mee met wat de wensen zijn. Voor ALD werd er dit jaar een digitale kerstmarkt georganiseerd en alle mogelijkheden zijn uitvoerig besproken. Aanbod was passen op de doelgroep en vele leuke reactie mogen ontvangen vanuit het bedrijf.

Heel prettig en klantgericht

Er werd goed met ons meegedacht. Waar dingen niet helemaal goed liepen met bijvoorbeeld de leveringen, werd het gelijk opgelost. Bij vragen wordt er snel gereageerd.

Prettig contact en goede producten

goede service en meedenken met een passende oplossing.

Een goede combinatie van kerstfeest en kerstpakket

In de samenwerking bij het opzetten van de online Christmas Market was te merken dat dit ook voor More than Gifts nieuw terrein was, maar samen komen we er wel! De helpdesk was snel en hulpvaardig.

Fijne samenwerking

Ik heb de samenwerking met more than gifts als zeer fijn ervaren. Er werd goed meegedacht en de communicatie was snel en duidelijk. Ik kan more than gifts dan ook zeker aanraden bij ander geïnteresseerde!

Prima verlopen!

Het hele traject is heel fijn verlopen.

Een fijne samenwerking met het hele team van More Than Gifts

More Than Gifts heeft Echte Bakker Piet Kerssens dit jaar weer uitstekend geholpen met het samenstellen van een mooi pakket. Bedankt!

Er is steeds heel pretttig contact geweest.

Zeer positief en altijd hulpvaardig bij vragen.

Goed geregeld!

Goed geregeld en goede ondersteuning

Helemaal top!

Alles was goed de service, het contact en de levering. De boxes zijn een groot succes bij onze medewerkers.

Zowel mail als telefonisch contact als prettig ervaren

Duidelijke informatie, meedenken en afspraken zijn nagekomen.

Populierenlaan 80

1911 BM Uitgeest

Over More Than Gifts B.V.

More Than Gifts is gespecialiseerd in geschenken met een verhaal: fairtrade, duurzaam of met een sociaal karakter. Gespecialiseerd in het persoonlijk maken van het schenken en het verzorgen van een glimlach bij de medewerker.