snel geregeld en goed verzorgd uitgevoerd

Alles keurig verzorgd en contact zeer plezierig

Contact als zeer plezierig ervaren (snel en vriendelijk) en de mini theeboxen zagen er goed uit.

Snelle service en fijn contact.

Vlotte communicatie: per mail en telefonisch goed bereikbaar. Goed meedenken om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Geleverde product zag er mooi verzorgd uit. Onze medewerkers waren blij verrast met de attentie.

Ontzettend klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht.

Dit is nou echt een fijn bedrijf om zaken mee toe doen! More Than Gifts regelt wat ze doen met enthousiasme en persoonlijke aandacht. Zowel organisatie van kerstmarkten als bedrukte relatiegeschenken. Chapeau!

Ik heb het contact als heel prettig ervaren. Ik kreeg altijd heel snel antwoord op mijn mails, er werd constant met me meegedacht om ergens een oplossing voor te bedenken.

Snel en perfect bezorgd

heel leuk cadeau, origineel en goed verpakt. Goede klantenservice!

helemaal prima

Het voortraject verliep uitermate plezierig. Een mailtje dat e.e.a. goed is bezorgd en/of in ontvangst is genomen zou het fantastisch maken.

Uitstekende service & leuke relatiegeschenken!

Sinds de uitbraak van Covid-19 zijn al mijn collega's thuis aan het werk. Om te laten weten dat wij aan ze denken, hebben wij een presentje gestuurd - een brievenbuskaasje. More Than Gifts heeft mij uitstekend geholpen met het realiseren & versturen van dit presentje en ik zal hen dan ook zeker aanbevelen! Mocht ik volgende keer weer op zoek zijn naar een relatiegeschenk o.i.d., zal ik al eerst aan More Than Gifts denken!

Goed bedrijf met snelle service.

Snel en goed geholpen. De persoonlijke wikkels zijn erg leuk

Top service!

Fantastisch mooi product geleverd, snelle service en erg klantgericht. Kortom boven verwachting! Wanneer wij weer een gepersonaliseerd personeelscadeau nodig hebben, weten wij waar we moeten zijn.

Zoals ik in mijn eigen evaluatie schreef, Morethangifts is een prettige gespreks- en sparringpartner, denkt in oplossingen en maakt waar wat er beloofd is. De ondersteuning van Marit Krom was subliem en geen enkele vraag was teveel en de terugkoppeling was altijd heel snel. Ik kijk uit naar een nieuwe opdracht voor MTG!

De box is Top!

De Box is TOP met dank aan More Than Gifts!

Uitstekend meegedacht en snel geschakeld om onze levering 'Tony Chocolony's op maat' te verzorgen; k

Samen goed voor elkaar gekregen!

Zeker nu in de coronatijd goed en op tijd geleverd

Korte lijntjes, prima en snelle oplossingen binnen de mogelijkheden.

Zeer service- en klantgericht!

Ik heb een aardig grote bestelling geplaatst wat op korte termijn geregeld moest worden. Met grote inzet van Marit is dit super verlopen en hebben we op verschillende locaties de levering op tijd ontvangen.

Goede en snelle levering van ons borrelpakket

Om onze medewerkers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd hebben we een thuisborrelbox bij More than Gifts besteld. More than Gifts heeft in korte tijd een leuk pakket samengesteld in onze huisstijl. Levering naar onze vier locaties was snel en op de afgesproken datum.

Fijne samenwerking, korte lijnen, afspraken prima nagekomen!

Flexibel, creatief en duurzaam.

Voor onze kerstgeschenk webshop keuze, hebben we de afgelopen 2 jaar samengewerkt met More Than Gifts. Ze denken met je mee en komen met verschillende ideeën. Het contact verliep goed en ze zijn erg flexibel. Na een jaar samenwerken weet je ook wat je aan elkaar hebt en spelen zij goed in op wat het bedrijf belangrijk vindt. Op naar nog een jaar fijne samenwerking!

Super leuk bedrijf

Heel fijn om mee samen te werken. Reageren snel en denken ook zeker met je mee als leverancier. Wij gaan zeker nog veel klanten blij maken samen. More Than Gifts is dan ook een uitstekend bedrijf.

Prettig contact, snel en zorgvuldig geholpen

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met More Than Gifts. Ze denken mee, werken snel en zorgvuldig, zijn flexibel, reageren snel bij vragen en we hebben een prettig contact. Fijn ook de aandacht voor duurzaamheid.

Geweldig!

Mijn pakket is door PostNL zoek geraakt en PostNL wou niets betekenen voor mij. Maar Jim van more than Gifts heeft gelijk een nieuwe verstuurd om mij toch helemaal blij te maken! Top!

Heel tevreden!

Communicatie is helder. Snelle levertijd.

Hier denken ze met je mee!

Fijne organisatie waar de wens van de klant centraal staat. Ze denken met je mee en komen afspraken na. Wij gaan heel wat klanten blij maken met onze 'gifts'.

Pluspunten

More Than Gifts is een innovatief bedrijf dat veel aandacht heeft voor duurzame producten. Ze denken met je mee en kunnen alles personaliseren. We zijn heel tevreden!

Populierenlaan 80

1911 BM Uitgeest

Over More Than Gifts B.V.

More Than Gifts is gespecialiseerd in geschenken met een verhaal: fairtrade, duurzaam of met een sociaal karakter. Gespecialiseerd in het persoonlijk maken van het schenken en het verzorgen van een glimlach bij de medewerker.