Vond 't minder verpakt dan anders.Oorbelken rammelden in t doosje.

De oorbellen zelf zijn prachtig en ze zijn gelukkig heel over gekomen.!

Beautiful jewellery

I really love Ellen Meijer's jewelleries and have gifted friends too. Everybody loves the uniqueness and the stylish look of it.

Prachtig , sjiek en ook casual

Ik krijg altijd veel complimenten over de oorbellen. Goeie kwaliteit Prijs kwaliteit, goed Mooie levertijd in een mooi doosje , goed verzorgd

• Review Wat vind je van de kwaliteit van het sieraad?

Super mooie oorbellen en een snelle keurige levering.Blij mee

Prachtig en zeer snel!

Prachtige oorbellen in mooi doosje binnen een dag bezorgd!!!

fantastisch

Super behulpzaam, en je ziet er altijd mooi uit met prachtige oorbellen van Ellen Meijer. Ook voor een cadeautje: helemaal super

• Review Wat vind je van de prijs/kwaliteit?

mooie oorbellen, snelle levering

Oorbellen zeer naar mijn zin. Mooi verpakt en snel geleverd.

• Review N.v.t.

Alles zoals verwacht

Vlotte levering en mooi product!

• Review N.v.t.

Prachtige gouden oorbellen

Mooie oorbellen snel geleverd en prachtig verpakt.

erg goed!

Altijd weer mooie oorbellen!

Prachtige oorbellen voor goede prijs en uitstekende snelle service!

Meerdere oorbellen gekocht bij Ellen. Deze worden snel verstuurd in mooi doosje. Zeer tevreden!

Prachtige oorbellen, erg blij mee!

Mijn tweede paar en wederom ben ik er heel blij mee. Christal met gouden tak, erg mooie hangers. Ze werden ook zeer snel bezorgd.

Erg leuke oorbellen

Twee paar oorbellen zijn superleuk. Lekker opvallend, licht van gewicht en goede prijs. Blij mee! Bestel vast nog wel een paar.

Netjes op tijd en keurig verpakt ontvangen.

Mooie oorbellen!

Prachtige ontwerpen!

Exclusieve oorbellen. Prachtig ontwerp, mooie lichte materialen. Heel blij mee

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen

prima!

mooi website, bestelling was ook rond de kerst op tijd in huis.

Ruime keuze, vlot geregeld en geleverd

mooi en gevarieerd aanbod van sieraden met de goede verhouding voor prijs en kwaliteit. Overzichtelijke website en vlotte levering.

Kwalitatief en creatief

Inmiddels heb ik nu 15 oorbellen bij Ellen gekocht, voor elke outfit een bijpassende. Ik ben gek op de designs en de kwaliteit ligt hoog. Ze zijn uniek en voor een mooie prijs. Ik Raad Ellen bij iedereen aan.

Mooi voor goede prijs!

Mooi boor hoede prijs

Prachtige oorbellen en precies op tijd geleverd voor 5 december!!! Mooie verpakking! Heel klein puntje van aandacht: Ik heb geen bevestigingsmail gekregen dat de oorbellen waren verzonden en was daardoor behoorlijk nerveus, want: zou het pakje op tijd arriveren...? . Des te blijer was ik toen ze toch op 4 december werden bezorgd. Overigens begrijp ik dat het de week voor 5 december dusdanig druk is dat een mailtje zoals bedoeld er wel eens bij in kan schieten. Maar: superblij met oorbellen!

Prachtige oorbellen, goede kwaliteit

Prachtige oorbellen, geheel volgens verwachting! En snelle levering!

Super mooie oorbellen. Goede service .

Mooie en aparte oorbellen. Snelle service. Altijd een feestje om het doosje te ontvangen!

Blij met mooie oorbellen van Ellen Meijer

Oorhangers voldoen aan verwachting, ben er blij mee! Mooie materialen en ze dragen ook heel licht. Contact met Ellen Meijer was prettig en ik had de oorbellen snel in huis.

Zeverijnstraat 6

1216 GK Hilversum

Over Ellen Meijer handmade jewelry

Ellen Meijer ontwerpt en maakt sieraden met zowel een classy, boho chic als trendy uitstraling. De sieraden worden inmiddels in meer dan 60 winkels in binnen- en buitenland verkocht. Alle oorbellen en kettingen worden handgemaakt in ons atelier in Hilversum.