Fijn dat ik contact kreeg met de ontwerper over mijn vraag. Misschien een idee om een foto van model te maken met ketting om. Ik wist niet zo goed wat de lengt was. Dan kan ik het zien.

De oorbellen werd goed en snel geleverd en zien er prachtig uit

Zie hierboven

Mooie sieraden...snel geleverd

Veel keuze, prachtige oorbellen! En snelle levering

top

snelle levering, snelle reactie op mail, vriendelijk

Prachtige oorbellen

De oorbellen zijn in werkelijkheid nog mooier dan op de getoonde foto. Erg blij mee!

Uitstekende website

Mooie producten, snelle levering

Mooie oorbellen, lastig hele collectie te zien

Goed dat aangegeven werd dat bestellingen pas op 24 augustus werden verstuurd. Dat was duidelijk en managende de verwachtingen goed. Erg fijn! Ik vind het ontzettend lastig om een overzicht te hebben over de collectie. Je kunt enkel de subrubrieken aanklikken. Dan had ik iets gezien en wist de volgende dag niet meer waar, kon ik weer gaan zoeken. Waarom niet ergens ook tabje met alle oorbellen? Earspeartion daarentegen een briljante vondst, vooral om dat je dan niet hoeft te gaan zoeken, maar meteen kunt klikken om het in je mandje te doen. Snelle reactie op een opmerking van mij bij mijn bestelling en een zeer coulante reactie: super!

Goed en snel.

Via mijn dochter op jouw side gekomen Mooie collectie. Draag altijd oorknopjes. Wilde iets anders. De oorbellen staan mooi. Vr . gr Hanneke van Raalte

Mooie sieraden snel geleverd

Snelle levering mooie betaalbare sieraden

Mooie oorbellen

Mooie producten, goede snelle zorgvuldige levering.

xxxxx

xxxxx

Groot compliment voor de website en de prachtige sieraden

Ik ben blij dat ik de website gezien heb Prachtige sieraden Kwaliteit is top Ga vandaag maar weer een bestelling plaatsen.

Alles prima gelaufen

Schmuck wurde schön verpackt. Schnelle Lieferung Bestelle mit Sicherheit wieder

Geweldig/uitstekend

Super!!

Mooie sieraden erg mooi! En snelle service!

Vlot, mooie oorbellen

Blij met zo’n cadeautje voor mijzelf!

Super leuke collectie en mijn bestellingen snel ontvangen

Helemaal goed

Snelle service en bestelling snel in huis. En veel keuze.

TOP

Goede, overzichtelijke site met mooie producten!

Weer perfect!

Altijd blij met mooie oorbellen en perfecte service!!

Snelle super service!

Mooie verpakking! Goede communicatie! Top!

Mooie oorbellen, snelle service

Zie boven

Goed.

Voordat ik de bestelling plaatste geïnformeerd naar de grootte van de oorbellen. Klopte precies, snel verzonden en in mooi doosje ontvangen.

Zeer positief!

Product is prachtig. Snelle levering èn een persoonlijk briefje erbij. Helemaal top! Website zou iets geüpdatet kunnen worden qua lijstpagina, filters en product detail pagina.

Ben erg blij met oorbellen en kettinkje. Net even anders. Super mooi!

Zeverijnstraat 6

1216 GK Hilversum

Over Ellen Meijer handmade jewelry

Ellen Meijer ontwerpt en maakt sieraden met zowel een classy, boho chic als trendy uitstraling. De sieraden worden inmiddels in meer dan 60 winkels in binnen- en buitenland verkocht. Alle oorbellen en kettingen worden handgemaakt in ons atelier in Hilversum.