Prima gegaan

Bestelling prima gegaan, fijn dat ze ook pantalons op lengtematen hebben.

• Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Altijd goed geholpen

Mooie winkel met heel veel fashion en accessoires. Superlieve meiden die je altijd helpen en goede tips geven. I love it❤️

Fijne winkel!

Leuke filmpjes waarop te zien is hoe alles staat, je proeft thuis de gezellige sfeer van de winkel. Via de webshop kun je makkelijk bestellen en meestal de volgende dag heb je het in huis (al maakt post.nl er tegenwoordig vaker een potje van helaas ) Eén keer is er iets niet goed gegaan met retourneren ( door post.nl wederom) en dat is op een fijne manier opgepakt door Chantal en opgelost.

Snel bezorgd ;)

Goeie service, lieve meiden, prachtige winkel..

Super goede klantenservice

Ik had een item van Alix the label gekocht bij deze webshop, maar na een paar uur dragen was het item beschadigd. Alix gaf niet thuis en verwees naar de verkoper. Ivyfashion heeft het super goed opgelost! Mega bedankt, ik bestel hier zeker vaker!

• Kennis & Vakmanschap

Leuke winkel, fijn personeel en goede service.

Snelle bezorging, mooie laarsjes

Leuke collectie Snel en netjes bezorgd.

In een woord GEWELDIG

Goede artikelen en supersnelle verzending s. middags besteld volgende dag al geleverd en goede communicatie TOP

Snel en mooi divers aanbod

Na online bestelling ook naar shop gegaan. Leuk persoonlijk advies.

Mooie blazer top service

Na telefonisch contact maat bestelde maat alsnog kunnen veranderen Zeer vriendelijke verkoopster die me aan de telefoon de maat deed opmeten Top top service en supersnel geleverd

Snelle bezorging en netjes verpakt

Geweldig assortiment en snel verzonden - perfect

Ivy fashion heeft een fantastisch assortiment! Het is een snoepwinkel voor wie van mooie en betaalbare kleding houdt. Bestellingen worden snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de reis van je pakketje. Alles is ook nog eens netjes verpakt.

Netjes geholpen via de klantenservice

Netjes geholpen, en kleding werd snel geleverd!

Wasgeluk

Ik koop hier altijd de wasparfum, heerlijk! Mag alleen wat beter beschermd ingepakt worden voor de verzending.

• N/A

Vriendelijk geholpen, heel fijn om hier te komen

Prima geholpen

Je bestelling ligt snel klaar en je krijgt ook snel reactie om het op te kunnen halen.

Snelle afhandeling

Super leuke winkel, kom hier regelmatig en wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Ook online werkt goed, snelle levering en toen een tshirt in de uitverkoop niet meer leverbaar was, had ik binnen enkele dagen mijn geld terug.

Snelle service, mooi ingepakt. Ik ga vaker bestellen!!

• N/A

Ik voel mij net als een kind in een snoepwinkel!

Hele leuke trendy kledingwinkel om heerlijk te rond te neuzen tussen alle mooie kleding. Voor ieder wat wils, ruime keuze aan allerlei artikelen. Van kleurijke topjes, hippe schoenen en mooie broeken tot schitterende sieraden. Je wordt er heel erg hebberig van. Dat gecombineerd met een hele leuke aardige dame in de winkel die je thuis laat voelen, geeft dat een fijne shop ervaring. Need I say more?

Snoepwinkel voor de fashionista

Van casual tot gekleed voor een party of bruiloft bij Ivy is er zoveel keus dat ik altijd met wat extra’s naar huis ga. Altijd met een welkom gevoel en zonder opdringerig te zijn, echter wel meedenkend en met een eerlijk advies! Kortom niet voor niets al jaren een gouden team wat er staat.

Fantastisch geholpen

Bijzonder behulpzaam en creatief, goede adviezen en zeer betrouwbaar. Heel fijne (web)winkel. Mijn beoordeling spreekt voor zich.

Superblij met mijn nieuwe blouse van Harper and Yve

Telefonisch goed bereikbaar voor vragen en advies. Snelle levering echt een aanrader voor alle fashionista's die een leuke outfit wil scoren!! :)

Top winkel

Top winkel.met super leuk personeel!!

• Kennis & Vakmanschap

Snel antwoord, en snelle levering!

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Snel & correcte levering

Per e-mail keurig op de hoogte gebracht ivm de bestelling en levering. Het artikel is ook netjes verpakt.

Vlashoeck 43809

2661 LM Bergschenhoek

105219053

Over IVY Fashion

Wat gezellig dat je onze site bezoekt. Inmiddels zijn wij al dik 16 jaar iedere dag bezig om de laatste nieuwe mode-items in Bergschenhoek te presenteren. Samen met mijn vaste team, Martine en Dewy, zorgen we iedere dag voor een fashion-update in jouw garderobe. Iedere week shooten we samen met Valerie de leukste items. In 2004 startte ik mijn winkel aan de Vlashoeck, inmiddels zijn wij verhuisd naar de dorpsstraat, anderhalve decennia verder zijn we inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in mode-land. Ik zie het als een sport om wekelijks nieuwe items te spotten, zodat we altijd up-to-date en trendsettend zijn! Wij staan bekend om ons goede advies, een gezellig bakje koffie en natuurlijk een tevreden klant die met een super set de deur uit gaat. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs!