Snelle service en hele mooie merken! Verbeterpunt: geen verzendkosten berekenen als je van de 2 bestelde items er 1 terug stuurt.
I’ve known the owner since she was a teenager always very determined and thriving! She knew what she wanted and see where she is today! She is an amazing woman and she works really hard and you can see that in her beautiful store!
Verkeerde cap afgestuurd...ik vond de kleur van monique noel mooier...ik geef deze wel cadeau aan iemand.
Fijne winkel offline EN online!
Leuke kwalitatief goede items in verschillende prijsklassen. Tijdens Corona lockdown eigen bezorgdienst.
Onwijs mooi jurkje, snelle verzending. Prijs kwaliteit uitstekend.
hEEL GOED!
snelle service en snel geleverd
Hele leuke winkel met super mooie kleding en hele gezellige meiden!!!
Leuk hoe jullie tijdens Corona in mogelijkheden denken ipv problemen! Super leuke items gescoord! Dankjewel!
Op zaterdagavond laat besteld en een dag te vroeg op maandag ipv de gezegde dinsdag al geleverd. Normaal kom ik altijd in de winkel maar dit is ook super goed geregeld. ThankX team Ivy was al blij met jullie en nu extra blij. XAngelique
Goed en snel geholpen, dank je wel.
Mijn aankopen zijn door Ivy zelf bezorgd, omdat de PTT de bezorging van alle pakketten niet meer aankan... In een woord: TOP De aankoop heb ik nu op tijd binnen voor de Feestdagen
Super winkel, goede snelle levering. Gewoon Top.
...
Originele beoordeling
...
Heb een vest gekocht en betaald was er niet zouden kijken of ze hem nog konden bestellen maar ik hoor niks
Keurige levering , iets vertraagd maar dit kwam door PostNL
snelle levering en goede kwaliteit van het product
Vind het een hele fijne winkel met super service! Word altijd heel fijn geholpen en hele leuke kleding en schoenen!
Service top!! Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Leuke spullen En snel in huis ondanks drukte
Ik wilde mijn bestelling annuleren voordat het pakket verzonden was. Dat was geen probleem. Het geld werd binnen een paar dagen terug gestort!
Altijd een goede ervaring klant vanaf het begin
Prettig en snel antwoord op insta. Daarna het vest besteld. Had hem binnen 2 dagen in huis. Helemaal fijn en super leuk vest. Blij mee!
Echt goede kwaliteit snel bezorgd
Vlashoeck 43809
2661 LM Bergschenhoek
Wat gezellig dat je onze site bezoekt. Inmiddels zijn wij al dik 16 jaar iedere dag bezig om de laatste nieuwe mode-items in Bergschenhoek te presenteren. Samen met mijn vaste team, Martine en Dewy, zorgen we iedere dag voor een fashion-update in jouw garderobe. Iedere week shooten we samen met Valerie de leukste items. In 2004 startte ik mijn winkel aan de Vlashoeck, inmiddels zijn wij verhuisd naar de dorpsstraat, anderhalve decennia verder zijn we inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in mode-land. Ik zie het als een sport om wekelijks nieuwe items te spotten, zodat we altijd up-to-date en trendsettend zijn! Wij staan bekend om ons goede advies, een gezellig bakje koffie en natuurlijk een tevreden klant die met een super set de deur uit gaat. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs!