Hele goede webshop

Duidelijke communicatie en super snel in verzenden en retour verwerking. Jurkje stond mij helaas niet en deze helaas retour moeten sturen, maar alles binnen 2 dagen verwerkt! Top!!

Gezellige winkel en goede service

Goede ervaring. Gezellige winkel mooie spullen en klantvriendelijk.

Super nette levering

Netjes verpakt en snel verzonden.ook fijn dat je achter af kunt betalen.

Altijd top!

Goede kwaliteit tegen passende prijzen. Perfecte service, altijd tevreden.

Favoriete shop

AfterPay mogelijkheid Volgende dag in huis als post.nl meewerkt Mooie wisselende collectie Fijne insta

Goede service alleen jammer dat je dingen uit de sale niet terug kunt sturen. Ik Zit nu met een te klein jurkje waar ik niks aan heb. Ik had geen geld terug gehoeven maar een tegoedbon was fijn geweest. Wel een snelle levering en gratis verzending! En een hele collectie.

Een fijne webshop!

Ik had een bestelling gedaan en die kon uiteindelijk toch niet geleverd worden. Jammer maar het werd super fijn opgepakt.

Top service en heel vriendelijk personeel

Al heel vaak kleding besteld, snel in huis goede service

Leuke shop, geweldige collecties, snelle en correcte service

Fantastisch! Super snelle levering..

Zeer tevreden :)

Mooie kleding. Goede service.

Ik twijfelde tussen 2 maten, omdat ik een online bestelling deed. Toen naar de winkel belde om te vragen of de jurk op maat viel. Goed geholpen door degene aan de telefoon. Heel vriendelijk.

Zeer goede service.

Ik had een probleem en mailde naar de klantendienst. Zij hebben het probleem rechtgezet en ik ben zeer tevreden. Ik zal zeker nog bestellen!

Erg goed

Mooi shirt zeer tevreden ook service en bezorging

Snelle levering, goede sale. Mooie producten!

Alleen maar goede ervaring!

Mooie site en betrouwbaar. Snelle levering. Echte aanrader.

Goede snelle service!

Goede snel service. Erg tevreden.

Hele goede ervaring mee! Super vriendelijk personeel en snelle service!

Ik bestel regelmatig en de service is top, snelle levering!

Prima, het zou alleen mooier verpakt kunnen worden.

Perfect!

Zeer prettig qua contact. Levering is snel en netjes.

heel goed

goed, telefonisch ook goed bereikbaar, prima

Snelle afhandeling van zowel levering als retouren.

Aardig

Bizar, ik krijg al een factuur van Afterpay en hier wordt gevraagd naar mijn beoordeling, terwijl ik nog steeds mijn bestelde artikelen niet heb gekregen... Beetje laat en beetje vroeg dus... Ivy nam contact met mij op, de late levering is helemaal te wijten aan Post.nl, en Ivy heeft gebeld voor mij, dus dat is ok afgerond... De kleding die ik ontving valt bizar klein en ik vind het jammer, alhoewel ik dat van te voren wist, dat je de retouren geheel voor eigen rekening moet nemen.

Leuke collectie!

Hele leuke collectie en snelle levering!

Top service en goed bereikbaar

Ik had na mijn order toch nog een vraag, maar werd super snel en vriendelijk te woord gestaan

snelle service

Snelle service alleen artikel is beschadigd en staat bij afgesprijsde artikel niet ruilen dat is wel jammer

Vlashoeck 43809

2661 LM Bergschenhoek

105219053

Over IVY Fashion

Wat gezellig dat je onze site bezoekt. Inmiddels zijn wij al dik 16 jaar iedere dag bezig om de laatste nieuwe mode-items in Bergschenhoek te presenteren. Samen met mijn vaste team, Martine en Dewy, zorgen we iedere dag voor een fashion-update in jouw garderobe. Iedere week shooten we samen met Valerie de leukste items. In 2004 startte ik mijn winkel aan de Vlashoeck, inmiddels zijn wij verhuisd naar de dorpsstraat, anderhalve decennia verder zijn we inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in mode-land. Ik zie het als een sport om wekelijks nieuwe items te spotten, zodat we altijd up-to-date en trendsettend zijn! Wij staan bekend om ons goede advies, een gezellig bakje koffie en natuurlijk een tevreden klant die met een super set de deur uit gaat. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs!