Zowel online als in de winkel snel geholpen!
Jullie reageren snel op de mail. De bestelling is snel en netjes geleverd. De spullen zaten prima verpakt. Kortom, helemaal super! Helaas vielen de maten anders uit bij mij waardoor ik niet veel artikelen heb gehouden.
Kon ik maar 6 sterren geven
Dit is de eerste keer dat ik bij jullie bestel. Bestellen gaat goed en simpel. Krijg een mail dat bestelling is geplaatst. Daarna mail dat mijn bestelling is ingepakt en wordt verzonden, met track and trace nummer. 2 dagen later krijg ik mail, dat het artikel niet op voorraad is in mijn maat en dat dit 1.5 week kan duren. Beetje vreemd. Dus mijn eerste ervaring is niet zo al te best. Jammer
Goede snelle service !!!
Had per ongeluk 2 x een produkt besteld. Heb dit per mail aangegeven. Er werd direct op gereageerd en 1 x betaling teruggestort. Top! De bestelde blouse moet nog komen in verband met grote aanvraag produkt. Ook hier werd ik netjes van op de hoogte gebracht. Hoop deze dan ook snel te ontvangen. Dan kan ik op de overige vragen antwoord geven. In ieder geval: Ga zo door!
Mijn bestelling bleek niet op voorraad had dit graag van te voren geweten. Niet na betaling en enkele dagen. Nu nog niets ontvangen dus.
Snelle levering, leuke kleding
Bestellen is makkelijk, levering is snel en alles netjes ingepakt
Ik heb het artikel nog steeds niet ontvangen Alles hersteld. Prima gereageerd. Ik had fout gemaakt. Sorry
Originele beoordeling
Ik heb het artikel nog steeds niet ontvangen
Very nice stuff at affordable prices .... great service and very helpful and customer friendly ... really worth checking their site regularly
Snelle levering, ook naar België!
Snelle levering van mijn webshop bestelling, super leuke winkel !
Het Jack is geweldig is super snel verzonden en goed verpakt.
Bestellen simpel.en snel .Pakketje word snel geleverd
Leuke kleding, geweldige combinaties, goeie en snelle service!
Zeer vriendelijk personeel en goede communicatie.
1e keer afhaalpunt laten bezorgen, ging prima
Blij met de snelle levering!
Heel fijn geholpen en ze denken echt goed met je mee. Ze zoeken ook mee en komen met oplossingen. Super
geweldig snelle verzending gewoon top
Ik had iets online besteld maar was onverwachts in de winkel, er werd gelijk naar mijn pakketje gezocht en kon dit direct meenemen.
De kleding is altijd van super kwaliteit en de medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
Aardig, klantvriendelijk. Hippe kleding!
Snelle levering, prachtig vest.
Vlashoeck 43809
2661 LM Bergschenhoek
Wat gezellig dat je onze site bezoekt. Inmiddels zijn wij al dik 16 jaar iedere dag bezig om de laatste nieuwe mode-items in Bergschenhoek te presenteren. Samen met mijn vaste team, Martine en Dewy, zorgen we iedere dag voor een fashion-update in jouw garderobe. Iedere week shooten we samen met Valerie de leukste items. In 2004 startte ik mijn winkel aan de Vlashoeck, inmiddels zijn wij verhuisd naar de dorpsstraat, anderhalve decennia verder zijn we inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in mode-land. Ik zie het als een sport om wekelijks nieuwe items te spotten, zodat we altijd up-to-date en trendsettend zijn! Wij staan bekend om ons goede advies, een gezellig bakje koffie en natuurlijk een tevreden klant die met een super set de deur uit gaat. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs!