Gezellig om naar binnen te gaan en samen met een van de verkoopsters iets leuks te zoeken, Er is van alles in veel prijsklasse. Meiden zijn behulpzaam en altijd aardig! Ook winkelen in de webshop is heel overzichtelijk en voor ieder makkelijk te bestellen. Kortom ik ben blij met een winkel als Ivy...
De kwaliteit en prijsverhouding is prima met datgene wat ik besteld heb. De artikelen waren zorgvuldig verpakt en snel in huis.
Super word je er geholpen
Helemaal TOP !
Snel en netjes afgeleverd.
Top service. Gave collecties elk seizoen weer. Een feestje winkelen bij ivy.
Blij met alles wat ik bij jullie gekocht heb en altijd heel aardig
zeer goed en gezellig
Heel snel en keurig verpakt zoals altijd! En als er iets is wordt ik goed ingelicht per mail of tel
Snelle verzending en keurige afhandeling van eventuele retouren
Altijd hartelijk ontvangen, hoewel ik zelf af en toe denk staat dit mij? Kunnen de dames van Ivy mij juist overhalen om iets juist wel of juist iets niet te doen. . . . En daarbij nog allerlei leuke hebbedingetjes maken het voor mij iedere keer weer een feestje om te gaan kijken.
Zeer goed!
Helemaal goed. Snel, netjes en altijd even gezellig als je het ophaald.
Prima website, correspondentie en levering. De artikelen (2 gebreide vesten) vielen wat tegen, zien er erg goedkoop uit. Vanwege de kleur houd ik ze.
Heel goed geholpen
Originele beoordeling
Mijn pakketje is nog niet bezorgd?
Voor het eerst besteld, super tevreden
Altijd vriendelijk personeel, ze helpen je altijd even aardig en goed! Ik koop met plezier bij Ivy
heerlijke winkel met een grote uiteen lopende collectie super vriendelijk personeel altijd tijd voor je en goed advies je voelt je er altijd welkom
Zie titel
Goede communicatie en levering Helemaal top
Nog steeds niks ontvangen en wel al voor de tweede vraag om review
Snelle levertijd!
Love the shop
Vlashoeck 43809
2661 LM Bergschenhoek
Wat gezellig dat je onze site bezoekt. Inmiddels zijn wij al dik 16 jaar iedere dag bezig om de laatste nieuwe mode-items in Bergschenhoek te presenteren. Samen met mijn vaste team, Martine en Dewy, zorgen we iedere dag voor een fashion-update in jouw garderobe. Iedere week shooten we samen met Valerie de leukste items. In 2004 startte ik mijn winkel aan de Vlashoeck, inmiddels zijn wij verhuisd naar de dorpsstraat, anderhalve decennia verder zijn we inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in mode-land. Ik zie het als een sport om wekelijks nieuwe items te spotten, zodat we altijd up-to-date en trendsettend zijn! Wij staan bekend om ons goede advies, een gezellig bakje koffie en natuurlijk een tevreden klant die met een super set de deur uit gaat. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs!