Heerlijk warm!

Zowel in zomer als winter erg comfortabel.

Warme kwalitatieve pantoffels

Mooie warme schoenen. Ik ben erg tevreden!

fantastisch product

Het is niet de eerste keer dat ik van Warmbat een product koop. Deze pantoffels bevallen me uitstekend, waardoor ik ze opnieuw bestel als ze versleten zijn

koop al jaren warmbats voor ons beiden

tis een prima product, , koop al jaren voor mijn man en mij, en zal dat blijven doen. wat ook leuk is is dat ikzelf een Australian ben en hou van een goed produkt - ook als het uit Australia komt

Snelle, goede levering, mooie sloffen

Zien er mooi uit. Helaas og niet gebruikt. Mooie weer kwam. Lijken me ook heel warm. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Fijn bedrijf, snelle levering en een super product.

positief.

Heerlijke pantoffels

Heerlijk warme pantoffels. Ze zitten lekker en waren ook snel bezorgd. Tevens waren ze zeer netjes verpakt. Kortom, echt een aanrader!

Fantastische sloffen.

De warmbat sloffen zijn lekker warm, zien er mooi uit. Kortom ze zijn de prijs waard.

Heerlijke warme sloffen

Heel snel bezorgd. Mooie sloffen, lekker warm en een stevig voetbed. Aanrader!

Goed opgelost

Een van de zolen van de Warmbat pantoffels (gekocht bij Nelson) was binnen 14 maanden na aankoop verteerd, maar dat was buiten de garantie termijn. "Warmbat" Nederland heeft alles gedaan om dit probleem op een zeer correcte manier op te lossen en heeft voor een paar nieuwe pantoffels gezorgd. Vandaag bij "Nelson" opgehaald en zitten weer aan de voeten. Hartelijk dank voor de moeite.

Goed product

Goed product slippers en handschoenen inmiddels besteld. Heerlijk. Ook goede en snelle levering.

Zeer Goede kwaliteit

Mooi gemaakt, past goed , heerlijk warm, zeer sterk , gaat jaren mee

3e paar!

Meest geweldige pantoffels die er zijn. Harde zool waardoor je er mee naar buiten kunt lopen. Natuurlijke vacht binnen in waardoor je er geen zweetvoeten in krijgt en toch lekker warm zijn. Draag ze zelfs in de zomer en inmiddels zijn ook mijn dochter, zoon en man overstag.

Geweldig!

Sinds ik deze pantoffels heb gekocht.loop ik nooit meer blote voeten. Wat me opvalt is dat de voering ook zo vol blijft. De meeste sloffen zijn ook zo snel plat gelopen. Toen bleek dat mij man ze ook af en toe droeg omdat hij ze zo lekker warm vond heb ik direct voor hem zijn eigen sloffen bedtelt. Wij zijn dus super blij met deze aankoop.bedankt

Goede service, super pantoffels.

Wat een heerlijke pantoffels! Ik heb geen last meer van koude voeten, binnen twee minuten zijn ze warm! Had ik ze maar veel eerder gekocht.

Top sloffen, warm, comfortabel en goede kwaliteit.

Ik ben heel blij met de sloffen. Ik vind ze mooi, comfortabel, lekker warm, van goede kwaliteit en voor een redelijke prijs. Ik raad ze zeker aan!

warme voeten en pantoffels

maat 48 in schoen is maat 47.5 in pantoffel dit komt door de vacht.ik hoop dat de vacht door gebruik iets minder dik word. want af en toe doen mijn tenen soms knellen. maar voor de rest zitten ze lekker konfortabel

Goede levering maar slecht bereikbaar achteraf

Ik ben/was erg blij met de pantoffels, ze looen heerlijk en zien er mooi uit. Ik vond wel dat er al snel kale plekken onder de hiel kwamen (binnen een maand) en vind ze daarvoor net even te duur. Toen via de email contact proberen te maken omdat er geen telefoonnummer voorhanden is en deze kreeg ik als onbestelbaar retour. Hierdoor voelt het voor mij als een onbetrouwbaar bedrijf al weet ik niet of dat ook klopt. Helaas heb ik kort nadat ik mijn pantoffels heb aangeschaft ook een paar als kerstcadeau voor iemand gekocht en nu hoop ik dat diegene niet zo snel met kale binnen hiel zolen loopt! Ps. Inmiddels heb ik contact gehad met het bedrijf en ben ik naar volle tevredenheid geholpen. Nu de afwikkeling nog afwachten maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ook weet ik inmiddels dat er wel goede contactmogelijkheden zijn maar dat ik niet de email had moeten beantwoorden omdat je daar niet kunt reply-en.

Zitten hemels, parels aan mijn voeten. Zeer hoogwaardige kwaliteit

Service is goed, product was onder de maat

De print van één van de pantoffels was helemaal vervaagd en uitgeveegd en heel duidelijk zoals het niet hoort (in vergelijking tot fotos website en de andere voet waarvan de pantoffel wel goed was). Voor 80 euro mag je verwachten dat de pantoffels gewoon zijn als ze moeten horen. Service was verder wel goed, alhoewel het fijn zou zijn als je van de retour een bevestiging van ontvangst zou krijgen.

Heerlijk warm, prima prijs/kwaliteit

Heerlijk warme instap slof, heb 1 maat groter gepakt wat ik zelf fijner vind zitten.

Supergoed product en service optimaal

Maat was niet okay, helaas. Retourbeleid super. Heel snel vervanging in huis en ook geld retour voor ander product. Ik ben dik tevreden en kan deze shop aanbevelen voor de heerlijke warmbat sloffen!!

echte aanrader

voor de 2e keer pantoffels voor mijn vriend gekocht. zo mooi en lekker dat volgende keer zal ik ook voor mijn zelf kopen. super mooi zacht.

Snelle service en heerlijke pantoffel

Het zijn heerlijke warme pantoffels. En nog een leuke print ook. Zogauw ik kan trek ik ze aan.

Snelle levering van mooie produkten

Pantoffels heel snel ontvangen. Moesten geruild worden i.v.m. verkeerde maat en model , maar ook dat was heel snel geregeld. Het betaalde bedrag stond binnen enkele dagen weer op mijn rekening. De communicatie liep ook heel goed.

Kiyoh Bewertungen