Pantoffels Dames Pantoffels Heren Zomer Pantoffels U i t s t e k e n d e k w a l t e i t en S e r v i c e 5 sterren
Goede prijs kwaliteit verhouding
Dochter draagt maat 38, ook van eerder gekochtte warmbat sloffen. Ze zijn te klein dus bestellen we een maat groter, nog steeds te klein. Dat valt tegen, ze gaat nu op zoek naar andere
Beste Annemarie, Inmiddels heb ik je een prive berichtje gestuurd. We zien je graag nog eens terug in onze shop. Vriendelijke groet, Team Warmbat
De maten kloppen niet echt Normaal maat 46 nu 47 besteld en zitten erg strakm
Ik draag deze pantoffels al jaren. Ik draag ze " dag en nacht" Bij het laatste paar pantoffels was echter een fabrieksfoutje gemaakt . De leest zat scheef en dat loopt vervelend. Na mijn review , waarin ik aangaf teleurgesteld te zijn in t product, nam t bedrijf binnen een dag contact op. Ik kreeg zonder er om te vragen een nieuw paar toegestuurd. :" omdat ze voor kwaliteit staan" zei het bedrijf. Het nieuwe paar is er inmiddels en ze zijn weer als vanouds! Geweldig Bedankt Warmbat.
Beste Willemien, Inmiddels heb ik je een prive berichtje gestuurd en zijn wij met elkaar in contact. We sturen een nieuw paar toe! Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Warmbat
Originele beoordeling
Het is mijn derde paar pantoffels van dit merk . Ik draag ze dus echt veel. Van dit laatste paar is de rechter pantoffel echter scheef . Waarschijnlijk verkeerd genaaid ? Helaas kan ik hier geen foto meesturen,,heel vervelend Zou ze graag terug sturen.
Kwliteit! Mijn man, en ik, helemaal tevreden. Voor mezelf eigenlijk maat te groot besteld, maar mijn eigen fout.
Ik koop altijd sloffen bij jullie. Zitten heerlijk en lekker warm. Altijd snelle bezorging.
Beste sloffen die er zijn, lekker warm, EN, nooit geen nare geurtjes , echt top , en ook de na service , is top, klantvriendelijk en goede service . Grt Harold
Nadat mijn oude paar Warmbat pantoffels versleten was, heb ik nieuwe pantoffels besteld op de website in dezelfde maat als voorheen, maat 41 (dit is al 1 maat groter dan ik normaal draag (40) gezien ik uit ervaring weet dat de pantoffels klein vallen). Het paar dat ik in maat 41 ontving was veel te klein, vervolgens moest ik ~7 euro betalen aan verzendkosten om de pantoffels retour te sturen. Het risico dat maat 42 ook te klein valt is me te groot, dus nu zonder pantoffels en 7 euro down the drain.
Beste Elke, Wat jammer om te horen dat de maat niet goed bleek te zijn. Om dit recht te zetten, wil ik graag voorstellen dat je maat 42 bestelt via onze website. Als deze maat toch niet naar wens is, neem dan gerust contact met mij op. We sturen je dan een retourlabel toe, zodat je geen retourkosten hoeft te betalen. Ik zal je ook nog even een privébericht sturen voor verdere afhandeling. Onze excuses voor het ongemak, Elke. Met vriendelijke groet, Team Warmbat Petra
Prima service en als het nodig is krijg je eens mens aan de lijn!!
Geweldig!! Nooit meer koude voeten!
Ik heb twee paar warmbats gehad. Beide ging vrij snel stuk. Barsten in de zool. Ik heb kontact opgenomen met Warmbat en er wordt met mijn klacht niets mee gedaan. Dus negeren is policy van het bedrijf.
Beste Mary, Wat vervelend om te horen dat er een barst in de zool zit. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik neem dmv een prive berichtje contact met je op. Ik kijk graag met je mee. Excuus voor het ongemak. Groet, Team Warmbat Petra
Ze zitten wel, maar lopen niet!
Beste Ed, Ik begrijp niet zo goed wat je hiermee bedoeld. Ik neem dmv een prive berichtje contact met je op. Groeten, Team Warmbat Petra
Zitten fantastisch
Heerlijke pantoffels, heb een tweede paar gekocht omdat ze zo leuk waren , en mijn man heeft ook een paar voor zichzelf besteld!
alles ging zoals het hoort e gaan
Nu voor de 2e keer besteld bij Warmbat, wel in de aanbieding, want ik vind ze erg duur en eerlijk gezegd zijn ze dat niet echt helemaal waard, ze zijn leuk en warm, maar gaan gewoon erg snel kapot, de wol voering laat los en gaat bubbelen, wat een onprettig gevoel geeft, dat moet je dus elke keer lostrekken. Dan gaat het leer snel stuk, daarom heb ik nu de mocassins gekocht, leuk, maar daar gaat ook de draad los die het bovenstuk en de onderkant aan elkaar houdt, dat moet je dan ook weer repareren, bovendien blijven de veters losgaan. Dus echt wel fijne sloffen, maar voor de volle prijs vind ik de kwaliteit niet goed genoeg.
Vorig jaar januari Grizzly sloffen gekocht van Warmbat. Helaas zijn deze na één winterseizoen kapot gegaan waarbij de zool los laat. Deze zijn uiteraard enkel in de wintermaanden gedragen, dus eigenlijk een half jaar oud. Warmbat heeft contact opgenomen om de sloffen te vervangen voor een nieuw exemplaar.
Originele beoordeling
Vorig jaar januari Grizzly sloffen gekocht van Warmbat twv 90 euro. Helaas zijn deze na één winterseizoen al helemaal kapot waarbij de zool kapot los laat. Deze zijn uiteraard enkel in de wintermaanden gedragen, dus eigenlijk een half jaar oud. Tevens heeft mijn vriendin ook een paar warmbat "willow" sloffen die nu 1.5 jaar oud zijn, waarbij ook de zool totaal los laat. Kwaliteit is voor het gevraagde bedrag echt ver beneden pijl en je kunt beter naar een alternatief kijken. Indien ze niet bij Warmbat zelf gekocht zijn kunnen zij ook niets voor je doen, of wellicht een kortingscode aanbieden voor een nieuw paar dat het ook weer één seizoen vol houdt.
Heerlijk warme boots! Lopen fantastisch!
Als je op zoek bent naar comfortabele en warme pantoffels, zoek dan niet langer want de pantoffels van Warmbat zijn echt fantastisch voor zowel dames als heren. De pantoffels zijn van binnen heerlijk zacht en gaan echt jaren mee. Blijven goed aan de voet zitten en zijn lekker warm. Bovendien is de klantenservice van Warmbat heel vriendelijk en behulpzaam geweest bij het omruilen in de juiste maat, wat zorgt voor een zeer prettige winkelervaring.
Ik heb me normale schoenmaat besteld helaas te klein, prijs/kwaliteit verhouding minder, zien er echt cheap uit!!! Retourneren kost geld, schandalig, slechte service!! Heel jammer dit!!!
Bedankt voor je feedback en excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We betreuren het ten zeerste dat de schoenen niet aan je verwachtingen voldeden en dat de maat niet juist was. Wat betreft de retourkosten begrijpen we dat dit een punt van teleurstelling is. We willen graag verduidelijken dat de retourkosten in onze voorwaarden worden vermeld. We begrijpen dat dit niet ideaal is en nemen jouw opmerking serieus. We zullen intern kijken naar manieren om onze processen te verbeteren. Vriendelijke groet, Team Warmbat Petra
Ik ben heel blij met de schoenen ik heb ze sinds vandaag allen het enige wat ik jammer vind is dat de logo van achter wat weg is op de ene laars staat duidelijk warmbat geborduurd en de andere laars is het vervaagd alsof het oud is.
Ik had gehoopt jaren met deze sloffen te kunnen doen, maar na 1 winter liet de zool al los. Ik lees op internet dat dit een veelvoorkomend probleem is. Voor deze prijs had ik veel meer kwaliteit verwacht. Uiteindelijk is het goedkoper om iedere winter een paar goedkope sloffen te kopen. Geen Warmbat sloffen meer voor mij.
Beste Kirsten, Wat jammer om te horen dat de zool is losgekomen. Dat zou bij normaal gebruik niet mogen gebeuren. Inmiddels heb ik je al een prive berichtje gestuurd met het verzoek ons te voorzien van foto's en een ordernummer. Wij kijken graag met je mee en komen altijd met een passende oplossing. Vriendelijke groet, Team Warmbat Petra
Zondag leren dameshandschoenen besteld, op dinsdag keurig bezorgd. De handschoenen zijn van goede kwaliteit, lekker warm en voldoen aan mijn verwachtingen. Gelukkig vond ik op het internet een maattabel voor handschoenen zodat ik de juiste maat kon bestellen. Het zou fijn zijn als Warmbat zelf ook zo’n maattabel op de site zou zetten.
Nooit meer koude voeten. zijn super warme pantoffels en lopen fijn! Wel 1 maat groter bestellen.