heerlijke warme pantoffels

in een huis met een koude vloer zijn deze pantoffels werkelijk een ideal oplossing!

Geweldige pantoffels

Heerlijk warme pantoffels Prima kwaliteit Nooit meer andere pantoffels.

Lekker warm

Heerlijke warme wanten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. En super snelle levering

Geweldige sloffen

Lekker warm, comfortabel, goede kwaliteit.

geen koude voeten meer

Heerlijk pantoffels

Mijn vrouw loopt al meer dan jaar op ! Elke dag ! Toen zag dat mijn maat ook leverbaar was ! Gelijk voor zelf ook paar besteld ! Daar loop ook elke dag op Kwaliteit is zeer goed!

Sloffen besteld en zoals de data aangegeven ook aangekomen maar er zeer blij mee

Heerlijke warme pantoffels

Makkelijke website en supersnelle levering!

Zeer warme en comfortabele pantoffels

Zeer warme en comfortabele pantoffels

snelle levering volgens afspraak

geen enkel probleem ondervonden, heerlijke pantoffels. Al twee x aanraden aan vrienden

Goed Artikel

Snelle/goede service

De heren pantoffels zijn fantastisch. De vrouwen pantoffels moesten we jammer genoeg (ivm tegenvallende pasvorm) terug sturen en het betaalde bedrag werd heel snel terug betaald.

Prima site duidelijk en makkelijk bestellen. En mooi binnen enkele dagen thuis afgeleverd.

Prima ervaring met warmbat zeker aanrader

keurig bezorgd en bij retour net zo keurig terugbetaald.

Goede kwaliteit en echt waar voor je geld

Warmbat heeft fout direct hersteld!

Had drie producten aangeschaft, waarvan 1 product niet meer geleverd kon worden (handschoenen). Het aankoopbedrag voor deze handschoenen zou worden teruggestort, maar ondanks verzoek om opheldering per email hier nog altijd geen reactie op gekregen. Uiteindelijk blijkt door omstandigheden er geen reactie is gekomen. Na emailwisseling is terugbetaling keurig hersteld. Petra (Warmbat), dank voor je adequate medewerking!

Goede kwaliteit/prijs

Heerlijk warm, perfect qua maat Mag ik ze de hele dag aan?? ☺️

top.

In begin zatten ze even strak. Precies mijn schoenmaat genomen zoals er geadviseerd wordt. Mijn sloffen zijn heerlijk warm. Super blij er mee.

Zeer tevreden met snelle afhandeling en terugbetaling

De sloffen zaten toch te krap. Teruggestuurd. Supersnel retourontvangst bevestigd en betaling terug op mijn rekening. Fijn, zo'n eerlijk bedrijf.

Super heerlijke sloffen

Ik heb de mocassins, deze zitten heerlijk in de winter. Ga ook de open sloffen bestellen voor in de zomer. Kan ze iedereen aanraden!

Helemaal super!

Heerlijk warme sloffen, goede kwaliteit, duidelijke communicatie en prima levering.

Fantastische sloffen

Warm, zacht, comfortabel.

Helemaal super

Snel geleverd echt waar voor je geld

Heerlijke sloffen

Niet gedacht dat ik ooit zo blij kon zijn met sloffen

Goed product, geen goede levering

Heel fijne inlegzolen! Minder fijn dat ik er zelf twee keer achteraan moest mailen om mijn bestelling door het proces heen te duwen. Daarmee heeft het uiteindelijk meer dan twee weken geduurd ipv binnen 48 uur.

Heerlijke pantoffels

Wel wat duurder maar de beste pantoffels die ik ooit heb gekregen!