perfecte afhandeling en vervangend artikel na klacht
Beste Bert, Wat jammer om te horen dat de pantoffels niet helemaal voldoen aan je verwachting. Dat je de factuur niet meer hebt mag niet uitmaken. Wij nemen doormiddel van een privé berichtje contact met je op. Wellicht dat we iets voor je kunnen betekenen. Vriendelijke groet, Team Warmbat
Originele beoordeling
Jammer dat ik de factuur niet meer heb.
Het zijn fijne sloffen maar ze vallen klein. Heb normaal maat 40 maar in de pantoffels 41. Ik heb ze nu ong een maand en bij de hak is de pantoffel al behoorlijk door gezakt, het schapenwol is daar al weg aan het gaan, heel zonde.. Aanvulling : nav deze recensie contact gehad met collega van warmbat, super service! Heb foto's gestuurd en kreeg direct aangeboden dat ze een nieuw paar op zouden sturen. Binnen 2 dagen was het andere paar er. Goede oplossing, ben tevreden!
Hi Denise, Wat vervelend om te horen dat de pantoffels niet helemaal voldoen aan je verwachting. Ik neem doormiddel van een privé-berichtje even contact met je op. Dan kunnen wij even met je mee kijken. Vriendelijke groet, Team Warmbat
Originele beoordeling
Zeer nette correspondentie en afhandeling van de goederen.
Altijd koude voeten, en nooit echt fijne pantoffels, totdat ik bij warmbat uitkwam! Even een dagje uitlopen, want door de dikke vacht lijken ze een maatje te klein, maar koop vooral je eigen maat, want als de vacht om je voeten is uitgelopen zitten ze heerlijk, een maat groter zal dan te groot worden.
Heerlijk warme pantoffels!!! Mooie kwaliteit en Snel geleverd
Heerlijke warme pantoffels. Zeer tevreden. En de helft goedkoper dan het andere merk.
Erg fijne pantoffels. Extra voordeel is de zool. Mocht je om wat voor reden heel even naar buiten moeten dan is het met deze zool totaal geen probleem. Krijg je ook geen koude voetzolen
Dit is mijn tweede paar van dit merk en voldoet erg goed.
Een jaar geleden gekocht bij Pluto Sport. Nieuwe pantoffels, zowel voor mijzelf als mijn echtgenoot. Heerlijk warm...echter. Vrijwel direct waren bij ons beiden zolen kapot, lijm los. Super slechte kwaliteit. Voor zo veel geld. Echt zonde. Onbegrijpelijk. Zien er super goed uit in principe, wol is geweldig. Alleen voor zo veel geld pantoffels kopen die minder dan een jaar mee kunnen is erg jammer. Geen aanrader. UPDATE: klacht is ontzettend goed opgelost er is snel en zeer goed actie ondernomen. Ik ben heel blij met hulp en heb weer vertrouwen gekregen in het merk. Dank voor jullie geweldige actie.
Dank je wel voor het invullen van de review. Wat jammer om te horen dat de zolen van de pantoffels binnen 1 jaar zijn losgelaten. Ik neem doormiddel van een privé berichtje even contact met je op. Dan wil ik je vragen een aantal foto's te mailen naar ons. Vriendelijke groet, Team Warmbat
Originele beoordeling
Dec 2020 sloffen van het model Grizzly gekocht. Ik had een langere levensduur verwacht van sloffen van 70 euro per paar. Na een jaar zijn de zolen op meerdere plaatsen gescheurd en de lijm laat los, terwijl de rest van de sloffen nauwelijks versleten is. Gaan dus maar 1 winter mee, dat is te weinig voor dit geld. Heel erg jammer, want was er tot voor kort heel blij mee!
Beste Jeroen, Dank je wel voor het invullen van de review. Wat jammer om te horen dat de pantoffels niet aan je verwachting voldoen. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. We gaan altijd op zoek naar naar een passende oplossing. Ik neem doormiddel van een privé berichtje even contact met je op. Vriendelijke groet, Team Warmbat
1,5 jaar geleden heerlijke warme pantoffels besteld, heerlijk! Helaas gingen deze kapot op het stiksel. Nieuwe besteld en netjes ontvangen. (Nieuwe bestelling ging alles goed en snel geleverd). Helaas naar 1,5 week ging bij de nieuwe pantoffels het stiksel los, mailtje gestuurd en moet ze terug sturen. Dan storten ze het geld terug en kan ik nieuwe bestellen. Had het een fijnere en betere service gevonden als het bedrijf uit zichzelf nieuwe opstuurt zodra de kapotte pantoffels retour zijn. Al met al weet ik niet of ik nog nieuwe hier bestel of dat ik verder zoek naar vergelijkbare warme sloffen. Had de service en kwaliteit hoger ingeschat.
Beste Jacobine, Dank je wel voor het invullen van de review. Wij refunden tegenwoordig als er een paartje terug komt (en de klacht gegrond is uiteraard). Onze ervaring is dat de consument vaak een ander model wil proberen en dat is de reden dat we dit doen. Wat jammer dat je dit als "een mindere" service hebt ervaren. Hopelijk zien we je nog terug en ga je lang plezier hebben van onze comfortabele home-shoes. Vriendelijke groet, Team Warmbat
Vriendelijk contact met de klantenservice gehad, perfect opgelost
2 a 3 jaar geleden deze pantoffels aan mijn man cadeau gegaan. Ik had kwaliteit verwacht maar de zolen laten aan de binnenkant onder de bal vd voet los. Hij draagt ze alleen met koud weer.Nu ondraagbaar geworden heel jammer !!!
Wat jammer dat de pantoffels na ruim 2 jaar (en misschien zelfs 3 jaar) niet meer aan uw verwachting voldoen. Een pantoffel is een gebruikersproduct en kan in de loop der jaren slijten en in sommige gevallen loslaten of stukgaan. U mag ons altijd een om advies vragen via [email protected]. Wellicht kun een aantal foto's meesturen. Dan kijken wij graag even mee. Succes. Vriendelijke groet, Team Warmbat
Dacht fijne pantoffels te hebben gekocht maar helaas, Heb Warmbatnummer: GRZ441099-13 gekocht. De zolen van dit type is slecht. knapt kapot aan de zijkant. Ook bij de overgang naar het onderste verdikte deel van de zool scheurt het open. Gezien de goede ervaringen van anderen zullen deze klanten wel een ander type zool hebben. Het bovenwerk blijft wel goed en warm. Aanbevelen: Niet dit type. Oplossing> Was een maandagmorgen slof. Opgelost door Warmbat.
Beste Jan, Bedankt voor het invullen van onze review. Wat vervelend dat de zolen kapot zijn gegaan. Ik neem middels een privé bericht contact met je op. Vriendelijke groet, Team Warmbat
Originele beoordeling
Ik was sceptisch , nadat ik ze aan mijn voeten had geloofde ik bijna niet dat alles wáár is! Beetje spijt dat ik niet slim was meerdere maten te bestellen , maar inmiddels (2e winter,seizoen) ben ik erg gehecht aan mijn WarnBat heerlijke warme sloffen! Dat Ik iedereen deze prachtige kwaliteit sloffen aan kan raden ! Top
Met de vorige heb ik 2 winters gedaan. Met veel plezier ze dit jaar weer opnieuw besteld. Heerlijke pantoffels en draagcomfoor.
Heel blijj met mijn aankoop. Schaapswol en geen synthetitsch stof. Aanbevolen koop.goede maat en kleur. Australian made
Wij hebben deze pantoffels al jaren heerlijk warm.
Ik had zelf al van die pantoffels, had altijd kouwe voeten en nu niet meer, heb ze ook aan mijn man gegeven en die is er heel blij mee!
Mooie en super warme pantoffels. Levering duur wat langer dan de gemiddelde webshop.
Mooie duidelijke webshop, mooie en heerlijk warme sloffen. Ik twijfelde tussen verschillende maten dus had ik er meerdere besteld. Toen ik mijn keuze had gemaakt kon ik de overige makkelijk terugsturen en werd het betaalde bedrag snel terug overgemaakt.
Warm en precies wat we willen
Zoals alles beschreven stond in de advertentie over deze wol is ook juist. Heerlijke warme voeten en slijtvast.
Mijn vriend had sloffen van jullie voor zichzelf gekocht. Hij was een lopende reclamebord, ohhh zo lekkere warme voetjes. Nadat ik ze 1 keer aangehad te hebben heb ik ze ook besteld. Intussen hebben we schoonzusje en schoonmoeder ook voorzien van sloffen.
2 paar sloffen voor mij en mijn partner gekocht. Ze zitten lekker en zijn mooi afgewerkt. Wel 1 maat groter besteld. Helaas laat het wol uit de sloffen van mijn partner los.. en vind ik het door het hele huis.
Beste Denise, Wat vervelend dat de wol loslaat in de sloffen van jouw partner. Dat is niet de bedoeling. Ik stuur je even een mail met onze retourinstructie. Dan beoordelen wij deze klacht en komen met een passende oplossing. Excuus voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Warmbat