We hebben echt een hele fijne ervaring met sportreizen gehad. Vanaf het eerste contact over onze wensen en offertes verliep alles soepel. De kaartjes voor sportwedstrijden waren allemaal op tijd binnen en bij het WK Darts ook op een goed aangegeven plek op te halen. Kortom wij waren ontzettend tevreden!
Wat een fijne ervaring. Alles super geregeld. Tijdens telefonisch contact ook super vriendelijke mensen die graag met je mee denken. Echt een aanrader. Volgend jaar weer!!!!
Perfect geregeld door Sportreizen hotel St. Giles: badkamer/toilet zijn gedateerd
Het boekingsproces is soepel verlopen. Op voorhand was duidelijk wat er wel en niet in de boeking zat. Ook hoe je van het hotel naar de wedstrijd kon komen, was helder gecommuniceerd. We waren door omstandigheden te laat, maar dat was geen probleem. We werden super geholpen met onze tassen op de plek van de wedstrijd. Kortom, een onvergetelijke ervaring dankzij Sportreizen!
WK darts bezocht en het is werkelijk waar een onvergetelijke reis geweest.
Ik ben via sportreizen naar het WK darts geweest. De kaarten en de reis plus overnachting zijn zeer eenvoudig te boeken met enorm veel keuze. Toch had ik nog een vraag en kreeg binnen het kwartier een antwoord op mijn mail. vervolgens de reis en event gedaan. Alles was perfect geregeld. Ik zou echt weten wat er nog beter moet.
We zijn naar de halve finales van wk darts geweest. De ontvangen informatie was zeer helder. Hotel St Giles low budget maar uitstekend gelegen.
WK darten geweest via sportreizen, alles top geregeld en een topavond gehad!
Goed en duidelijk geregeld met kroegentips en een aandenker.
super. alles tot in de puntjes geregeld.
Wij zijn naar het wk darts in Londen geweest en overnachte in het st gillis hotel. De locatie van het hotel was perfect overal dichtbij. We denken erover om volgend jaar weer gegaan en boeken dan zeker bij sportreizen.com. (Tip is wel dat bij het alexandra palace niet goed staat aangegeven waar je je tickets moet halen en je naast de hoofdingang erin moet )
Vluchten waren goed geregeld. Mooi groot hotel met een zeer goed/groot ontbijt. De tafels die wij hadden bij de finale darten in Ally Pally waren ook Top. Bij aankomst het formulier laten zien, kregen direct onze tafel kaarten. Alles was tot in de puntjes geregeld. Absoluut een aanrader sportreizen.com
+ Tolles Erlebnis + Genügend Informationen zur Reise zur Verfügung gestellt
Unieke ervaring in Ally Pally !!
Leuk weekend gehad met als hoogtepunt de rugbywedstrijd tussen Frankrijk (Les Blues) tegen nieuw Zeeland (All Blacks).
We hebben en leuke trip gehad maar de vluchttijden en afstanden naar het hotel waren slecht ook de omschrijving naar het hotel toe was slecht wij hebben dus gebruik gemaakt van Ubers zowel heen als terug. zodat we zeker wisten dat we niet onze vlucht misten. ook stond in de omschrijving dat we op de 2e ring zaten maar uiteindelijk zaten we boven in het stadion. Voor de rest was het hotel prima
Onlangs heb ik de NFL London Games bezocht en wat was het geweldig. Echt een onvergetelijke ervaring rijker! Alles was uitstekend geregeld door Sportreizen!
We hebben genoten van een goed verzorgde reis. Het enige minpuntje? Het vliegveld was anderhalf uur rijden naar ons hotel. Naast onze reisbestemming was ook een vliegveld! Dat was praktischer geweest. Verder top geregeld, goed hotel. Contact met de medewerkers was ook fijn, snel en klantgericht. Wij gaan dit zeker nog eens doen.
2 mama,s naar de Formule 1 in Monza Wat een prachtige reis 3 dagen op Monza Een geweldige leuke groep Ontzettend veel gelachen Hotel kon even beter , was zo heet en wilde graag even zwemmen. Milaan is prachtig . Alles met de metro doen, goedkoop en snel Kijk uit voor tijgermuggen , zelf een week ziek thuis gezeten . Dus preventief sprayen . We willen volgend jaar met dezelfde club naar Hongarije maar dan een hotel met zwembad We zijn nog aan het nagenieten . Kijk uit voor corruptie met de kaart als je hem al uitgeprint om je nek hebt hangen. Mensen maken er een foto van en gaan er dan mee naar binnen met jou qr code . Jij staat voor een dichte deur .. Altijd tribune kaarten kopen Met warm weer paraplu mee of koelbox Geen sprays mee naar binnen . Alles wordt afgepakt , deo , muggenspray . Slaat nergens op maar ja . Echt een aanrader naar Monza en reizen met sportreizen . Dennis ga je weer met ons mee volgend jaar Hongarije ?
Samen met mijn zoon naar Monza F1 geweest. Sportreizen had prima hotel geregeld en vervoer naar circuit per touringcar. Reisbegeleiders zijn vriendelijk en behulpzaam. De 2 dagen die jezelf kon indelen naar eigen inzicht hebben we gebruikt om het alfa romeo museum en de 2 ferrari museums te bezoeken. Al met al wel een dure reis en daarmee vergeleken was het hotel wel wat gewoontjes, maar verder prima; goede bedden en goed ontbijt.
Leuk
Willemsplein 5 - 2