Prima platform!

Motoshare biedt keuze uit een ruim aanbod van motoren.

• Klantenservice

Was weer een geweldige dag

De motoren die jullie aanbieden zijn altijd nieuw. Er wordt snel gereageerd en jullie zijn altijd bereikbaar. Het geeft gewoon rust om zo motor te rijden.

Maakt motorrijden makkelijk

Veel aanbod, wel jammer dat sommige aanbieders veel te hoge prijzen vragen. Ik huur regelmatig. Er is geen beloning voor regelmatige huurder. Hierdoor ben ik minder gaan huren. Dit is zonde. Hierdoor verliest het platform huurders.

• Klantenservice N.v.t.

Grote keuze uit verschillende soorten motorfietsen.

Gemakkelijk contact gemaakt met eigenaar van de Suzuki SV650N en de bijkomende zaken als verzekering zijn goed geregeld voor deze dag motorrijden.

Goed geregeld

Multistrada gehuurd bij Ducati Zaltbommel. Super ervaring.

Weinig reactiviteit

Vraag ivm extra afgesloten verzekering werd onbevredigend beantwoord. Factuur kan ik niet krijgen, ik krijg melding ivm onterechte melding van extra km. Geen fijn platform. In de winkel gevraagd waarom ze hiermee werken, er blijkt geen beter alternatief.

Vreselijke service

Motor gehuurd, heb het bedrag keurig op tijd overgemaakt, krijg je op de dag dat je de motor op wil halen te horen van de verhuurder dat een vriendje ziek is. Reageer je binnen een uur richting Motorshare met wat er aan de hand is. Stuurt motorshare je gewoon van het kastje naar de muur. Eindstand: motor nooit in ontvangst genomen en nog steeds geen geld teruggestort gekregen. Let op: Motorshare neemt je geld en geeft niets terug. Lijk op moderne diefstal .

Handig platform!

Motoshare werkt makkelijk en snel. Contact tussen huurder en verhuurder wordt gelegd en helemaal ontzorgd.

• Aanbod en prijs N.v.t.

Uitstekende verhuurpartij

Voor een motortour met familie hebben wij diverse motoren en motorkleding gehuurd. We zijn goed geholpen.

• Klantenservice

Slecht weer gooide roet in het eten

Als beginnend motorrijder dacht ik de motor, die ik graag zou willen, te huren. Voor alles een eerste keer. Helaas sloeg het weer begin september om zou het pijpenstelen gaan regenen op de dag van verhuur. Ik netjes de hele boel geannuleerd, tjsa en dan begint het. Omdat de annulering binnen 72 uur was, kreeg ik mijn geld niet terug. Wat een dieven. Een slechtweer clausule, zeker voor beginnende rijders, zou op z'n plek zijn. Maar nee, geen coulance, geen geld..... Af te raden dus

• Klantenservice

Client vriendelijke website - huur motor makkelijk

Prima website met ditto back office support. Het is zo eenvoudig een motor te huren en de verzekering te regelen.

Fijne huur

Fijne ervaring met huren, helaas een beetje lang moeten wachten bij het inleveren van de motor.

• Klantenservice

Fijne motor gehuurd, geweldige dag gehad

Het duurde even om een beschikbare motor te vinden (3 keer leek een motor beschikbaar, maar bleek na het reserveren en direct contact met de eigenaar dat deze toch niet beschikbaar was). Uiteindelijk een Ducati 695 kunnen huren van een duidelijk gepassioneerde eigenaar. Zeker aan te raden

• Klantenservice N.v.t.

Super adres met vriendelijke mensen

De motor is erg goed bevallen. Het ontvangst was ook erg relaxed met een bakje koffie.

Eenvoudig elke motor te huur met 1 muisklik

Mijn vrouw vind zelf motorrijden leuker dan bij mij achterop zitten, dus wij huren af en toe een motor voor haar via MotoShare. Super handig, flexibel een eenvoudig...

• Klantenservice

Hurrn ging erg makkeelijk. Zelfs na een keer anuleren kreeg ik mooi een tegoedbon voor de volgendekeer. Deze inmiddels gied besteed en heerlijk gereden.

• Klantenservice

Top motor en eenvoudig geregeld

Zoals altijd werkt het makkelijk en snel

• Klantenservice

Meerdere keren een motorfiets gehuurd via Motoshare en het bevalt heel goed. Veel keuzes qua motoren en de communicatie verloopt goed.

prima motor

op korte termijn motorhuur kunnen regelen. Keurige bijna nieuwe motor.

Snel en overzichtelijk

Op zoek naar een motor in de buurt. Helaas reageerden een aantal verhuurders niet of heel laat. Gemiste kans. Maar uiteindelijk mijn zoekgebied vergroot en een verhuurder gevonden. Binnen een uur reactie en huurovereenkomst gesloten.

Fijne soepele rit gehad!

Hele fijne motor om op te touren, en snel en vriendelijk geholpen in Hilversum. Voor herhaling vatbaar!

Awesome

Easy to fetch information and rent a motorbike. Very handy and the user experience is great

• Klantenservice

Easy to rent and enjoy motorbikes

First time using this web, easy to search, info is clear, and the process of renting is smooth. Also a way to connect with other people with same motorbike hobby/passion. Will use it again.

• Klantenservice N.v.t.

Gemakkelijk huren ging heel soepel.

Het huren ging soepel foutloos ook was het handig dat je kan communiceren met de verhuurder in de en chat vorm.

• Klantenservice

Leuke manier om kosten te drukken

Het verhuren van een motor via MotoShare geeft je de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en de kosten van het motorrijden te drukken. Alles is goed doordacht en toch eenvoudig te doen door iedereen die het wil.

Keizersgracht 520 H

1017EK Amsterdam

Over Motoshare

Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.