Leuke manier om kosten te drukken

Het verhuren van een motor via MotoShare geeft je de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en de kosten van het motorrijden te drukken. Alles is goed doordacht en toch eenvoudig te doen door iedereen die het wil.

Simpel en goed geregeld

Gewoon Simpel en goed geregeld

• Klantenservice N.v.t.

Kan niet anders zeggen TOP gewoon.

Hoi, na lange tijd weer eens een motor gehuurd bij MC Rijen via motorshare. Deze keer was het een Suzuki GSX S-8, wat een fijne motor is dat zeg en na een dagje sturen weer ingeleverd bij de dealer. Een motor huren heb ik al meerdere keren gedaan via motorshare en dat bevalt erg goed, bij de dealer MC Rijen in Rijen wordt alles top geregeld en de motor wordt netjes geprepareerd en dat is gewoon top. Uiteraard huur ik de volgende keer weer bij MCRijen via motorshare. Gr John

Lekker ritje gehad

Goede afhandeling, fijne rit gehad. Alles ging heel makkelijk. Top!

• Klantenservice

Fijne motor, prachtige route gereden zonder problemen.

• Website N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Eerste keer en gelijk goed

Na het behalen van mijn rijbewijs was het tijd om eindelijk lekker te gaan touren. Via Motoshare een motor gehuurd vlakbij huis. Het fijne is dat je veel keuze hebt, enorm veel bedrijven en particulieren verhuren via Motoshare. Account aangemaakt en dezelfde dag een motor gereserveerd. Snel en makkelijk.

Perfect geregeld

Dag ervoor gereserveerd, motor stond keurig klaar. Nette uitleg en snel op pad. Ook het inleveren ging prima. Netjes afgetankt volgens afspraak.

Ideaal, geen gedoe

Gemakkelijk een motor kunnen huren voor een weekendje toeren bij mooi weer. Data en kosten snel geregeld via het platform en gemakkelijk contact gehad met de eigenaar van de motor. Zeker dat ik nog een keer gebruik ga maken van het platform.

• Klantenservice

Ik huur al vaker bij Motoshare ben heel erg tevreden. Heb je vragen of wilt iets regelen ze zijn altijd bereikbaar en hulpzaam. Raad aan iedereen die een motor willen testen voordat ze kopen of als je gewoon een andere motor wilt rijden.

een goede deal.

de motor was een leuke rijervaring. Alleen de afhandeling van het huurgeld is een crime tot op heden is nog afgehandeld. 30/08 gehuurd en tot op heden 10/9/2024 niets vernomen.

Goed geregeld allemaal

Geweldig oplossing en vriendelijke behulpzame service

Voor het eerst een motor gehuurd via motoshare. Veel aanbod bij mij in de buurt en het is gemakkelijk om een motor te huren. De huurervaring zelf en de huurmotor waren perfect. Het enige wat even misging, en dat ligt ook aan mijzelf, is het annuleringsproces en de beschikbaarheid van de hulpdesk. Maar wanneer je geholpen wordt, gebeurd dit vriendelijk, open en eerlijk. Uiteindelijk een dikke 9!

Geweldig oplossing en vriendelijke behulpzame service

• Klantenservice

Fijne leuke motor en fijne verhuurder

De verhuurder reageert snel en komt netjes afspraken na. Zeker een aanrader om bij hem te huren.

• Klantenservice

Makkelijk huren gebaseerd op vertrouwen

Ik heb voor een weekend touren een motor gehuurd bij iemand in dezelfde woonplaats. Via motoshare was er een duidelijk aanbod en veel keuze! Ik heb een heerlijk weekend gehad en heb de motor goed uit kunnen testen.

• Klantenservice

Prima oplossing voor het huren van een motor.

Ik had mijn motorrijbewijs vers binnen en wilde gelijk rijden. En dat kan via Motoshare heel makkelijk en snel - en alles is goed geregeld. Drie dagen op een Yamaha gereden, daarna een eigen motor gekocht en die staat nu ook te huur op Motoshare. Enige nadeel: Een motor huren is niet goedkoop als je het vergelijkt met een auto. Maar Motoshare is wel de beste oplossing.

• Klantenservice N.v.t.

Makkelijke manier om een dagje te gaan touren

Net de eerste keer een motor gehuurd via Motoshare. Het proces is heel makkelijk, je wordt door alle stappen begeleid en krijgt duidelijk uitleg over hoe alles werkt. Vriendelijk contact gehad met twee verhuurders, en vier dagen later een leuke rit gedaan op een top motor! Leuk om verschillende motoren te kunnen testen.

Goede motor & fijne verhuurder

motor rijdt fijn en wordt goed onderhouden. Verhuurder is goed bereikbaar

Fijne motor om te Touren

• Klantenservice

Great bike and excellent customer service

It was a great pleasure renting from this professional motorcycle shop. Everything was ready when I arrived and the whole process was very efficient and easy. Thank you for making my visit to Amsterdam more enjoyable. It was a great idea to get around with a motorcycle. The motorbike was like new with no problems. They even come with a phone mount included.

• Offering en prices
  • Customer Service

Zeer slechte service gekregen

Goedemorgen Ik had voor vandaag (7-9-2024) een motor gehuurd. Ik heb netjes betaald. Ik heb aan al mijn verplichtingen voldaan. Maar ik heb vandaag op een hele mooie dag geen motor kunnen rijden. De verhuurder zegt dat deze motor niet meer te huur is en dat motorshare hiervan op de hoogte was. Ik heb zelf de dag voor de huur dag (6-9-2024) nog contact opgenomen met motorshare (via chatbox) en vertelt dat ik geen contact kan krijgen met de verhuurder. Motorshare geeft mij het advies dat ik gewoon naar het adres moet gaan en dat de verhuur nog gewoon door kan gaan. De verhuurder vertelt mij op de verhuur dag dat de motor kapot is en dat de verhuurder dat heeft gecommuniceerd naar Motorshare. Helaas heeft hij niks naar mij gecommuniceerd. Ik ben zeer teleurgesteld in de verhuurder en motorshare omdat beiden mij niet hebben geïnformeerd. Daarnaast vind ik het onbehoorlijk om niet meer ter reageren via de chatbox. Ik heb niks lelijks gezegd. Van een professioneel bedrijf mag je op zijn minst verwachten dat er een passende reactie komt wanneer het feedback krijgt. Helaas was dat niet het geval.

• Klantenservice

Snel en gemakkelijk een motor huren

Als je een motor gevonden hebt is het snel en makkelijk geregeld. Ik zou wel graag op een specifieke motor willen kunnen zoeken. Je kunt op allerlei functies filteren, bijvoorbeeld op merk en locatie, maar ik zou graag op een specifiek model willen kunnen zoeken. Het valt me ook op dat particulieren hun motor voor hogere prijzen aanbieden dan dealers.

• Klantenservice

Had problemen met boeken. Zijn wel in staat om dit netjes op te lossen. Volgende keer boek ik weer via motoshare.

• Klantenservice

MotoShare is een prima site waar je gemakkelijk een motor kunt zoeken in en rond je woonplaats

Heb zelf bij de motoren die ik gehuurd prima ervaringen. Ook zijn er helaas mensen die niet reageren op een huurverzoek

• Klantenservice

Snel en eenvoudig een motor huren

De site om snel en eenvoudig een motor te huren. Als je een account hebt dan kun je redelijk makkelijk een huurverzoek sturen. Alleen op de mobiel werkte de datumselectie niet echt lekker, daarom heb ik het via de laptop gedaan. Het aanbod is gemengd particulier en dealers/garages. De informatie bij particulieren vond ik soms wat verouderd en daarmee niet uitnodigend. In de zoekfunctie miste ik een selectie op merk en type, je kunt bijvoorbeeld wel zoeken op enduro - BMW maar niet specifiek op BMW 900GS. Dat zou nog een mooie aanvulling zijn. Het ophalen en afhandeling van de motor ging erg prettig, dank Hofland Motoren in Amersfoort!

Keizersgracht 520 H

1017EK Amsterdam

Over Motoshare

Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.