Fijn platform

Motoshare zou scherpere tarieven kunnen bieden om meer gebruikers te trekken. En 150 km op een dag is niet zoveel vrije km's. Verder is het een platform wat goed werkt en waar ik zo nu en dan gebruik van maak. Klantenservice is prima, nooit problemen mee gehad.

Geweldig ! Motoshare is een uitkomst

Voor de eerste keer een motor gereserveerd via Motoshare. Ik had mij al eerder aangemeld zodat een verhuurder wist wie ik was. Nu had ik plotseling een motor nodig en dat was Motoshare zeer eenvoudig, ik zocht in mijn directe omgeving en vond een motor die ik leuk vond. Binnen 15 minuten was het geregeld met de verhuurder en een dag kom ik de motor al ophalen. De aanwezige beschadigingen, km. stand etc. werden genoteerd en ik kon gelijk wegrijden. Die rit met motorvrienden werd een geslaagde dag. Ik kan Motoshare aanbevelen bij iedere motorrijder die even zonder eigen motor zit.

• Klantenservice

Fantastische dag gehad op de ducati monster plus

Bij Hippolytushoef met koningsdag een ducati monster plus gehuurd. Fantastische motor met een hoop vermogen. Lekker wezen toeren door de polder. Zeker een aanrader.

Good service

I had no equipment with me and folks at Motoshare helped me find a place to rent everything I needed.

150km for whole day?? Definitely not enought

Vooral zo doorgaan, geweldig

Vriendelijke , betrouwbare mensen die zich hier mee bezighouden een dikke pluim.

Snel Makkelijk en prettig huren

Huurverzoek indienen, bevestiging krijgen en betalen. En geregeld is het. Superfijn en de focus op het rijden. Zeer fijn huren via motoshare bij motoport Venray

• Klantenservice

Positief begonnen, negatief geëindigd.

Het leek mij heel leuk om mijn motor te verhuren aan mensen die er een dagje op wilden rijden. Helaas bijna alleen maar huurverzoeken van mensen die niks laten horen en/of niet reageren na acceptatie en op het laatste moment toch de huur beëindigen. De opbrengsten wegen in mijn ogen ook niet op tegen alle moeite die erin gaat om hem netjes te verhuren en alles af te handelen. Geen één ster maar twee omdat er ook positieve ervaringen waren.

• Klantenservice

Makkelijk, snel en goed geregeld

Aanrader, prima van a tot z

• Klantenservice N.v.t.

Fijne service, maar wel wat opgeschoven met de voorwaarden

Ik ervaar het huren via Motoshare als prettig. Duidelijke site, makkelijk contact. De voorwaardes m.b.t. kilometers per dag, kosten per extra km en het eigen risico zijn toch wel sterk verhoogd, waardoor het minder aantrekkelijk wordt om een motor te huren in vergelijking met kopen. Natuurlijk snap ik dit helemaal vanuit een commercieel oogpunt, maar ik denk juist in deze tijd dat het een meerwaarde kan hebben als huren aantrekkelijker is dan aanschaf van een motor.

Geen problemen.

Snel een boekingsbevestiging, snel een betaallink, snel de verhuurder informatie. Prima geregeld

• Klantenservice

Zo eenvoudig huur je een motor.

Via motoshare een Ducati Diavel 1260s gehuurd bij Ducati Zaltbommel. Geweldige ervaring, zowel op de Diavel als ook de service en vriendelijkheid bij Ducati Zaltbommel. Zeker een aanrader om een Ducati te huren of kopen.

Super gemakkelijk

Vraag en aanbod bij elkaar brengen in een paar minuten, echt helemaal top. Het hele proces verloopt supersimpel en snel; van aanvraag tot retour motor. Absolute aanrader!

Snel een motor gevonden

Goede informatie voorziening over het proces.

• Klantenservice N.v.t.

Zeer gemakkelijk en zorgeloos een motor huren

Snel en eenvoudig aanmelden en zo gelijk uit het grote aanbod aan motoren kunnen kiezen. Duidelijke voorwaarden en scherp geprijst.

• Klantenservice

Goed geregeld kan niet beter

Prima geregeld allemaal duidelijk in de mail en watts app

Prima ervaring

Mooie motor, mooie rit, mooi weer. :)

• Klantenservice

Goed alternatief als je zelf geen motor bezit

De site heeft genoeg motoren om uit te kiezen met een prima overzicht. Minpuntje vind ik wel, dat wanneer je wil zoeken naar een motor in de buurt de plaats altijd op Amsterdam staat. Dit is zelf natuurlijk simpel te veranderen,(maar dit moet iedere keer weer opnieuw). Het zou net wat fijner zijn als de site jou plaats herkent aangezien je ook ingelogd bent met jou profiel waar jou eigen plaats opgeslagen staat. Dit doet verder niks af van de werking van de site! Ook zou het wel leuk zijn als er wat vaker een aktie code uitgegeven zou worden. Dit zou voor mij persoonlijk een reden zijn om wat sneller een motor te huren die ik normaalgezien wat aan de dure kant vind.

• Klantenservice N.v.t.

Vriendelijke service, prima motor, voor herhaling vatbaar!

Vriendelijk en servicegericht!

Ik had voor 5 dagen geboekt om lekker te touren. Helaas begon het de ophaaldag te sneeuwen. In overleg mocht ik de motor later die week ophalen en kreeg ik een tegoedbon voor de overige dagen die ik niet kon rijden. Verder zijn ze super relaxed en vriendelijk, veel keuze en makkelijk te boeken!

• Klantenservice

Motoshare heeft zijn zaken voor elkaar.

• Klantenservice

In een korte tijd al zeker 7x gehuurd, dat is goed verlopen. ik heb een keer een huurverzoek betaald terwijl de motor niet beschikbaar was, De eigenaar heeft de verzoek toen geannuleerd. Maar 1 maand later hebben ze het geld nog steeds niet terug gestuurd. En elke keer krijg ik de zelfde berichten. Slechte communicatie, door dit heb ik gewoon geen zin meer om hier te huren. Jammer

Fijn contact, mooie motor

Zo goed als nieuwe motor meegekregen, fijn contact.

Ideale site

Duidelijk en snel

Duidelijke site.

Keizersgracht 520 H

1017EK Amsterdam

Over Motoshare

Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.