Uitstekend.

Fijn voor de gene die nog geen motor hebben. Maar wel op een zonnige dag een motor wil berijden jullie dit mogelijk maken. Blijf zo doorgaan. Toppers!

Alles zoals afgesproken.

• Klantenservice N.v.t.

Mooie rit, prima motor, top ervaring

Heerlijk gereden op deze kawasaki ninja 650.. Jammer dat een stortbui een einde maakte aan de fijne rit. Deze motir is zo goed bevallen dat ik een nieuwe heb besteld in een andere kleurstelling.

• Aanbod en prijs N.v.t.
  • Klantenservice

Hardstiike mooi, mooier dan verwacht

Motor.gehuurd bij motoport Hengelo. Ik, 65 plusser werd kawasaki 650 geadficeerd En dat was echt een motor om.te toeren. Had ik in eerste instantie niet verwacht gezien het model. Maar waar een goed advies toe kan leiden. Ik kom volgende zomer zeker weer terug.

• Klantenservice

Makkelijk in te schrijven, bij vragen wordt snel gereageerd met antwoorden waar je ook iets aan hebt. Ik moest door omstandigheden mijn gehuurde dag afzeggen, dit is verplaatsing geworden. Goed meegedacht, geregeld met verhuurders en zodoende toch kunnen genieten van een dagje touren ipv geld kwijt voor de oorspronkelijke huurdag.

Lekker makkelijk en snel

Verhuurders die motor verhuren gebruik vaak opvallende foto’s dat trekt aandacht maar komt niet overeen let daarop aub! Ook de opties op de motor worden vaak weggelaten denk aan koffers zoals op de foto! Groet Mohamed

• Klantenservice

Prima manier om fietsen te testen

Makkelijk huren bij particulieren, waardoor je ook op zondag een fiets kan huren. Nadeel zijn de kosten voor Motoshare qua verzekering zijn aan de hoge kant voor verlaging eigen risico van 1200 naar 600

super

EasyPeasy proces

Als bemiddelingsplatform prima, zowel voor verhuurder, als voor de huurder. Groot en gevarieerd aanbod. Voor ieder wat wils.

Goed geregeld

Heb al verschillende motoren kunnen proberen perfect

Goed met een opmerking

Alles was perfect geregeld echter is het niet fijn dat je de motor op zondag kan terugbrengen of eventueel maandag. Het moet voor 16:45 op zaterdag wat net de dag niet afmaakt. Probeer iets achter een hek met Face ID of zo. Ik wilde bijbetalen zodat ik hem dinsdagmorgen vroeg zou terugzetten maar dat koste me de volle dagen. Dat is te veel.

Goed maar kan beter

Minpuntje: niet mogelijk om meer km per dag aan te geven te willen rijden. Zou mooi zijn als er keuze was tussen 150 km, 300 km of km vrij tegen verschillende prijzen

Easy, effective, affordable

Great Motorbike, nice options

Laagdrempelig

MotoShare biedt een zéér laagdrempelige mogelijkheid om een motorfiets te proberen. De voorwaarden zijn gunstig en je leert -als er een klik is- ook nog bijzondere mensen kennen. Aanrader!

• Klantenservice

Geweldige mogelijkheid tot het doen van rij ervaring

Erg makkelijk veel keuze en niet duur Veel behulpzame mensen tot nu toe Kan echt op een leuke manier rij ervaring opdoen zo

• Klantenservice

Op tijd, goed uitleg, snelle services, super motor. Kortom, top!

• Website N.v.t.

Simpel en vertrouwenwekkend

Zeer gebruiksvriendelijk Veel keus Makkelijke afhandeling Solide

• Klantenservice N.v.t.

Goede zoek site om verschillende motorennte huren

Verder is er weinig controle vanuit motoshare op de veiligheid van de motoren, of het onderhoud

• Klantenservice N.v.t.

Snel geregeld, prima service!

Leuke dag gehad en het was snel geregeld. Als tip zou ik de optie maken dat er een 2e bestuurder kan worden verzekerd.

Wat een heerlijke motor!

Een paar jaar geleden had ik al eens op een elektrische motor gereden (op een Eva SS9) en ze hebben bij Energica in Italië duidelijk niet stil gezeten... De range is met de nieuwe accu enorm verbetert en de power is nog verder toegenomen. Marchel en Ingrid van Electric Motorcycles Nederland zijn enorm deskundig en bijzonder vriendelijk. Ze nemen alle tijd om uitleg te geven en je krijgt ook nog allerlei handige accessoires mee. De ideale plek om eens kennis te maken met elektrisch motorrijden!

• Klantenservice

Motoshare, klikken, betalen en rijden! Zorgeloos en snel.

Motoshare is het perfecte platform voor het ontzorgen van huurder en verhuurder. Makkelijk, overzichtelijk en een frisse interface. Goede integratie met betaling en huurovereenkomst. Het enige dat er nog ontbreekt is een App :)

Uitstekend!

Goede overdracht van de motor bij het ophalen & terugbrengen

• Klantenservice

Eenvoudig van een groot aanbod te huren

Het was makkelijk om mijzelf aan te melden en een motor te huren. Het aanbod aan motoren was erg groot, zelfs nog last-minute, en ook divers in type en/of prijs. Het sluiten van een huurovereenkomst ging snel een eenvoudig en ook de betaling van zo geregeld.

Slechtste klanten service ooit

Het is dat het niet lager gewaardeerd kan worden. 2 uur voor verhuur met een reden afgekeurd die 5 dagen ervoor toen ik het verzoek deed indienen had kunnen worden gecheckt. Motorshare nergens te bereiken. Geeft geen toelichting hoe verder. Schandalig!! Nooit meer dat ik dit ga gebruiken!

• Aanbod en prijs N.v.t.

Helemaal top

De motor lag erg lekker op de weg daar kun je prima een aantal uur op rijden ook de servive bij motoport was echt top super vriendelijk zeker voor herhaling vatbaar

Keizersgracht 520 H

1017EK Amsterdam

Over Motoshare

Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.