Mooi platform om motors te testen.

Uitgebreid aanbod voor ieder wat wils om een keer een andere motor te proberen of testen. Of gewoon om te toeren als je zelf niet in het bezit bent van een eigen motor. Aanbod dealers en particulieren die hun motor aanbieden.

• Klantenservice

Eenvoudig in het gebruik.

Huur was snel geregeld. Weinig papierwerk.

• Klantenservice N.v.t.

Is helemaal naar wens gegaan

Top moter

Super mooie dag gehad op een fijne en mooi moter

Super ervaring

Erg genoten van een dagje motor rijden. De BMW 750 GS rijd super. Erg vriendelijk personeel en ze hebben alle tijd om alles uit te leggen. Bij terugkomst ook oprecht geïnteresseerd hoe je de motor en de dag hebt ervaren. Ik kom snel terug.

Werkt prima!

Site werkt prima

Awesome

The rental was very smooth, everything was in order and communicated on time.

• Offering en prices
  • Customer Service N/A

Leuk, niet echt goedkoop

Door de bijkomende kosten ( waaronder verminderen eigen risico ) tikt het toch best aan. Vooral vind ik het aantal vrije kilometers p/dag echt veel te laag. En de kosten p/km als je daar overheen gaat zijn echt hoog. Dat zou wat mij betreft mogen veranderen Natuurlijk blijft het concept van zo van particulieren huren wel erg leuk

• Klantenservice

Zorgeloos een dag erop uit geweest

Top om met een dealeronderhouden motor een dag te toeren

• Klantenservice N.v.t.

Ik had binnen een uur een motor kunnen huren.

Prima ervaring!

Leuke ervaring met de Z900 gehad, motor netjes weer afgeleverd bij de dealer.

Top!!!!!

Goeie top ervaring

• Klantenservice

Vlotte weg naar het huren van een motor

Ik vind Motoshare een prettige website. Het is overzichtelijk, handige filterfuncties en de juiste info komt meteen naar voren. Enkele feedback voor zowel motoshare als verhuurders - Als ik filterde op één specifieke dag, kwamen er alsnog motoren naar voren die die specifieke dag niet beschikbaar waren - Twee verhuurders die ik had benaderd, hadden hun agenda niet aangepast aan hun vakantie, waardoor de motor toch niet beschikbaar was. Een reminders naar hen mailen met pas tijdig de agenda aan lijkt me geen overbodige luxe.

Alles was goed geregeld

Alles was goed

Weer uitermate uitstekend

Dit jaar weer voor de KTM adventure gegaan... en kreeg weer een nieuwere versie mee! Ps. Tipje, zadel is max ca. 2 cm te verstellen... toch handig als je denkt dat deze net iets te hoog is...top weekend weer heerlijk mee te rijden. Maar snel weer een nieuwe rit plannen...

• Klantenservice

Goed voor elkaar snel geregeld

Lekker gereden Verschillende machines testen Heerlijk

Ok

Inscrijven en en verifiëren kost meer tijd als ik verwacht had. Gelukkig is dit eenmalig. Verder prima.

Zeer prettige ervaring!!!

Het hele proces van aanmelden, keuze maken, reactie en de afhandeling zijn zoals beschreven op de site verlopen. Motorshare en de verhuurder CG motoren uit Gilze, TOP!!

Simple et efficace

Site Web s ouvre tjs en hollandais. Au début j ai du chercher pour l avoir en français. Pas évident à trouver

• Offre et prix
  • Site web
  • Service à la clientèle

Zeer slechts je motor online zetten

Wacht al week, mensen willen huren maar er staat nog niet beschikbaar.

voor herhaling vatbaar

Prima dag gehad met een prima motor. Gaan we nog vaker doen.

Duidelijk, snel, super!

Snelle reacties, veel aanbod en duidelijke info.

Prettige ervaring

Correcte afspraken

Geweldig. Perfect voor dames. Vette gave prachtige motor

Goed handelbaar voor de kleinere dames onder ons. Veel power...veel bekijks mooi geluid... Ik ben er verliefd op geworden.

• Klantenservice

Snel geregeld en geen rompslomp

Makkelijk huren zonder gedoe voor- of achteraf

Keizersgracht 520 H

1017EK Amsterdam

Over Motoshare

Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.