Fijne motor voor een toertocht.
Nadat ik pas mijn motorrijbewijs heb gehaald heb ik een motor gehuurd bij Motorport Zelhem. Super geholpen en de motor was nog bijna nieuw. Heerlijke dag gehad en ook bij terugkomst super geholpen. Ga hier zeker nog een keer een motor guren
Ik ben erg tevreden met motorshare. Het is echt leuke site om motor te huren.
De hele ervaring was super. Het enige wat me verbaasde was de opbrengst voor de verhuurder. Ik vind dat Motoshare een te groot aandeel pakt.
De moeite waard ...deze krachtige Vulcan !
Ik had een motor gehuurd bij motor share en ik kon direct betalen, wat ik ook heb gedaan. Een dag later hoor ik via motorshare dat de verhuurder de motor heeft verkocht. Het geld zou binnen 5 werkdagen terug gestort worden. We zijn nu 12 dagen verder en ik heb nog niets ontvangen. Ik vind dit vreemde praktijken. Een motor verhuren die verkocht is en dan het geld vasthouden of gewoon niet terug betalen
Alles perfect geregeld. Goede en duidelijke instructie, motoren in nieuwstaat, vriendelijk geholpen en zelfs het weer was perfect!
Ik heb nu 2 x een motor gehuurd wat beide keren super geregeld is zonder te veel gedoe
Top geregeld allemaal
Prima service, vriendelijk personeel, gloednieuwe motor. Geen gedoe, puur genieten.
Op een makkelijke wijze kan je motoren in je eigen buurt selecteren voor een dagje huren. Jammer is dat de eigenaren niet altijd de beschikbaarheid van de motor actueel houden waardoor het soms langer duurt voordat je een motor kan huren.
Heb onlangs m’n eerste motor gehuurd en dat was een groot succes.! M’n 1ste verzoeken voor 2 Africa Twin’s werden afgewezen omdat die dagen de eigenaren niet uitkwamen. Kon later die bepaalde motoren geheel niet meer vinden op de site om ze voor een andere dag te huren. Dit op alle manieren geprobeerd (site geheel afgesloten, cookies verwijderd). Niets hielp en moest uiteindelijk via de link in de mail van het vorige verzoek handelen. Bij vele motoren is de huurprijs wat misleidend. Staat er in het overzicht bv €60/dag maar als je erop clickt wordt het vaak wat duurder. Het eigen risico bedrag van €1200 of €600 vind ik absurd hoog en een grote drempel om te huren.
Goed alternatief voor als je zelf geen motor kunt hebben, breed aanbod in soorten, op redelijke afstand, tegen betaalbare prijzen
Makkelijk te gebruiken
Motoshare.eu is makkelijk en overzichtelijk. Wat ik wel erg jammer vind is dat ik een bepaalde motor niet kan opslaan als favoriet. Elke keer als ik zoek naar die ene motor moet ik alle gegevens weer invoeren.
Het was makkelijk om een motorfiets te boeken, en aangezien het mijn eerste huurervaring was via Motorshare werd alles online en snel geregeld. Website is makkelijk te navigeren en informatie wwerd snel verkregen. Goed hoor!
Het aanmaken van een account en het huren van een motor is een fluitje van een cent. Is me prima bevallen.
Op MotoShare heb ik voor 1 dag een motor gehuurd. Op de website kon ik makkelijk sorteren op rijbewijs en een motor zoeken die bij mij past. Het aanvragen van de motor is snel en makkelijk via de website geregeld. Bij het ophalen was de verhuurden aardig en heb ik snel mijn gehuurde motor van zijn terrein kunnen rijden.
Duidelijke site met groot aanbod
Jammer, dat na 3 dagen al wordt gedreigd met Incasso, vd rest prima.
Helaas bleek de verhuurder de accu niet gecheckt te hebben. Hierdoor moesten we door naar een andere verhuurder, waar we om 13 uur aanwezig waren. Motoshare bleek enkel vanaf 15 uur te kunnen ingaan, terwijl ik naast de verhuurder stond en wij meteen wilden starten. Achteraf bleek dat ik wel de volle dag eerste dag (ik huurde 1,5 dag) moest betalen, aangezien Motoshare enkel volle dagen verhuurd. Dus 2 dagen betaald, maar ook 2 uur zitten wachten voordat we konden rijden en de verzekering zou ingaan. Anders was niet mogelijk. Echt zeer matige ervaring…, maar wees gewaarschuwd
De motor oversteeg alle verwachtingen! Gewoon puur genieten!
Uit het aanbod uit mijn omgeving kon ik een voor mij heel geschikte motor vinden en vanaf dat moment verliep alles op rolletjes. Enige aanbevelingen die ik nog kan bedenken is alles doen om het aanbod verder uit te breiden, transport van/naar het ophaalpunt aan te bieden en uitleen van accessoires als topkoffer, tanktas, navigatiesysteem etc aan te bieden.
Goed alleen jammer dat een telefoonnummer ontbreekt
Keizersgracht 520 H
1017EK Amsterdam
Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.