De motor was door een storing niet meer inzetbaar en wou ik daardoor ook de boeking annuleren. Heb al proberen te bellen en meerdere keren een pogingen gedaan te berichten. Krijg echter geen reactie terug.
Ik heb erg genoten van mijn gehuurde moter. Het reserveren ging erg handig en de motor stond netjes klaar bij ophalen. Vakkundige mensen die weten waar ze over praten. Echt een aanrader voorals je eens iets anders wilt proberen.
Voor de prijzen flexibiliteit en afhaalplekken geboden, afgezet tegen de reguliere huurmarkt hoef ik geen motor meer te bezitten eigenlijk. Wat ik nog mis is een uitgebreidere zoekfunctie, zodat je op motor kan zoeken
goeie overzicht van motoren in de buurt. Snel en makkelijk contact gelegd met de verhuurder. Geen problemen ondervonden.
Prettig platform om via te huren
Prima platform om motoren te huren, maar klantenservice blijft al snel hangen in automatisch gegenereerde berichten. Trage follow up op berichten aan de klantenservice
Mooi als tussen persoon. Mooie prijs! Zou alleen een nog groter aanbod mooi vinden van verschillende motorzaken.
Indien je op zoek bent na een motor is Motoshare waarschijnlijk een goede plek om te zoeken. Als je zoals in ons geval, de motor al gevonden is (mijn vertrouwde BMW-dealer, waar wij voor een weekend een tweede motor huurden) dan is de tussenkomst van motorshare eigenlijk overbodig. Mij is ook niet duidelijk of de prijs dan bepaald is door de verhuurder of door Motorshare wat de beoordeling van aanbod en prijs beneden niet mogelijk maakt. Ga ervan uit dat de bemiddelingskosten (die in ons geval niet nodig waren geweest) op mijn rekening staan.
Voor de 2e keer deze motor gehuurd. Reed heerlijk!
Without shame they cancel the rent the day of the pickup
De aanvraag voor de motor verliep erg vlot. Helaas toen ik daarna datum wilde wijzigen werd er traag en onduidelijk gecommuniceerd. Op mijn laatste twee opmerkingen werd helemaal niet meer gereageerd. Dat kan beter lijkt me.
Met veel plezier gebruik gemaakt van het huren. Motorfiets naar keuze op een eenvoudige en vriendelijke manier te ervaren. Alles goed vooraf te regelen. Prettig contact met de verhuurder.Zeker een aanrader om vaker te doen.
Mensen trap hier niet in! Geen enkele coulance, 72 uur van te voren geannuleerd i.v.m. het willen wijzigen van de huurperiode. Echter erkend Motoshare dit niet en de eindstand is 80 euro betaald voor letterlijk niets! Geen compensatie, geen goodwill tonen. Jammer want ik had van de zomer graag nog wat motoren gehuurd. Mijn vertrouwen zijn ze in ieder geval kwijt.
Hi Ricardo, jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt met MotoShare. Ik zie inderdaad dat je voor vandaag een boeking had staan maar deze zaterdag middag zelf hebt geannuleerd. Omdat deze annulering binnen 72 uur voor aanvang van de huurperiode is geweest ontvang je geen teruggave van het betaalde bedrag en betalen wij de verhuurder uit. Dit omdat de verhuurder rekening houdt met de verhuur. Deze annuleringsvoorwaarden communiceren wij ook duidelijk op onze website. Mocht je per ongeluk hebben geannuleerd en je bijv. eigenlijk op een ander moment had willen huren dan kan je in het vervolg beter de huurperiode verplaatsen ipv annuleren. Zo behoudt je de betaalde huurdag. Kan je ons via [email protected] laten weten of je alsnog van plan bent bij deze verhuurder de motor te huren en zo ja welke dag? Wij kunnen dan de huurperiode naar een ander moment verschuiven zodat je alsnog kan rijden. Groet, Team MotoShare
Fijne site om je favoriete motor uit te proberen.
Heel goed geregeld. Duidelijke beschikbaarheid van aanbieders. Bij aankomst van verhuurd volledig op de hoogte en motor stond klaar. Goeie uitleg.
Account snel opgezet en goed gekeurd. Motor gehuurd binnen een paar minuten
Ik vind het een zeer fijne en handige site.
Je word gelijk geholpen, geen wachttijden en ze staan altijd voor je klaar als er een vraag is. Aanrader
Prima ervaring
Mijn dag begon met het ophalen van de motor. Kreeg een duidelijk uitleg over de motor en de overeenkomst die we sloten. Toen alles was geregeld, een heerlijke dag tevreden en aan het eind van de dag de motor weer ingeleverd. Binnen enkele dagen alles afgerond en de extra km afgerekend. Zeker voor herhaling vatbaar.
Gemakkelijk browsen, eenvoudig huren. Wat wil je nog meer?
Eenvoudig te bestellen.
Makkelijk te bereiken, mega klantvriendelijk, snelle, vlotte en duidelijke communicatie
Een heerlijke dag op de Trident gehad, op naar een volgende ervaring met Motorshare!
Keizersgracht 520 H
1017EK Amsterdam
Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.