Wil me geld terug

De motor was door een storing niet meer inzetbaar en wou ik daardoor ook de boeking annuleren. Heb al proberen te bellen en meerdere keren een pogingen gedaan te berichten. Krijg echter geen reactie terug.

Super geregeld!

Ik heb erg genoten van mijn gehuurde moter. Het reserveren ging erg handig en de motor stond netjes klaar bij ophalen. Vakkundige mensen die weten waar ze over praten. Echt een aanrader voorals je eens iets anders wilt proberen.

• Klantenservice N.v.t.

Prettig flexibel een motorfiets huren

Voor de prijzen flexibiliteit en afhaalplekken geboden, afgezet tegen de reguliere huurmarkt hoef ik geen motor meer te bezitten eigenlijk. Wat ik nog mis is een uitgebreidere zoekfunctie, zodat je op motor kan zoeken

Makkelijk en snel geregeld

goeie overzicht van motoren in de buurt. Snel en makkelijk contact gelegd met de verhuurder. Geen problemen ondervonden.

Prettig platform om via te huren

Prettig platform om via te huren

• Klantenservice

platform is prima, klantenservice traag

Prima platform om motoren te huren, maar klantenservice blijft al snel hangen in automatisch gegenereerde berichten. Trage follow up op berichten aan de klantenservice

Helemaal top!

Mooi als tussen persoon. Mooie prijs! Zou alleen een nog groter aanbod mooi vinden van verschillende motorzaken.

Man in the middle

Indien je op zoek bent na een motor is Motoshare waarschijnlijk een goede plek om te zoeken. Als je zoals in ons geval, de motor al gevonden is (mijn vertrouwde BMW-dealer, waar wij voor een weekend een tweede motor huurden) dan is de tussenkomst van motorshare eigenlijk overbodig. Mij is ook niet duidelijk of de prijs dan bepaald is door de verhuurder of door Motorshare wat de beoordeling van aanbod en prijs beneden niet mogelijk maakt. Ga ervan uit dat de bemiddelingskosten (die in ons geval niet nodig waren geweest) op mijn rekening staan.

• Aanbod en prijs N.v.t.
  • Website N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Voor de 2e keer deze motor gehuurd. Reed heerlijk!

Service stinks

Without shame they cancel the rent the day of the pickup

• Klantenservice

Snel met verhuuraanvraag matige communicatie

De aanvraag voor de motor verliep erg vlot. Helaas toen ik daarna datum wilde wijzigen werd er traag en onduidelijk gecommuniceerd. Op mijn laatste twee opmerkingen werd helemaal niet meer gereageerd. Dat kan beter lijkt me.

• Klantenservice

Prima manier om een motor naar keuze te ervaren

Met veel plezier gebruik gemaakt van het huren. Motorfiets naar keuze op een eenvoudige en vriendelijke manier te ervaren. Alles goed vooraf te regelen. Prettig contact met de verhuurder.Zeker een aanrader om vaker te doen.

• Klantenservice

Motoshare denkt niet mee in oplossingen.

Mensen trap hier niet in! Geen enkele coulance, 72 uur van te voren geannuleerd i.v.m. het willen wijzigen van de huurperiode. Echter erkend Motoshare dit niet en de eindstand is 80 euro betaald voor letterlijk niets! Geen compensatie, geen goodwill tonen. Jammer want ik had van de zomer graag nog wat motoren gehuurd. Mijn vertrouwen zijn ze in ieder geval kwijt.

• Aanbod en prijs N.v.t.
  • Website N.v.t.

• Klantenservice

Duidelijk helder en eerlijk.

Fijne site om je favoriete motor uit te proberen.

• Klantenservice

Super goed geregeld. Ik heb volgende maand weer en motor gehuurd

Heel goed geregeld. Duidelijke beschikbaarheid van aanbieders. Bij aankomst van verhuurd volledig op de hoogte en motor stond klaar. Goeie uitleg.

Motorhuur snel geregeld

Account snel opgezet en goed gekeurd. Motor gehuurd binnen een paar minuten

Zeer fijn en handig

Ik vind het een zeer fijne en handige site.

Perfect en top service

Je word gelijk geholpen, geen wachttijden en ze staan altijd voor je klaar als er een vraag is. Aanrader

Prima ervaring

• Klantenservice

Super geregeld dagje rijden op de motor.

Mijn dag begon met het ophalen van de motor. Kreeg een duidelijk uitleg over de motor en de overeenkomst die we sloten. Toen alles was geregeld, een heerlijke dag tevreden en aan het eind van de dag de motor weer ingeleverd. Binnen enkele dagen alles afgerond en de extra km afgerekend. Zeker voor herhaling vatbaar.

Top platform

Gemakkelijk browsen, eenvoudig huren. Wat wil je nog meer?

Super !!

Eenvoudig te bestellen.

• Klantenservice

Makkelijk te bereiken, mega klantvriendelijk, snelle, vlotte en duidelijke communicatie

• Klantenservice

Gemak, correct en geen verrassingen, top dus.

Een heerlijke dag op de Trident gehad, op naar een volgende ervaring met Motorshare!

Keizersgracht 520 H

1017EK Amsterdam

Over Motoshare

Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.