Genoeg aanbod en gebruiksvriendelijke website!
Motoshare bied een duidelijke, makkelijke en gebruiksvriendelijke manier om motors te huren bij jou in de buurt. Alle verhuurders op het platform hanteren dezelfde voorwaarden voor verzekering, aantal vrije kilometers en (gebrek aan) waarborg waardoor je je als huurder geen zorgen hoeft te maken. Gewoon een leuke motor uitkiezen en rijden! Het enige minpunt is dat er in België niet veel verhuurders beschikbaar zijn.
Fijne website, Duidelijke informatie over de huur en de voorwaarden. Denken mee met het huren van een motor. Website werkt echter alleen op een laptop en niet op een iPhone of iPad, wat het wel een beetje onpraktisch maakt.
Recent een motor gehuurd, erg goed bevallen! Veel keuze tussen allerlei motors dicht in de buurt. Makkelijk en snel geregeld. Zou het zeker aanbevelen.
Registreren was makkelijk! De stappen waren makkelijk te doorlopen. Mijn account werd ook snel goedgekeurd waardoor ik ook direct een motor kon huren. Geweldig want ik heb net mijn rijbewijs opgehaald. De overeenkomst was helder opgesteld en betaling ging ook makkelijk. De berichten/chat functie met de verhuurder vond ik ook erg makkelijk.
Ik heb afgelopen week voor het eerst een motor gehuurd via MotoShare en dat is goed bevallen! Het is eenvoudig om een motor uit te zoeken en vervolgens bij de aanbieder op te halen. Klein minpunt ondervond ik toen de aanbieder niet binnen 24 uur reageerde en ik niet de aanvraag kon verlengen. Ik moest een nieuwe aanvraag doen. De vermelde prijs per dag gaat nog wel flink omhoog door verzekering, extra kilometers en eventueel afkopen eigen risico.
Makkelijk om te huren. Goed aanbod van diverse motoren.
Hier voor de eerste keer een motor gehuurd en perfect bevallen. Na het invullende van de benodigde gegevens 3 motoren bekeken op de website die mijn interesse hadden en binnen het uur had ik al een bevestiging van een mooie Yamaha MT 07 om te huren. Hier uiteindelijke de hele dag op mogen genieten en omdat via deze website te doen is zeker voor herhaling vatbaar!
Hele fijne motor die perfect rijd. Genoeg functies en een mooie look. Kom zeker terug!
Prima service en snel geregeld. Verder nog mogelijkheid om wat aanvullende pech hulp en verlagen eigen risico. Je krijgt snel bericht over de aangevraagde motor. Wat eventueel nog wel een optie is voor de toekomt om extra km gelijk bij te koop tegen een bepaalde prijs. Misschien een idee om zo een pakket te nemen met bv 200 km vrij voor x bedrag. Voor de rest alles netjes en goed bevallen.
Heb nu 3 keer een motor gehuurd via Motoshare. Elke keer was het een goede ervaring met een symphatieke verhuurder, een goede motor en een goede ervaring
Ik had een uitstekende ervaring met het huren van een motor. Het hele proces verliep soepel en probleemloos. Van tevoren was duidelijk aangegeven hoeveel de huur zou kosten, waardoor er geen verrassingen waren achteraf. De motor was in perfecte staat en voldeed aan al mijn verwachtingen. Al met al een zeer betrouwbare en transparante service.
Ik heb nu voor de 3e keer een motor gehuurd via MotoShare. Net als de eerdere keren ging dit moeiteloos. Communicatie met de verhuurder liep goed en dus twee heerlijke dagen gehad op de motor. Dit gaan we zeker nog een keer doen!
Heerlijke dag gehad om een hele degelijke motor in goede staat.
Super fijne ervaring met zowel de verhuurder en de motor. Kom zeker terug
Na een jaar geleden mijn motor rijbewijs te hebben gehaald vond ik t heel spannend om na een jaar voor t eerst alleen de motor weer op te gaan. De 702 was echt fantastisch. Hij ligt lekker op de weg. Alles ging echt fantastisch. Mn vriend heeft achterop gezeten en vond t ook echt een hele fijne motor. We komen zeker terug; bedankt!!!!
Top dag gehad met de Yamaha MT-07 2021, goede indruk gekregen voor de aanschaf van mijn eerste motor.
Leuke motor om een dagje mee te rijden. Raad het andere zeker aan
Klantenservice laten alles te wensen over. Door een foutje bij het invoeren van de extra gereden kilometers krijg ik een factuur toegestuurd. Daar ben ik het natuurlijk niet mee eens. Na contact opgenomen te hebben willen ze er niks van horen. Na geringe tijd wou ik inloggen blijkt het account geblokkeerd te zijn. Weer contact opgenomen dit keer reageerde ze wel snel want er staat een bedrag open die ze willen ook al is het onterecht. Om dat gezeik te laten stoppen tóch maar betaald. En dan krijg je een broodje aap verhaal dat ik onder andere naam gehuurd zou hebben. Dit slaat werkelijk alles. Concept van motoshare is goed maar, wat een belachelijk slechte service. Voel me zo opgelicht door hun!!
Hoi Mo, Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over MotoShare. Voor de lezers van jouw review is een relevante toevoeging wel dat je pas maanden later hiermee komt omdat je weer wil huren. Jouw account is echter geblokkeerd, ook omdat je onder een andere (valse naam) hebt geprobeerd te huren. Volgens ons en de verhuurder is er geen fout gemaakt met de kilometers en je hebt de extra kosten gewoon betaald. Na betaling gaan wij inderdaad niet over tot het deblokkeren van jouw account, dit omdat we grote waarde hechten aan de veiligheid en betrouwbaarheid op MotoShare en naar ons idee sluiten jouw acties niet aan bij de spelregels op MotoShare.
Het huren van 2 motoren kan niet op 1 account. moet dan een extra account maken. dit zou nodig zijn voor de overeenkomst maar ter plaatse teken je separaat 2 overeenkomsten. Waarom is het dan nodig om een tweede account te maken? De "klantenservice" is wel goed en duidelijk, ben alleen zelf niet zo van alleen maar contact via de app. Locatie waar ik de motoren heb gehuurd was ook zeer netjes en vriendelijk, zou daar zo rechtstreeks een motor huren als dat mogelijk was geweest.
Hoi Robbert, Dank voor je beoordeling. De reden waarom je maar één motor op hetzelfde moment kan huren is omdat alleen de bestuurder verzekerd is. Je kan dus niet verzekerd 2 motoren huren want je kan maar op één motor tegelijk rijden. Als je samen met iemand wil rijden (wat vermoedelijk je doel was) dan is het belangrijk dat jij en de persoon waarmee je wil gaan rijden allebei een account aanmaken voor een individuele boeking. Verder fijn om te horen dat je hebt genoten! Gr, Team MotoShare
Via de site makkelijk te zien wat er beschikbaar is en wanneer. Gelijk ook duidelijk wat de kosten zijn. Helaas uur voor sluiting willen huren en dat lukt dan niet ivm huurcontract. Zou ook fijn om met creditcard te kunnen betalen. Maar al met al een goede manier om motoren te huren en daardoor een goed beeld te krijgen.
Ik kende MotoShare nog niet dus de 1e ervaring was helemaal goed. Via een dealer de motor gehuurd en dit beviel me perfect! Alles ging zeer makkelijk en was goed geregeld door MotoShare en DIPI- Moto.
Ik maakte voor het eerst gebruik van Motoshare en begrijp nu waarom het zo populair is. Het platform is overzichtelijk, duidelijk en maakt huren makkelijk. Ook de verhuurder van de motor wordt veel uit handen genomen.
Ik heb er van genoten, ontdanks dat het weer niet mee zat heb ik toch mijn KM's kunnen maken. Mijn huur ervaring ging snel en makkelijk.
Ik heb door de jaren heen meerdere malen een motorfiets gehuurd via Motoshare. Keer op keer een uitstekende ervaring. Ik hoefde geen borg te betalen, en het reserveringsproces verliep efficiënt en transparant. Middels de gebruikersprofielen van de verhuurders is het helder wat de primaire en secundaire voorwaarden zijn. Ook het afsluiten van de dagverzekering is tot nu to altijd probleemloos verlopen. Het is voor mij een ideale manier om op mijn droommotor te rijden, zonder alle bijkomende lasten te hoeven dragen. Zeer aanbevelenswaardig.
Keizersgracht 520 H
1017EK Amsterdam
Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.