Prima om op deze wijze een motor te huren voor een dag. Wat ik nog mis is: Standaard zoek plaats instellen in profiel. En de historie van gehuurde motoren, om zo snel opnieuw te kunnen huren.

Goede ervaring

Ik heb een aantal keer via motoshare gehuurd met goede ervaringen. Ik zou het zeker aanraden om via motoshare te huren. Het enige verbeterpunt is dat je niet kan zoeken of filteren op specifieke modellen. Ik ben op zoek naar een motor om te kopen en eigenlijk altijd op zoek naar een specifiek model, nu moet ik daar pagina's voor doorscrollen wat niet handig is.

Top geregeld! Zeer duidelijk

Motor gehuurd en gaan!!

Prima site en service

Eerste ervaring met motorshare en erg tevreden. Snelle reactie op beschikbaarheid en ook afwikkeling.

• Klantenservice

Super ervaring heel blij mee

Slechte communicatie

Ik wilde een motor huren, alles al betaald en geregeld. Komen ze later dat die geannuleerd is omdat hun verzekering iets hadden zien staan bij mijn naam in de database. Moest ik zelf achteraan bellen. Ik mijn eigen verzekering gebeld en wat bleek het euvel te zijn, ik had een x pech gehad met mijn eigen motor, en dat is voor hun een vermelding waard, vreemd. Motoshare gelijk gecontact maar hoor niks van ze. Verhuurder wilde zijn motor wel even op gereserveerd laten staan maar die is einde vd dag ook wat logisch is weer op vrij gezet. Einde vd dag eindelijk een bericht van motoshare, dat hun niks e meer terug kunnen draaien en maar weer een nieuwe aanvraag moet indienen voor die motor en weer betalen. Ik zeg ik heb al betaald draaien jullie dat maar terug. Niet dus. Heel slecht van motoshare.

• Klantenservice

Makkelijk een motor huren van een particulier in de buurt, alles goed geregeld.

Makkelijk een motor huren van een particulier in de buurt, alles goed geregeld.

• Klantenservice

Gemakkelijk boeken met prima voorwaarden

Ik heb genoten van even op stap gaan en alles was perfect geregeld

• Klantenservice

Motoshare & Mark saved my season opening ride out!

Mijn eigen Harley stond helaas bij de garage maar kon zo toch de season openingsrit in stijl rijden op een andere Harley die ik nog geen 10km verderop kon oppikken

• Klantenservice

Prima opzet, makkelijk in gebruik, goed aanbod, heldere eenduidige voorwaarden

Platform werkt goed, zoeken is ok. Kan nog verbeterd worden wanneer het minder omslachtig wordt als je een bepaald type motor zoekt ongeacht waar die in NL staat. Heb je een vraag en stuur je een mail, dan wordt die snel een vakkundig beantwoord.

• Klantenservice

Beste manier om een motor te huren

Werkt heel snel en eenvoudig. Een account is zo aangemaakt, je doet aanvragen naar motoren die je interesseren. En betaald pas wanneer alles rond is! Zou graag een app zien ontwikkelen voor Motoshare :)

• Klantenservice N.v.t.

gemakkelijk een motor huren die bij je past

Motor gehuurd via Motoshare, gemakkelijk online en ruime keuze. Motor stond al klaar toen ik deze kwam halen. Zeker een aanrader.

Perfecto todo

Rápido e intuitivo

• ¿Nos recomendarías?
  • Oferta y precio
  • Web
  • Servicio de atención al cliente

Plug and play

Super eenvoudig, snel en helder. Met groot plezier huur ik bij motoshare. Als het kan, bij de filter onder de merk motor nog een selecteer vakje met de type van de merk motor zal het helemaal perfect zijn.

• Klantenservice

Goede service, heerlijke rijervaring!

• Klantenservice

Mooie kans om een ander type motor uit te proberen

Positief, reserveren en afhandeling verliep siepel

• Klantenservice

Makkelijk, snel en goed geregeld

alles zeer vloeiend verlopen Als je dan toch een puntje van kritiek zou moeten noemen, zou het zijn dat de huurprijs wellicht iets lager zou mogen.

• Klantenservice

Werkt allemaal, goede huur gehad, maar wel onhandig dat er zaken geprint moeten worden.

Alles lijkt goed ingedekt te zijn. contact met verhuurder verliep goed. App bouwen (zoals snappcar oid) is wat mij betreft noodzakelijk om klanten te krijgen en houden.

• Klantenservice N.v.t.

Handig, simpel en relax!

Zelf vind ik het leuk om te rijden. Motoshare biedt hierin de mogelijkheid om niet bij een garage of andere instantie te huren! Geniaal om zo toch te kunnen rijden wat je wilt.

Snel en makkelijk huren

Snel en makkelijk kunnen huren.

Goed geregeld.

Duidelijke site veel keuze en snel geregeld

Dikke bike gereden

MotoPort kan nog wel zaken veranderen ten opzichte van de verhuurders. Als huurder heb ik alleen moeite gehad met aanmelden. Dit duurde even.

• Klantenservice

Makkelijk geregeld en duidelijke communicatie

Fijn en makkelijk om via jullie een motor te huren. Doe het graag de volgende keer weer

Primaaa

Het verliep echt soepel

Keizersgracht 520 H

1017EK Amsterdam

Over Motoshare

Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.