Loueur sympa, nous a montré le fonctionnement de la moto électrique, donné un super itinéraire et des contacts, les motos étaient en très bon état, aucun souci, que du plaisir !
Dik tevreden
Deze handige site en vlotte bestelservice zorgen ervoor dat je een ruime keuze hebt, al valt het aanbod in België -voorlopig althans- nog wat mager uit. Prijzen liggen beduidend lager en geen waarborg met een assistentiepakket (tegen kleine meerkost). Minpunt(je) : Op - en afhaaltijdstippen en juiste type motor die je via de site opgeeft mogen nog beter met de dealer afgestemd worden, aangezien dit voor een serieuze meerkost kan zorgen. Motoshare heeft nochtans contact opgenomen maar heeft helaas nagelaten hier verder enig gevolg aan te geven. Pluspunt : BW Motors uit Mechelen heeft dit voortreffelijk en pragmatisch opgelost, met een geweldige service en klantvriendelijkheid er bovenop. Ik kan hen alleen maar ten zeerste aanraden.
Top service bij motoport, goed verzorgde motor.
Van het uitzoeken en reserveren tot het terugbrengen van de motor, alles is duidelijk en goed opgezet. De algemene voorwaarden zijn ook in duidelijke taal geschreven en bevat naar mijn inzien geen 'adders onder het gras'. Kortom, perfect bevallen!
Werkt zeer goed om allerlei type motoren uit te proberen, zodat ik weet waar ik op moet letten als ik zelf een motor ga kopen.
Ruime keus en eenvoudig
Snel en makkelijk een motor gevonden in de buurt voor een schappelijke prijs!
Echt goed materiaal, Suzuki DL650XT gereden. Fijne motor en in hele goede staat ook. Goede service, alles perfect voor elkaar. Stond startklaar samen met een kop koffie.
Handig als je geen motor hebt. Of wilt proefrijden voor een mogelijke aankoop
Snel en goed geregeld via Mofra Rijen. Ik kom daar zeker terug.
Super motor top ga ik vaker huren goeie service zeer hulpzaam en gastvrij
Zeer slecht bereikbaar en geen antwoord op mail mbt gehuurde motor
Eerste keer een motor gehuurd, maar krijgt volgend jaar zeker een vervolg.
Mijn kinderen hebben mij dag Triumph rijden kado gedaan, was een crime om de checks in te wisselen. Deel van het plezier was bij voorbaat al voorbij.
paar suggesties ter verbetering: a) als verhuurders niet reageren op een aanvraag, zouden deze gewaarschuwd moeten worden door Motoshare en bij herhaling verwijderd, dit opschonen is een belangrijke verbetering b) met papieren huurcontracten werken is wat achterhaald, Snappcar heeft dat beter voor elkaar. Succes met het platform!
Een heel grote motorzaak met vriendelijk en professioneel personeel. Omdat ik een geruime tijd niet meer had gereden, kreeg ik de benodigde informatie en ik werd op m’n gemak gesteld. De motor was nog vrij nieuw en zag echt super uit. Opstappen en wegrijden... Echt genoten van de motor. Ook het terugbrengen van de motor (na bijna 400 km weer te hebben genoten na jaren) verliep verliep vlot en vriendelijk. Ik raad deze zaak aan; niet alleen voor het huren van een motor, maar ook voor al uw benodigdheden als het gaat om een motor!
Handig als je een motor wilt uitproberen voordat je er zelf 1 aanschaft. Wel aan de prijzige kant maar voor een dag of 2 is het wel handig.
Verhuurde tot voor kort mijn motor via dit platform. Nadat ik een aantal vragen had werd er nauwelijks gereageerd op mijn vragen. Vervolgens na een verhuur komt de huurder een uur te laat motor niet afgetankt en nog extra km’s gereden. Dit netjes vermeld bij de laatste mail voor de km vergoeding. Vervolgens niks gekregen alleen huurgeld inmiddels een week bezig contact te krijgen met ze maar halve antwoorden en er wordt gereageerd met 1 zin en dan mag je weer paar dagen wachten. Mijn motor iig. Offline gezet en hoef verder niet meer met ze te werken. Je gebruikt hun platform je betaald grove commissies maar de rest mag je lekker zelf uitzoeken. Ps. Iedereen kan bewijs zien of krijgen. Dus wil je je motor verhuren via motoshare denk dan 3 keer na voor je iets doet.
Zonder meer een goede ervaring rijker. De gehuurde motor beviel prima.
Heel makkelijk.
het was de eerste keer dat ik een motor moest huren. Maar het gaat heel makkelijk en snel. Alleen met een probleem was er op dat moment niemand bereikbaar. Maar daar moet je nooit vanuit gaan dat je het nodig hebt.
Ontzettend mooi concept. Uniek in Nederland. Op deze manier kun je genieten van een dagje of weekend motorrijden zonder dat je zelf een motor hoeft te bezitten. Ook voor mensen die eens een andere motor willen proberen erg toegankelijk. Overal is aan gedacht van verzekering tot pech-hulp.
Mooie oplossing voor als je zelf geen motor (meer) hebt... Ook handig dat je bij een prive persoon in het weekend de motor vaak zondagavond kan terugbrengen i.p.v. maandag voor het werk nog naar een verhuurbedrijf moet!!
Keizersgracht 520 H
1017EK Amsterdam
Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.