Eerst even tijd insteken om je eigen profiel aan te maken. Echter, da's niet voor niks want het geeft een beetje beeld van jou als huurder aan de verhuurder. Het maken van mijn eerste huurafspraak was daarna snel gebeurd. Het platform zorgt voor goede en duidelijke afspraken tussen huurder en verhuurder. Contactgegevens tussen huurder en verhuurder worden (terecht) pas uitgewisseld na overeenkomen van de huurafspraak. Wat ik ook goed vond is dat zowel de huurder als de verhuurder na de huurperiode elkaar moeten beoordelen. Daarmee hebben toekomstige (ver)huurders ook een beeld van wat ze mogen verwachten van de ander.
Prima en makkelijk site
Als student is het nu lastig om een hele dure motor aan te schaffen. Motoshare bied mij de mogelijkheid om toch op zijn tijd, op een betaalbare manier toch de leukste en nieuwste motoren te rijden
Ik huur al enige jaren met regelmaat. Zolang alles wat geautomatiseerd is goed gaat, geen problemen. Maar.... als er wat fout gaat is de communicatie ver onder de maat, traag en niet oplossend. Jammer dat de heren daar niks aan willen veranderen.
Ik heb een geweldige ervaring gehad op de Dragstar 1100 van Adriaan. Mogelijk gemaakt door Motor share. Dit is echt fantastisch om zonder een motor te bezitten, toch ff een dag te kunnen rijden voor veel minder geld dan huren. Ik wilde heel graag een Dragstar 1100 rijden omdat ik de uitstraling van deze motor echt geweldig vind.
Wat een geweldige machine, moet je zeker een keer op gereden hebben
makkelijke site om een leuke motor te huren in de buurt. Had er nog nooit van gehoord maar ga er zeker nog gebruik van maken.
Echt geweldig om een motor te huren naar je zin. Er is van alles, particulier en via de dealer. Fijn om op deze manier weer te kunnen rijden. Love it!
Eindelijk een motor gevonden, eenvoudig proces van huren doorlopen. Bij het ophalen Binnen 5min formaliteiten afgewerkt en kon gaan rijden. Motor was super, service goed van het motor bedrijf in Gilze-Rijen. Top dag.
3 maal een motor gereden via Motoshare, de 1e was een Fatboy en daarna 2 keer een dikke en de mooiste Suzuki Intruder M1800R.Deze gaat vaker gebeuren,ook met de eigenaar zeer goede contact en communicatie. Motoshare zeker een aanrader,echter mijn mening laat geen beginnende bestuurder tegelijk op een van de zware motoren rijden,maar dat is mijn mening natuurlijk.
De keren dat ik nu met Motoshare heb gehuurd is naar tevredenheid verlopen. Wat ik wel jammer vindt is dat als er door omstandigheden ( ziekte of zo ) geannuleerd zou moeten worden jij je geld kwijt ben. Soms moet je om een motor niet mis te lopen ver van tevoren reserveren en betalen hetgeen ik nadelig vindt.
Mooi overzicht van motoren, qua communicatie makkelijk voorzien. Duidelijke regels en vooral via direct boeken is het snel geregeld.
Alquilé una moto y justo después de alquilar, quien se supone que alquilaba me anuló el alquiler Me dijeron que me d volverían el dinero pero no me lo han devuelto. No paro de enviarles email pero solo me han contestado 2 veces al principio ,y luego nada No intentéis enviar un wassap tampoco porque no te contestan más que al principio. Cuidado con alquilar aquí...se quedan con tu dinero.
Ik verhuur zelf mijn motor op Motoshare. Nu al een keer of 20 verhuurd en weet dus goed hoe alles in elkaar steekt. Als verhuurder ben je goed verzekerd dus je hoeft je geen zorgen te maken. Heb een huurder gehad namelijk die mijn motor had beschadigd en alles is vergoed. Ik moest alleen wel redelijk lang wachten, maar dat is altijd zo met verzekeringskwesties. De website zelf is niet geoptimaliseerd met zaken die volgens mij wel al bekend zijn bij Motoshare, maar wat technisch niet eenvoudig opgelost kan worden (hoop ik) of waar ze geen prio aan geven (hoop ik niet). Denk aan zaken als de mogelijkheid om reviews te geven - dit verloopt na een bepaalde tijd. Dit is erg irritant want stel dat je een paar dagen even weg bent en geen tijd hebt, kan je opeens geen review meer geven. Ook kan je je reviews niet zelf aanpassen als je iets verkeerd aanklikt per ongeluk. Je moet dan de klantenservice benaderen, maar die zijn bijna niet te benaderen en heb het idee (met alle respect) alsof daar een paar ongeschoolde pubers je te woord staan of één of andere bot. Voor een bedrijf die zoveel verhuren realiseert per dag, lijkt het me niet moeilijk om 2-3 designated klantenservice medewerkers aan te nemen hiervoor. Verder kan je de sterren van de reviews vaak niet selecteren omdat ze niet zichtbaar zijn, dan moet je blind het aanklikken. Dit weet ik omdat ik al vaak gebruik maak van het platform, maar veel nieuwe mensen zullen dit niet weten. Verder krijgen huurders/verhuurders geen bericht wanneer ze in hun verzoek een bericht ontvangen hebben. Dit zouden jullie moeten doen, want nu moet ik mensen whatsappen omdat ze geen bericht krijgen van mijn bericht - erg irritant. Ik zou ook verplicht stellen aan mensen om zichzelf in een beschrijving voor te stellen. Te vaak krijg je profielen die niks neerzetten waardoor voor mij de drempel hoger wordt om iemand te accepteren. Ik vind het prettig om te zien met wie ik zaken doe en aan wie ik mijn motor uitleen.
Hoi frits, Wat een super fijn bedrijf zijn jullie. En de bwm voldeed aan alle verwachtingen. Groetjes Desmond en Desirée van der Wal.
Heb mijn motor 3 weken geleden verhuurd.. moet binnen 5 werkdagen uitbetaald worden, 5 dagen geleden info opgevraagd wat alleen via de app kan, eindelijk na paar dagen een antwoord met we leggen uw vraag neer bijnde administratie, en weer een week radiostilte. Ik wacht nog maximaal 1 week en dan schakel ik juridische hulp in
Beste, Bedankt voor je bericht en de feedback. Telkens wanneer wij de huuropbrengst uitbetalen ontvang je hierover een email. Wanneer de uitbetaling langer duurt dan 5 werkdagen is het altijd goed om ons even een email te sturen. Wel kan het incidenteel voorkomen aangezien wij met een betalingsprovider samenwerken welke de uitbetalingen regelt. Inmiddels is jouw huuropbrengst uitbetaald en heb je hierover ook een email ontvangen. Gr, Team MotoShare
Snel en goed geregeld. Vriendelijk personeel bij Motoport Zelhem.
Alleen de data aangeven wanneer je wilt huren, betalen en verder word alles prima voor je geregeld. Je hebt er zelf weinig werk aan, in mijn geval bij Motoport Venray. Super service.
Via motoshare heb ik bij MCRijen een motor gehuurd. Dit is allemaal super verlopen. Een fijne motor en een goede en duidelijke service.
Bij aankomst vriendelijke ontvangst. Goede uitleg van de motor en niets was teveel. Motor was prima en goed onderhouden. Zogoed als nieuwe banden. Kortom in perfecte staat. De man in kwestie was zeer vriendelijk.
Heb een mooie dag gehad met de motor. Motor reed lekker. Alleen het schakelen naar de neutraal stand was wel problematisch. Heb veel de koppeling ingehouden bij verkeerslichten waardoor mijn linker hand na 200km erg overbelast was.maar de Caballero Fantic was erg leuk om op te rijden.
Prachtige dag gehad doordat alles tot in de puntjes geregeld was.
Voornamelijk door idiote verzekeringstarieven (neem ik dan even aan) is het tarief dat een huurder betaalt erg hoog. Als verhuurder wordt je natuurlijk ook hierop aangekeken, immers kijkt iemand simpel hoeveel "waar voor het geld" er wordt geleverd. Verder valt er weinig aan te merken op de dienstverlening, dus toch (bijna) het volle aantal sterren.
Kwaliteit van de motor was uitstekend. Ook jas en helm gehuurd. Fijn dat die service er is. Wel wat aan vervanging toe
Keizersgracht 520 H
1017EK Amsterdam
Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.