Buiten de grote motorzaken kijken voor een alternatief is zeer goed bevallen. Het is goed geregeld qua verzekering en flexibel in tijden omdat het particulier is. Even die drempel over gaan en er is zo veel mogelijk ;-) . Voor herhaling vatbaar
Great website/service. Easy to use, very transparent and secure. It would however be good to see more bikes in Belgium.
Via motoshare is het redelijk makkelijk om een motor te huren. Het is voor een weekend wel vrij duur, en de inbegrepen kilometers zijn laag, de 150 km per dag zijn naar mijn mening onvoldoende om te toeren. Het platform kan nog een stuk beter qua filters, sortering en UX, bijvoorbeeld zou men een hoop kunnen leren van snappcar. Ik doe het vanwege de kosten, het gedoe van het ophalen en terug brengen van de motor, en de aantal kilometers, bij voorkeur geen tweede keer..
Goed initiatief met behoorlijk wat keus. Ook fijn dat er veel details bij de motoren staan om een goede keuze te maken (vermorgen, gewicht etc). Kan motoshare absoluut aanraden. Een verbeterpunt voor de website zou zijn dat je motoren kunt toevoegen als favoriet, zodat je bv. op een later moment makkelijker een keuze kunt maken uit verschillende motoren.
Ha amice, ging prima, dank voor de try-out! Super leuke motor en aardige, flexibele verhuurder! Een app zoals bij snappcar zou wel een toevoeging zijn. Met name bij het in en uitchecken, direct een betaalverzoek bij inleveren. Ik kom zeker weer keertje bij jullie terug en heb ook al wat vrienden getracht enthousiast te maken! (Volgens mij zou ik nog wat terug krijgen van eerdere annulering maar dat draag ik graag bij aan de pot).
Very easy to navigate and rent but: 1. Not many bikes to choose from in Rotterdam 2. Search filters could be improved, e.g. has ABS or not 3. Sometimes search shows bikes that are actually unavailable on the selected dates 4. You can cancel up to 72 hours before rental starts. Why?? Especially that renting motorcycles depends on weather 5. Ratings that owner and renter give each other should be visible only after both gave their ratings
Ik hoorde van motoshare via een kennis en was nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Die zijn er gelukkig volop want er staan diverse motoren van divers caliber te huur, zelfs bij mij in de buurt. Een motor huren ging vrij eenvoudig en de informatie over de voortgang van het huurtraject is prima te noemen. Op de dag van ophalen stond de verhuurder ( particuler ) klaar met alle papieren en de motor. Het terugbrengen was niet anders, de verhuurder stond klaar en na een prettig gesprekje was de formaliteit zo gedaan. De volgende keer dat ik een motor huur zeer zeker weer van motoshare
Alleen het huren van meerdere motoren op 1 account zou een logische toevoeging zijn.
Heb nog nooit met Motoshare gewerkt en was eerst bij de dealer geweest om het te regelen. Echter, deze gaf aan dat huren uitsluitend via jullie gaat en wilde geen uitzondering maken. Overigens was de motor bedoeld voor mijn dochter. Allemaal prima gelopen kan ik zonder schroom melden!
Vier dagen gehuurd met prachtig weer naar Duitsland. Wat een fijne motor is dit!
we hadden per ongeluk een verkeerd emailadres ingevuld. Je kunt dus geen bevestiging geven maar mijn gegevens zaten wel vast aan dat emailadres. We komden alleen via een hele grote omweg het ongedaan krijgen. Communicatie via email en telefoon was veel te traag.
Samen met mijn vrouw 4 dagen heerlijk getoerd op 2 Harleys. Genoten!!!
Door mijn blessure kon ik op de geplande datum niet rijden. Het verzetten ging heel soepel. Prima verzorgd. De volgende keer huur ik zeker weer een motor via Motoshare
Motor stond klaar volgens afspraak en alles voldeed aan de verwachtingen.
Geweldig platform! Voor iedere motorrijder een motor!
De gehuurde motor viel bij een tankstation van de standaard. Wat krasjes op de motor-beschermplaat, de spiegel en de voetsteun. De verhuurder brengt hiervoor ruim € 1.000,- in rekening.. Dit is volledig binnen het (hoge!) eigen risico. Let er dus op dit ALTIJD! af te kopen. Nu werd een dagje genieten een zware domper.
Erg tevreden. Prachtige motor gehuurd met geweldig blok in nagenoeg perfecte staat. Ook weinig kilometers op de klok. Allemaal uitstekend. Ik heb bewust voor een dealer gekozen zodat ik weet dat de motor goed onderhouden is. In twee dagen zo'n 750 km op de Bagger gemaakt en ondanks dat het een geweldig apparaat is weet ik nu dat dit toch niet de motor voor mij is... Vooral wendbaarheid in de stad valt tegen. Ook aan het late aangrijpen van de koppeling moet ik wennen. (na zelf een Vulcan 1500 en een Ducati ST4S gehad te hebben.) We zoeken verder naar de ideale motor... , Misschien een Ducati multistrada?
Makkenlijk een motor te huren. Kosten zijn niet duur, alles super overzichtenlijk.
Meer Harley Davidson motoren in Zeeland zien te krijgen voor verhuur.
Een mooie manier om diverse motoren te testen als je nog niet zeker weet wat je zelf wil gaan rijden. Nog handiger als de noodzaak (freqeuent gebruik) en de ruimte om te stallen nog ontbreekt. Voor een korte trip is het zeker aan te bevelen.
Ik heb het huren vd motor als zeer positief ervaren.
Prima uitleg door verhuurder zeer gast vrij zou het zo weer doen
De website is overzichtelijk en gecombineerd met een breed aanbod maakt het zoeken en huren makkelijk! Tip voor de website: maakt het filteren op eigenschappen mogelijk!
Nog niets gekocht
Motorshare biedt een gemakkelijke gelegenheid aan de zo nu en dan toerende rijder te kiezen uit een gevarieerd aanbod van motors en regio’s. Door de uitgebreide gegevens weet je wat je krijgt en wat de voorwaarden zijn. Over het algemeen zijn het aangename verhuurders die enthousiast en zorgvuldig zijn op hun materiaal daarom behandel je als huurder de motoren ook met respect. Administratief wordt alles overzichtelijk en vlot afgehandeld.
Keizersgracht 520 H
1017EK Amsterdam
Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.