Prima gelegenheid om een motor te huren tegen goede tarieven en voorwaarden, inclusief verzekering..
Ik zie nog verbetering daar je een inschatting kunt maken of de motor goed matcht met jouw lichaamslengte/bouw. Ik denk dat dit nog een waardevolle aanvulling is op de site.
het concept is prima maar de communicatie met motoshare laat te wensen over.
Heerlijke dagen gereden.
Zie hierboven.
Alles netjes volgens afspraak
top
Overzichtelijke site, informatie en evt. vragen zijn goed te vinden, vriendelijk en een scala aan mooi aanbod.
Alles verliep zoals aangegeven via de site. Prima geregeld en mooi kunnen toeren.
Zeer slecht. Motor gereserveerd en betaald (Panigale V2 bij Ducati Zaltbommel). Diverse bevestigingsmails van Motoshare gehad. Zelfs nog op huurdag zelf. Vervolgens blijkt, na 80 km. naar Zaltbommel te zijn gereden, er geen motor voor me klaar te zijn. Onverrichter zake 80 km. terug dus. Mail gestuurd naar Motoshare, met vermelding van mijn ervaring en vraag om geld terug te storten. Ik kreeg standaard reply dat ik binnen 24 uur antwoord zou krijgen. Daarna nog een mail dat dat helaas niet ging lukken. Nu, inmiddels 4 dagen later, nog altijd geen antwoord en ook nog geen restitutie gezien....
Alles goed, behalve de foutmeldingen van het bandenspanning, controlesysteem gaf steeds waarschuwingen. Na ongeveer 5 x stoppen heb ik het genegeerd, maar je wordt er wel een beetje zenuwachtig van.
Duidelijke site. Na akkoord voor het huren van een motor alles heel duidelijk toegelicht gekregen in de mail. Contact met verhuurder was zeer prettig. Alles goed geregeld
Motorshare zeer professioneel en zeer duidelijk en gemakkelijk mannier om een motor te huren.
Goed geregeld
Uitstekende service ga nooit meer ergens anders.
Motor gehuurd bij Bobby, BMW R 850 RT. Fijne toermotor die makkelijk te handlen is. Voldoende bagage ruimte en plek voor passagier. Verhuurder is vriendelijke en een motorliefhebber. Duidelijke uitleg en advies. Ook aantrekkelijk qua huurprijs en geen borg. Zeker voor herhaling vatbaar.
Inaktieve verhuurders verbannen aub
He podido disfrutar de una moto alquilada un fin de semana, el proceso del alquiler ha sido ágil y fácil, mediante la página web. La respuesta del arrendador ha sido rápida, ocupándose en todo el momento de ofrecer la información relativa a su moto y entregar la documentación del alquiler.
Een dagje toeren op een motor die normaal niet te huur is, is heel goed bevallen. De motor stond op de afgesproken tijd klaar, netjes en met een volle tank. Na een korte uitleg kon ik zo wegrijden. De motor was voorzien van 3 grote koffers waardoor we tijdens de stops onze (voor het mooie weer te warme) motorkleding konden opbergen zodat we er niet mee hoefden rond te lopen. In de topkoffer konden 2 helmen.
Prettige verhuurder in de omgang en communicatie. Assertief en goed bereikbaar voor vragen.
Prima en snel geregeld. Communicatie verliep soepel en achteraf alles netjes afgerond
Makkelijke website, veel informatie is beschikbaar en prettig om per mail bevestiging van akties te ontvangen.
top
Erg handig hoe motoshare voor zowel de huurder als verhuurder zo veel uit handen neemt. Ik ga zeker nog een keer een motor huren via motoshare.
Prima toermotor met heerlijk geluid. Makkelijk te besturen. Honderden km's maken zonder (rug) klachten.
Keizersgracht 520 H
1017EK Amsterdam
Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.