Makkelijk, goedkoop en snel!

Tot nu toe geen opmerkingen of negatieve ervaringen gehad. Contact met (ver)huurders gaat makkelijk en snel!

• Klantenservice N.v.t.

Prima motor, goede klantenservice.

Zie hierboven

• Klantenservice

Eerste keer gehuurd met motorshare. Alles is gelijk duidelijk en zeer betaalbaar. Zowel voor huurder als verhuurder zijn de zaken duidelijk en staat alles zwart op wit. Geen onnodige borg of rondsloop achteraf! Leuke ervaring en ik ga dit zeker vaker doen!

• Klantenservice

Niet verwacht dat het motorrijden weer zó heerlijk zou zijn!

Heel prettig contact met de verhuurder. En ook nog eens heel dichtbij huis! Ideaal om een paar dagen op een mooie machine rond te rijden!

Erg soepel en fijn

Prima site en werkt gemakkelijk

• Klantenservice N.v.t.

Leuke motor om mee te spelen

Ik vond het een erg leuke motor om mee te spelen en dit type weer te ervaren. Persoonlijk was het niet meer een type motor voor mij. Maar ik zou iedereen aanbevelen om deze motor en keer te ervaren.

Een prima eerste ervaring

Vorige week heb ik voor het eerst een motor gehuurd via Motoshare. Gelukkig vond ik in de buurt een leuke motor waar ik een dagje mee wilde toeren. Het aanvragen verloopt eenvoudig en het is prettig na goedkeuring, ook direct met de verhuurder te kunnen communiceren.

Prettige en duidelijke ervaring

Van begin af aan prettige en duidelijk contact. Heel volledig ! Gunstige voorwaarden !

Frequent "biker" met motoshare

Weer fantastisch genoten met de KTM 790 adventure.... Ben een "Frequent flyer" / "biker" van deze motor. De quick shift maakt het rijden op deze motor echt super relaxed! Volgende rit ga ik weer voor deze motor

• Klantenservice

Goede snelle afhandeling, mooie motor kunnen huren

Reserveren was makkelijk, alleen jammer dat je maar 1 kado bon kan invoeren. Hierdoor zelf moeten voorschieten en uiteindelijk na 3 dagen na de huur periode, mijn geld terug gekregen van de niet in te kunnen lossen kado bon.

Perfect geregeld allemaal.

Allemaal heel recht toe recht aan. Geen lijken in de kast. Een aanrader dus.

• Klantenservice

Prima zaak vriendelijk geholpen goede uitleg top

• Klantenservice

Prima platform, het huren ging lekker soepel.

Binnen een aantal uur was alles geregeld met de verhuurder en alles is gegaan zoals ik dat verwachtte.

Aardige verhuurder.

• Klantenservice

Geweldig in woord en daad

uitstekend in alle opzichten

• Klantenservice

Alles was top alleen kon ik hem niet verlengen omdat het zondag was volgens mij En is niemand bereikbaar op zondag

Goede service, fijne bedrijf

Netjes geholpen en een fijne motor mee gekregen. tip. volgende keer wel een volle tank mee geven, zodat iedereen vol terug geeft.

• Klantenservice

Een hele leuke motor, fijn om op te rijden en heeft genoeg power. De eigenaren zijn ook super aardig en flexibel.

Goed geregeld!

Alle huren tot nu toe prima verlopen. Ook goed geholpen om de huur 24 uur van tevoren nog te verplaatsen.

Aanrader!

Erg leuke en makkelijke manier om een dagje een motor te huren.

• Klantenservice

Perfecte service en ontzettend vriendelijke mensen!

Prima, slordige afwerking

MotoShare maakt een fout waar ik MotoShare op wijs en toch krijg ik een standaarddreiging met incasso - knap irritant.

• Klantenservice

Lekker makkelijk en zo geregeld!

• Klantenservice

Eenvoudig en snel een motor te huren.

Een motor huren gaat vlot via Motoshare. Er hoeft geen borg betaald te worden, dit maakt de stap om een motor te huren misschien ook gemakkelijker. Zou mooi zijn als het aanbod groter word.

Keizersgracht 520 H

1017EK Amsterdam

Over Motoshare

Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.