Gebruiksvriendelijke site, prima aanbod van motoren en alles is snel geregeld. Maak voor de volgende rit zeker weer gebruik van Motoshare.
Een keer gebruikt en goed bevallen. Alles goed geregeld met goede documentatie en follow up via email. Enige minpuntje is dat de echte huurtarieven bij de meeste motoren net wat hoger zijn dan op de o erzichtspagina geadverteerd.
De Ducati Panigale V2 had 5K gereden was dus nog als nieuw.
Voor herhaling vatbaar
Leuke dag gehad op een nieuwe motor van de dealer, gehuurd via Motoshare. Verhuur is probleemloos verlopen. Website werkt handig, het aanbod in motoren zou nog wat groter kunnen. Website verder prima duidelijk, en tevreden over de klantenservice bij het afhandelen van een verkeerde boeking. Vlotte reactie, en goed opgelost.
Motor boeken is makkelijk om te doen. De motor stond als afgesproken klaar op de afgesproken tijd. De motor huur geldt helaas maar voor 12 i.p.v. 24 uur. In mijn geval vond ik de huurprijs hoog, omdat het een wat oudere motorfiets betrof.
De motor die ik wilde huren was eenvoudig te vinden op de site. Het huren zelf was verder een fluitje van een cent. Ideaal dus. Eenvoudig, snel en prima geregeld. Top! Het enige wat ik wel fijn zou vinden: je kunt selecteren op: - particulier - particulier + motorzaak Maar dus niet alleen op motorzaak. Omdat ik het zelf prettig vind om met een professionele partij in zee te gaan, had het zoeken op aanbod van motorzaken voor mij handig geweest (maar misschien is het juist ook wel de opzet dat motorzaken anders teveel in het zonlicht staan tov de particuliere aanbieder)
Goed concept, matig tot slechte website.
Snel en gemakkelijk kwam ik aan een motor in mijn buurt. Het helpt enorm dat je filters kan toepassen, zodat je in de buurt kan kijken voor motoren die te huur worden aangeboden.
Fantastische motor
Het huren en afrekenen van de motor ging heel snel en makkelijk. Nazorg was wat minder. Gedoe met een onjuist doorgegeven KM stand, wat niet snel en omslachtig opgelost moest worden.
De moter stond netjes klaar Van t voor een gesprek gehad met Frans. Aardige man. De rest een fijne dag gehad. Heerlijke moter op t rijden ligt goed op de weg en bochten .zeker een aanraden.
Zoals gezegd een prima platform, goed idee en hoop zeker dat op termijn meer mensen hun motor zullen verhuren (op dit moment bestaat het aanbod veelal uit BMW GS en soortgelijke. Echter komt dit natuurlijk ook doordat je geen supersport kunt verhuren...! Erg jammer, vind het ook niet te verkopen dat je een DUCATI met meer dan 210pk wél kunt verhuren, en een R1 met nog geen 170/180 niet.. Ik begrijp dat het verzekeringstechnisch zo zit, maar ik vind het nogal krom. In totaal heb ik 3x gehuurd en alles prima verlopen. De laatste huurder merkte echter wel op (na inleveren pas) dat er een knipperlicht glaasje ontbrak, wat voor discussie zorgde. Mijn tip is om het maken van (tenminste) 4 foto’s vanaf heden te gaan verplichten. Foto’s zouden dan van de voor, achter en zijkanten moeten zijn om dus eventuele discussie te voorkomen. 4 foto’s zijn zo gemaakt, iedereen heeft een telefoon dus ipv aanraden: verplichten om discussie achteraf te voorkomen. Ook zou ik graag zien dat de verzekering werd aangepast, de totale schade dekt slechts 25.000 EUR maar de gemiddelde waarde van de wat duurdere motoren ligt soms hoger, vraag mij dan af hoe dat dan wordt opgelost bij (bijvoorbeeld) totall-loss. Oplossing zou zijn om bijvoorbeeld ook een hoger bedrag te kunnen verzekeren in het geval van bv een Harley-Davidson met een waarde tussen de 30 en 50.000 EUR. Daarnaast ontbreekt de optie om wél een opzittenden verzekering af te sluiten. Dit zit er nu standaard niet bij maar logischerwijs zou ik dit graag wel willen ivm een mogelijk ongeval.
Prettig en duidelijk. Klantenservice kan sneller en in het NL.
Weer heerlijk getoerd. Fijn om Simpel en lekker dichtbij een motor te kunnen huren
Geweldige manier van zaken doen...
Het was erg leuk weer te rijden en hij kwam zo uit de showroom met 44km op de teller,ook heerlijk weer gehad. Net als de vorige keer weer lekker gereden. Als ik 1 punt van positieve kritiek of verbetering mag aandragen is de 150km per dag niet echt veel,je moet ook het halen en brengen niet vergeten. Ik zou een voorstander zijn voor afkoop km voor een vast bedrag,of dat je keuze blokken hebt per 150km oplopend. Als je een paar dagen rijd met tochten van 3 tot 400 per dag wordt het toch nog wel prijzig. Maar we hebben weer genoten en daar gaat het toch om. Na de vakantie huur ik weer bij Richard van motoport is echt goed geregeld daar.
Snel geboekt en keurig geleverde motor. Dit ga ik zeker vaker doen !
Ook altijd leuk omdat je altijd met liefhebbers te maken hebt.
Eenvoudig en ongedwongen manier van motor huren. Duidelijk en accuraat. Goede communicatie met verhuurder.
Na een hele tijd niet gereden te hebben was dit zeker een leuke ervaring. Op deze manier kun je makkelijk een motor huren. Ook het personeel bij Motoport Hengelo wil je graag overal mee helpen. Ga zeker nog een keer vaker een motor huren.
goeie ervaring
We hebben een rustige rit gemaakt, schakelen ging soms wat lastig, maar na een tip van een BMW ervaringsdeskundige liep het soepeler. De tijd van 12u smiddags tot volgende dag zelfde tijd beviel ook heel goed. Voor herhaling vatbaar
Keizersgracht 520 H
1017EK Amsterdam
Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.