Alles top en snel geregeld

Alles top en snel geregeld

Snel en klantvriendelijk

Mijn eerste ervaring was zeer positief. Vriendelijk en snel geholpen

Prachtig initiatief

Ik heb nog geen ervaring met Motoshare maar tot nu toe vind ik het een prachtig initiatief.

• Klantenservice

Top bedrijf met top service

Het is makkelijk, goed geprijsd en duidelijk uitgelegd met goeie service

Top site

goede ervaring gehad met mijn eerste keer huren

Te gek

Goed geregeld

Zeer positief

5 min na mijn huur verzoek Meteen geaccepteerd en goedgekeurd, bij het ophalen zeer vriendelijk geholpen en alles stond al klaar! Na wat papieren tekenen werd mij er veel plezier mee gewenst. Erg genoten van deze ervaring , en kom zeker weer terug!!

Degelijke organisatie

Ruime keuze aan motoren in de buurt; goede site, iets te strakke (geautomatiseerde) opvolgingen op mijn belangstelling en betaling. Jullie zijn een motorverhuurbedrijf en geen incassobureau.

• Klantenservice

Snel, betrouwbaar en efficiënt geregeld

Kijken, selecteren, huren. Meteen duidelijk, betrouwbaar geregeld

Krachtig

Motor is krachtig en rijd soepel in omgang.

• Aanbod en prijs N.v.t.
  • Klantenservice

Mooie motorbelevenis en de organisatie vooraf , tijdens en erna is zonder haken en ogen

Heerlijke motordag gehad op een topmodel motor!

Goede site en overzichtelijk

Ik kon snel zien welke motoren er hier in de buurt waren en hieruit kon ik mijn keuze snel maken

• Klantenservice N.v.t.

Nette handige site waar aan alles is gedacht

Gemakkelijk keuze kunnen maken. Persoonlijk kon ik het niet helemaal goed vinden met de tijdzone. Maar dat is denk ik meer mijn eigen schuld

Goede ervaring

Geen rare verrassingen

Makkelijk om de motor te huren. Helaas kon ik de SE GT uitvoering nergens vinden, maar ik heb denk ik toch een aardige indruk van de motor gekregen.

• Klantenservice N.v.t.

Regel je motor avontuur precies zoals jij het wilt in een paar handelingen.

Prima service. Alles werkt zoals het zou moeten werken. Erg dijn dat het er is.

• Klantenservice N.v.t.

Provisioneel en persoonlijk van het begin tot het eind.

Keurig netjes en persoonlijk. Motor opgehaald bij West Coast Alkmaar. Daar ging ook alles zeer professioneel en met een nieuwe motor op pad. Geweldige ervaring.

• Klantenservice

Makkelijk om een account aan te maken en om vervolgens te huren. Ga ik snel weer doen

• Klantenservice N.v.t.

Goede manier om motor te huren.

Via zoon kennis gemaakt met Motoshare. Daarvoor rechtstreeks bij motordealer gehuurd. Motoshare account was snel geregeld en verdere kennismaking met de site verliep voorspoedig. Gelijk motorfiets via Motoshare bij motordealer gehuurd, bevestiging gekregen en betaald. Een dag later motorfiets opgehaald, waar alle formaliteiten, op rijbewijscontrole na, waren geregeld. Hierdoor snelle afhandeling en gelijk kunnen motorrijden.

• Klantenservice

Heel fijne en snelle manier van huren

Via de website van ducati werd ik doorgelinkt naar motoshare om te huren. Na het invullen van gegevens werd alles snel geregeld en communicatie per e-mail liep goed. Top! Volgende keer weer!

Alles prima gereld

Heerlijk dagje op de motor. Alles verliep soepel.

Hoge verborgen kosten

Ik wil de mogelijkheid hebben totaal prijs van te voren te zien. 89 euro per dag maal twee plus fee. Ook al voer ik in voor maar een enkele dag te willen huren. Business wise snap ik het, als klant gewoon vervelend. Je komt over als de handige Harry, de veel verdienende Middleman.

• Klantenservice N.v.t.

Heel makkelijk om een motor te huren! Alles gaat vlot en netjes en goed geregeld.

Slecht

Het is de eerste en laatste keer dat ik via motoshare een motor huur! Bij het ophalen van de motor zijn duidelijk zichtbare schades genoemd en opgenomen op het formulier. De verhuurder laat een schaderapport (taxatie) opstellen. Hier wordt ook de oude schades in opgenomen. Dus alle schade aan de motor worden jouw in de schoenen geschoven. Na het betalen van het eigen risico, wordt het bedrag direct aan de verhuurder overgeboekt zonder enige communicatie. Tot slot geeft de verhuurder geen opdracht tot herstelwerkzaamheden, hierdoor loopt de volgende huurder dezelfde risico. Het is makkelijk geld verdienen door de huurder! Ook motoshare doet hier niks aan!

Prima platform

Ik maak nu een aantal jaren gebruik van Motoshare en dat gaat bijna altijd tot volle tevredenheid. Als er iets is, wordt het direct opgelost.

Keizersgracht 520 H

1017EK Amsterdam

Over Motoshare

Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.