Erg leuke en fijne manier om een motor te huren. Ik had wat gedoe met het wijzigen van mijn gegevens. Ik kreeg snel een reactie. Vriendelijke communicatie. Alles werd goed geregeld. Prettig bedrijf!!
eerste keer dat ik motorshare gebruikte. mijn eerste boeking kon helaas niet door gaan. maar mijn 2e was een en al top. goede communicatie tussen mij en de verhuurder.
Al vele malen gebruikt. Werkt mooi
top
netjes en vlot geholpen ook bij motor ophalen bij Motoport Hengelo fijne zgan Kawa Z900 gehuurd
Alles top geregeld...alleen jammer dat de motor op afbeelding niet de motor was die ik mocht berijden. Dat had wel even vermeld mogen worden door de eigenaar.. Wel dezelfde een Kawasaki z1000sx splinternieuw 2020....dat dan wel..alleen ik had gereageerd op de 2019 model in het groen want wil deze graag kopen en wou met dit model dan ook de testrit maken. Wel een beetje miereneukerij van mij misschien ..maar ja ben een kawa man en dus liefst in het groen. Verder een leuke en makkelijke man in omgang...en pedro verhoeven heeft voor de kawasakirijder een prachtig aanbod motoren.
Goede manier om motor te huren.
Verbeteringen: - Motoren selecteren op type em niet alleen klasse zoals cc en pk. - Zoeken met kaartoptie (maps). - beter bij eerste gebruik aangeven dat je meer motoren kan reserveren zonder verplichte afname. - optie onderbrengen eventueel verhuur motorpak e.d. bij huurder - ik kreeg de indruk dat er discrepantie zat in initiele aanbodprijs en daadwerkelijke prijs. Ben hier nier verder in gedoken maar voelde intransparant.
Dit was de eerste keer, dat ik hier een motor gehuurd heb, en het was goed georganiseerd en de motor was in een perfecte staat. Dit ga ik absoluut vaker doen.
Ik voel me volledig ontzorgd bij het huren van een motor!
Top eerste dag na rijbewijs - top motor
Duidelijke website, snelle reactie en afwikkeling
Zie klacht die ik per mail verstuurd heb op 16/04/2020 naar [email protected]. Klacht is overigens niet gericht op Motoshare, want daar heb ik niets over te klagen. De klacht is gericht op de dealer.
Ik vind dit een top idee van Motoshare! Als iets niet duidelijk is zijn ze heel snel met je emails te beantwoorden en ik zou zo weer via hun een motor huren ! Gr Michel
Snel en makkelijk om in contact te komen met verhuurders. Prima prijzen en voorwaarden. Nu 3 x gehuurd en bevalt goed. Geen borg dat je hoeft te betalen en eigen risico is naar 600€ terug te brengen
Echt geweldige fiets, nieuw, strak en supersexy
Ik bedacht me ad hoc om een motor te huren. Dit werd gemakkelijk bewerkstelligd door Motorshare en derhalve vind ik het vijf (5) sterren waard.
Ik heb zelf geen motor en kan via Motoshare kan ik toch een paar keer per jaar een motor rijden. De leuke motoren zijn echter wel een beetje prijzig, zeker gezien het aantal gratis km af is genomen. Ook mag het aanbod van elektrische motoren wel wat meer.
Ik wil graag een aantal verschillende motoren uitproberen en deze tool geeft precies aan welke motoren er in de buurt te huur zijn.
heel fijn om zo een motor goed uit te kunnen proberen of het ook voor mij een motor zou kunnen zijn Vervelend was, dat de verhuurder pas zeer kort vantevoren ( zei hij) op de hoogte was De motor stond niet klaar en de verhuurder kwam pas na een belletje van zijn ( gastvrije) echtgenote. Ik had geen haast, dus het was toevallig geen probleem.
Super eenvoudig en duidelijk.
Na vastlegging van mijn wens tot hiir ging de communicatie per mail verder prima ! Goed initiatief zodat menig motorrijder iets kan proberen alvorens te kopen
Er wordt veel zekerheid geboden. Ik werd vriendelijk ontvangen en de motor hebben we samen prettig nagelopen en reed overigens erg fijn. Heel veel vrijheid en ik heb een hele leuke dag gehad! zeker het herhalen waard.
Prima website waarbij je door middel van handige filters snel vind wat je zoekt. Ik mis wel wat vraag/antwoorden bij de faq. Onder andere hoe ik mijn aanvraag kan annuleren. Ik kon nergens vinden waar/hoe ik dit moest doen, behalve het betaaltermijn laten aflopen, maar dat zou te kort op het huurmoment zijn.
Website geeft een goed overzicht, fijne filter is beschikbaar. De te doorlopen stappen zijn efficiënt en spreken voor zich; dus je huurt een motor met gemak!
Keizersgracht 520 H
1017EK Amsterdam
Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.