ID check duurde te lang, prijzen zijn redelijk hoog vergeleken met auto’s.
Inmiddels voor de 4e keer via motoshare een motor gehuurd. Dit gaat altijd super gemakkelijk en snel. De motor stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Heerlijk wezen touren. Zeker voor herhaling vatbaar.
Op Motoshare een paar dagen van tevoren de Yamaha M7-07 gehuurd en heerlijk getoerd in de buurt van Nijmegen en de Betuwe. Huren ging makkelijk en was duidelijk. Ook bij vragen is de website makkelijk bereikbaar.
Fijn platform met fijne verhuurders! Mijn eerste ervaring bij motoshare was zeer positief!
Motor stond netjes klaar toen ik hem op kwam halen. Alles werd netjes toegelicht voor het gebruik van de motor.
Recent mijn A rijbewijs gehaald en kort daarna een motor gehuurd via motorshare. Goeie eerste ervaring. Last minute dus een motor gehuurd en dit was heel snel geregeld.
De reservering via motoshare is na het aanmaken van een account waarbij men jouw gegevens verifieert kinderspel. De bevestiging van de reservering en akkoord van de verhuurder volgen snel. Op de dag van de huur stond de motor al buiten gereed.
Makkelijke site, genoeg keuze, en duidelijke huurcontracten.
Leuke Kawasaki Z900 gehuurd, echt een top motor. Ook goeie service van Motor2rent, kon makkelijk en goedkoop en telefoonhouder erbij huren. Ik zal hier zeker nog een keer een motor huren!
Toen ik een motor ging huren had ik nog nooit van Motoshare gehoord, maar toen ik de website zag kwam ik er al snel achter dat ik hier wel goed zat. Een breed scala aan motoren, duidelijke regels en richtlijnen, snelle bevestiging van de reservering en uiteindelijk bij de motorzaak was alles tiptop geregeld. Kan niet anders zeggen dat ik snel nog eens terug kom om een motor te huren op deze site!
Ik rijdt niet elke dag, en dan is het kunnen verhuren een mooie bijverdienste. En gezellig om iemand met de motor op pad te kunnen laten gaan!
Hoewel motoshare als concept zeker een goede mogelijkheid bied voor motorrijders en motorbezitters om de ervaringen te delen door verschillende motoren beschikbaar te stellen moet ik zeggen dat er een aantal dingen behoorlijk kunnen worden verbeterd. In eerste instantie is de hoeveelheid kilometers echt bar weinig. Wanneer je een motor huurt voor een weekend en je krijgt 300 kilometer is dat echt veel te weinig voor een lekker ritje met vrienden of familie. Het tweede punt zijn de kosten zelf. Sommige motoren zijn nu eenmaal duurder dan anderen, maar het gigantische verschil wat er in sommige motoren zit moet ook echt worden aangepakt. Door een prijsplafond te zetten aan de prijzen is het veel toegankelijker voor iedereen om een motor te huren voor meerdere dagen of voor 1 dag. Als laatste is het de adminsitratie achteraf. Ik had wat meer kilometers gereden en dit werd in rekening gebracht. Dat is natuurlijk normaal, maar vervolgens moesten alle kosten in 3 dagen worden betaald!!! Dit is heel vreemd en in mijn ogen belachelijk. Normaal gesproken staan er voor dit soort zaken 7 tot 14 dagen om te betalen wat standaard is in de zakelijke markt. Al met al een compliment aan de verhuurders, maar echt een onvoldoende voor motoshare en ze moeten hier hard aan werken om iedereen te bereiken in mijn mening
Zoals u hier onder mijn bericht kan lezen, ziet u dat ik me opgelicht voelde en dat kwam voornamelijk omdat bij de huur overeenkomst je moet wachten tot dat verhuurder het accepteert. Verhuurder accepteerde de verzoek automatisch en ik betaalde het ook dus direct en het is niet motoshare zijn schuld dat verhuurder die actief is op motoshare zijn oude nummer in had gevoerd. Ik had het op zondag middag gehuurd maar in de ochtend afgesloten, verhuurder had het op automatisch accepteren staan en zelf dacht ik misschien verwacht de verhuurder mij niet omdat het zo vroeg is dus besloot ik om hem te bellen waarbij het nummer die ik contacteerde zei verkeerde nummer. Heb het zo snel mogelijk gecanceld en daarna de voorwaarden gelezen. Voorheen had ik een goede eerste huur periode gehad en had de daar niks op aan te merken alles verliep zoals het moest gaan en had daardoor vertrouwen op gebouwd. Nu ik het toch heb weten op te lossen samen met moto share en verhuurder heb ik wel een tip voor de huurders, lees hun voorwaarden want als je voor 72 uur besluit om te huren en vervolgens niet kan en annuleert dan krijg je niet je geld terug houd daar rekening mee. Advies voor moto share voor mensen die zoals mij spontaan besluiten een huurovereenkomst af te sluiten mogelijk een extra waarschuwing te melden zodat die gene extra aan herinnerd kan worden voor het geval ze net als mij kunnen handelen. Tot slot na een uur gewacht te hebben ben ik inderdaad benaderd door motoshare en 1,5 uur later door verhuurder wat ik kan begrijpen dat echt wel snel is voor jullie maar ik die zich opgelicht voelde het prettigst voelde toen ik een annuleer knopje zag, alsof dat de rode knop was voor mij. Ik ben tevreden met de oplossing en bied hierbij mijn excuses aan voor een negatieve beoordeling en aannames. Zal het toch zeker wel aanraden aan de mensen alleen een extra waarschuwing voor mensen die zich in mijn situatie zouden bevinden. Met vriendelijke groeten, Kengelo de Jong
Al een paar keer een motor gehuurd. Altijd fijne mensen ontmoet en prima motoren gereden. Zeker een aanrader.
Op zich een goed concept, maar zeer slechte service. Ik had een probleem en zodoende contact gezocht. Het zogenaamde 'Team MotoShare' verschuilt zich achter een WhatsApp-account, communiceert uiterst summier en is te zwak/laf om telefonisch een probleem uit te praten. Uitzonderingen kennen ze niet en je wordt steeds stoïcijns verwezen naar de voorwaarden. Voor inschikkelijkheid en coulance moet je hier zeker niet zijn. Ik zou het niemand aanbevelen.
Hoi Chico, Dank voor je bericht en jouw beoordeling. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Er heeft via WhatsApp veel communicatie plaatsgevonden en uitleg, met name over de annuleringsvoorwaarden waar je kritiek op hebt. Zowel onze annuleringsvoorwaarden als de contactmogelijkheden (Email en WhatsApp staan duidelijk op onze site vermeld) en waren bij jou bekend. We vinden het jammer dat je vervolgens ons verwijt dat we ons houden aan de annuleringsvoorwaarden, een beetje apart dat je daardoor een negatieve beoordeling geeft… Groet, Team MotoShare
Je moet er van houden verder een heerlijk motor
Dank voor de beoordeling!
Ik heb de huur op een donderdag geannuleerd ivm slecht weer en de verhuurder weet ervan dat hadden we samen afgesproken. De verhuurder is een topgozer alleen de personeel van motoshare zijn echt waardeloos. Heb 170 euro afgerekend en ik krijg letterlijk geen rooie cent terug en ik krijg de gehuurde motor niet. Voel me zwaar opgelicht en ze komen niet met een oplossing. Ik sta te koken van woede want ik word zo achterlaten alsof een of andere dwaas ben. Telefonisch word niet gereageerd alleen via de app en email wat totaal niet opschiet. Ik raad niemand dit platform aan
Hoi Cenk, Dank voor je bericht en jouw feedback. Erg jammer om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met MotoShare en nog erg boos bent. Verhuurders zijn bereidt om hun motor via MotoShare te verhuren omdat ze weten dat het platform goed werkt en dat gaat gepaard met een aantal spelregels. Eén daarvan is dat bij een late annulering (minder dan 72 uur voor aanvang van de huurperiode) de verhuurder zijn huuropbrengst krijgt. Voor verhuurders is dit o.a belangrijk omdat ze rekening houden met de huurperiode. Ze zorgen ervoor dat de motor netjes klaar staat en de motor kan niet meer door iemand anders worden gehuurd. Nu heb jij minder dan 72 uur voor aanvang van de huurperiode geannuleerd en ontvangt de verhuurder zijn huuropbrengst. Je geeft aan dat je onderling overleg hebt gehad, uiteraard staat het de verhuurder vrij om zijn huuropbrengst aan jou terug te storten maar hij is hier niet toe verplicht. Onze annuleringsvoorwaarden staan overigens duidelijk op de website en het verplaatsen van de huurperiode is altijd kosteloos mogelijk. Ondanks dat de annuleringsvoorwaarden op de website staan heb je toch ervoor gekozen de boeking minder dan 72 uur voor de huurperiode te annuleren. Ook heb je er niet voor gekozen om te kijken of je de huurperiode kon verplaatsen. MotoShare is gebonden aan regels en vandaar dat wij de uitbetaling richting de verhuurder in gang hebben gezet na jouw annulering waardoor er inderdaad geen teruggave is. Dit is niet heel erg anders dan wanneer je op kort dag een hotel of vliegticket zou annuleren… Echter ontving onze klantenservice een tirade aan scheldwoorden en zijn we voor van alles uitgemaakt. Dat is prima, maar aan de lezers van deze beoordeling delen we graag mee dat jouw account daarom is geblokkeerd uit bescherming van de MotoShare community zodat je in het vervolg niet meer bij een motorliefhebber kan huren die zijn eigen motor beschikbaar stelt via MotoShare en er vanuit mag gaan dat hij of zij met een nette huurder te maken krijgt. Groet, Team MotoShare
Ik had een motor gehuurd bij Ducati Zaltbommel. Alles is eenvouding en snel geregeld.
Leuk om te lezen, heel erg bedankt!
Ik huurde nu voor de 4e keer een motor via Mototshare en telkens is het een goede ervaring. Na het vinden van je gewenste motor kom je direct in contact met de motor eigenaar en kun je de huur en details verder met de eigenaar afstemmen. Tot nu toe heb ik prima motoren gehuurd en altijd prettig contact gehad met de verhuurders.
Leuk om te lezen, heel erg bedankt!
Motor huren is super makkelijk. Enorme keuze Duidelijke website Echt top. Tot de volgende keer ! Wellicht 1 klein verbeterpuntje: waar kan ik voor de volgende keer, mijn eigen risico afkopen? Ik heb een ongeluk gehad deze laatste keer, en dank zij de fantastische mc Rijen, hebben ze mij qua kosten iets gematst, ook omdat ik zelf mijn ribben heb gebroken. Maar toch, de volgende keer wil ik mm eigen risico afkopen.
Leuk om te lezen, heel erg bedankt!
Ik maak al jaren gebruik van motorshare! Betaalbaar overzichtelijk duidelijk en goed geregeld
Leuk om te lezen, heel erg bedankt!
Alles heel makkelijk via de site te regelen zonder al te veel poespas. Heel snel met mails met afspraken en kosten. Had de motor binnen 10 min geregeld.
Leuk om te lezen, heel erg bedankt!
Op een snelle een eenvoudige manier heb ik de motor kunnen huren die ik voor ogen had. Met een goede uitleg en afhandeling van de verhuurder kon ik direct op weg.
Leuk om te lezen, heel erg bedankt!
Ik werd netjes geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. Al om al was de service uitstekend
Leuk om te lezen, heel erg bedankt!
Ik zie nu alweer uit naar een volgende MotoShare !
Keizersgracht 520 H
1017EK Amsterdam
Through our platform, motorcyclists throughout Europe can share motorcycles with each other. Rent a motorbike for a reasonable price, directly from a private owner or dealer nearby. Would you like to rent out your bike? During the rental period you are covered with our insurance partners. As owner, you determine the rental price and decide who can rent your motorcycle. Try MotoShare: 65,000+ registered users and 1,500+ motorcycles.