Netjes verpakt

Mijn servies is weer compleet.

Mooi product!

Het servies ziet er prachtig uit en is zeer goed verpakt! Vlotte service. De website had iets overzichtelijker gekund. Het was wat zoeken voordat ik alle onderdelen van het servies op één bestelling kon zetten, maar de afhandeling was prima.

Perfect!

Het is altijd spannend als je iets breekbaar besteld. Maar het is snel geleverd, goed verpakt en alles kwam in 1 stuk aan. Daarnaast is de website heel makkelijk om te gebruiken en werken de filters heel goed.

top

Snelle levering en goede kwaliteit

Vandaag besteld, morgen in huis

Zeer vlugge levering door post.nl zelfs in Belgie. Anna servies is een zeer betrouwbare winkel, met correcte prijzen.

Mooie artikelen voor een goede prijs.

Ruime keuze en snelle vlotte levering.

Wat een feestje!

Het uitzoeken van ons servies heeft ons heerlijke momenten opgeleverd bij Anna servies. Niet alleen vanwege de enorme keuze aan mooie serviezen, maar ook vanwege de hartelijke ontvangst en het uitgebreide advies. We zijn nu heel blij met ons prachtige nieuwe servies!

Snelle duidelijke leverafspraken

Theepot al heel lang gezocht, annaservies had er een. Besteld, er was er nog eentje op voorraad. Drie dagen later al was hij in huis!

Zeer tevreden!

Heel snel de bestelling ontvangen en super mooi verpakt! Heel blij mee!!!

Ervaring is positief op alle fronten

Prima producten en prijzen. Terugkoppeling en assistentie van de klantenservice gewoon perfect.

Snelle levering en mooie kwaliteits producten

Ruim aanbod, correcte prijzen en een super service - aanrader.

Bestelling geplaatst voor dessertvorkjes. Deze waren niet meteen op voorraad maar hier is duidelijk over gecommuniceerd, we zijn bij elke stap op de hoogte gehouden. Vorkjes mooi geleverd op het gecommuniceerde moment. Top producten en super service!

goed en correct

kopje besteld new wave villeroy boch netjes bezorgd snelle levering ook goede overzichtelijke website met ruime keuze

Goed verzorgd

Heel vlug geleverd en zeer goed verpakt!

Prima shop

Snel geleverd. Heel goed verpakt, en een fijn servies in de kast staan

Snel op tafel

Bestelling snel geleverd. En het was genieten toen de bordjes op tafel stonden.

Vlot en makkelijke site om te bestellen.

Snelle bezorging.

Hopeloos

Titel zegt alles

top

goede prijs, prima service.

Vreemde kleur op senseomokjes van Edme serie

6 wedgewood edme senseomokjes besteld, service heel prima en snel geleverd, alleen bij een paar mokjes zit de creme verf opeengehoopt onderaan de mokjes waardoor een vieze gele kleur op de bekers zit. Vraag me af wat dit voor kwaliteit is tegenwoordig. Zeker niet die van 29 jaar terug. Maar goed ze waren afgeprijsd dus heb het maar geaccepteerd.

Prima service en betrokkenheid

Mijn bestelling verliep prima tot aan het betalen. Er was een storing bij de bank. Op mijn mail werd prima gereageerd en een dag later is alles geregeld. De bestelde items heb ik snel binnen gekregen. Mijn ervaringen zijn dus prima, ook als het even niet zo soepel loopt.

Perfecte service

Snel, zorgvuldig en correct

De bestelling is goed gegaan, bestelde goed verpakt en snel geleverd

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam