Fijn geholpen !

Later nog wat bij besteld , werd vlot geleverd !

Gewoon goed

Duidelijke website dus snel gevonden, besteld en geleverd

verdiende 5 sterren

Pakket heel goed en verzorgd ingepakt. Daardoor merk je de liefde voor het vak. Snel geleverd ook in Belgie en bij vragen duidelijk te bereiken . Ik ben zeer tevreden.

Fantastische service !

Grote collectie - snelle levering - heel goed verpakt - blij mee en gewoon een echte aanrader !!

Perfect, de juiste plek om mooi servies te kopen

Afgelopen maand heb ik bij Anna Servies een prachtige set Wedgwood gekocht. Alles is uitstekend verlopen, het servies is nauwlettend ingepakt en compleet intact bij mij binnen gekomen. Tot de volgende keer!

perfect.

goede verpakking ,snelle bezorging ,goeie service

Jullie zijn snel en duidelijk !

Perfect: als iets niet direct voorradig is een belletje met evt goede vervang adviezen of n appje!

Bestelling Wedgwood Edme snel en perfect verpakt geleverd. Een aanrader.

Snel en accuraat

Probleem van onder-levering wel snel opgelost

Ik had 6 borden besteld en als verjaardagscadeau laten verpakken. Bij het overhandigen op de verjaardag bleek er 5 ipv de 6 bestelde borden inte zitten. Dat was zeker geen fijne binnenkomer. Nadat ik dit gemeld had bij Anna Servies is het 6e bord, zonder discussie, bij de jarige binnen enkele dagen nageleverd.

Prima.

Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen, met de aanvulling van mijn Edme Wedgewood servies.

De bestellen werd snel afgeleverd. Ik n’est-elle het Edmee servies van het vriegere wedgwood. Spijtig werd er niet vermeld in de beschrijving dat de fabricatie in Azië gebeurde. Er mocht wel de onderkant van de borden getoond worden of gespecificeerd worden in de beschrijving

Keurig verpakt en op tijd geleverd!

Netjes verpakt

Mijn servies is weer compleet.

Mooi product!

Het servies ziet er prachtig uit en is zeer goed verpakt! Vlotte service. De website had iets overzichtelijker gekund. Het was wat zoeken voordat ik alle onderdelen van het servies op één bestelling kon zetten, maar de afhandeling was prima.

Perfect!

Het is altijd spannend als je iets breekbaar besteld. Maar het is snel geleverd, goed verpakt en alles kwam in 1 stuk aan. Daarnaast is de website heel makkelijk om te gebruiken en werken de filters heel goed.

top

Snelle levering en goede kwaliteit

Vandaag besteld, morgen in huis

Zeer vlugge levering door post.nl zelfs in Belgie. Anna servies is een zeer betrouwbare winkel, met correcte prijzen.

Mooie artikelen voor een goede prijs.

Ruime keuze en snelle vlotte levering.

Wat een feestje!

Het uitzoeken van ons servies heeft ons heerlijke momenten opgeleverd bij Anna servies. Niet alleen vanwege de enorme keuze aan mooie serviezen, maar ook vanwege de hartelijke ontvangst en het uitgebreide advies. We zijn nu heel blij met ons prachtige nieuwe servies!

Snelle duidelijke leverafspraken

Theepot al heel lang gezocht, annaservies had er een. Besteld, er was er nog eentje op voorraad. Drie dagen later al was hij in huis!

Zeer tevreden!

Heel snel de bestelling ontvangen en super mooi verpakt! Heel blij mee!!!

Ervaring is positief op alle fronten

Prima producten en prijzen. Terugkoppeling en assistentie van de klantenservice gewoon perfect.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam