Goed verpakt en vlug geleverd

Goede dienstverlening

Snelle bezorging. Goed ingepakt.

Fijn en snel geleverd

Op mijn bestelling kwam meteen reactie en het werd zeer snel geleverd. Alles erg zorgvuldig ingepakt, dus heel en gaaf aangekomen. Ik zou zeer zeker weer winkelen bij Anna's servies!

Een Prachtige! Winkel.

Een Prachtige! Winkel, met unieke serviezen, ook een snelle levering, alsook een vriendelijke Service.

Ondanks melding voorraad zit ik 4 weken na dato nog te wachten.

Kommen als kerstcadeaux gekocht begin december. Stond voorraad 3 kommen dus de drie kommen gekocht. Na betaling mededeling dat ze niet op voorraad waren en dat het 6 > 8 weken zou gaan duren. Lege handen dus met Kerst. Jammer.

Prima service.

Voor de eerste kennismaking met uw firma bijzonder content. 4 waxine glaasjes besteld, on line en betaald. Helaas 2 op voorraad goed afgehandeld. Komen misschien toch eens in uw zaak kijken. Vriendelijk groetend. Kees Smit

Snelle levering tegen nette prijzen

Op Wifi gezocht en alles gevonden wat ik zocht tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Snelle verzending

Top service en mooi servies!

Goede prijzen en service!

Snelle levering en goed verpakt

Handige website. Veel op voorraad en snelle levering.

Snelle en goede levering en goede prijs/kwaliteit

Snelle en goede levering en prijs/kwaliteit

Snelle en goede service

Had nog snel een dinerbord van het kerstservies nodig. Makkelijk besteld en de volgende dag geleverd.

Snel besteld, snel geleverd.

Ik bestelde enkele items van Villeroy & Boch. Op de overzichtelijke website stonden deze duidelijk omschreven. Bestellen, afrekenen en leveren verliepen heel vlot. Ben tevreden.

top!

Werd gebeld of ik mijn bestelling echt kwam ophalen gezien mijn woonplaats. Dat was inderdaad niet het geval!

Bestelling keurig en adequaat afgewikkeld.

Snel afgewerkt en serviesgoed heel degelijk (professioneel) ingepakt en verzonden. Keurig afgewerkt.

Servies tegen aantrekkelijke prijs - vlotte en zorgvuldige verwerking - zeer tevreden

Bestelling was niet helemaal goed gegaan, dat kan gebeuren. Maar snel en keurig opgelost.

Kan er niets slechtst over zeggen prima

Alles perfect verlopen goede klantenservice

Prima prijs, snelle levering, alles in orde

Mijn bestelling van bestekcassette en daarbij nog los bestek werd probleemloos en snel geleverd. Het bestek Haags Lofje van van Kempen en Begeer is prachtig. Enige wat jammer is dat de cassette los bij het bestek wordt geleverd. Dit ligt niet aan Anna Servies maar aan de leverancier van het bestek. Elke vork, mes of lepel zit apart in een plastic zakje. De cassette (delen) zijn zo groot dat het in geen enkele la past dus ik moet alsnog opbergers kopen voor het bestek dat ik heb gekocht.

Zeer vriendelijk en correct

Vlotte en uitstekende service

prachtige spullen en erg fijn service

prachtige spullen en erg fijn service

Zoals alle aankopen bij Anne servies tot nu toe: in perfecte staat aangeleverd, op tijd en goed afgewikkeld. Ik ben heel tevreden, I.D.

Geweldige vlotte levering

Hoogwaardige kwaliteit en service

Mooie luxe producten. Snelle en correcte service. Zelfs tijdens drukke feestdagen. Een aanrader.

professioneel en vriendelijk

Met beetje angst voor delicaat transport van glazen (webshop) is alles vlekkeloos verlopen incl ruilen wegens verkeerde bestelling (door mijzelf). Netjes en veilig verpakt, goeie transportfirma gekozen, goeie communicatie en zoals gezegd vriendelijk. Zeer goed en aan te raden.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam