Super service

Echt top!

Keurige en tijdige levering: niets op aan te merken

Bestelling besteksets kwam keurig op tijd als aangegeven, goed en veilig verpakt. Uiterlijk en kwaliteit voldeed volledig aan het verwachtingspatroon.

Voldeed niet aan verwachting.

Van te voren kenbaar gemaakt dat hele order compleet moest zijn of anders annulering van order. Order was niet conform bestelling. Nalevering. Pakket kwam niet op afgesproken datum en moest zelf worden opgehaald. Daar betaal ik geen portokosten voor. Beschadigde borden retour en uiteindelijk dus een order die niet voldeed aan verwachting en niet conform de order was. Laconieke behandeling. Koop hier niet weer.

TOP !!!

Snelle levering, en een goeie prijs.

Snelle levering en uitstekend verpakte goederen.

Goed en vriendelijk contact via mail !

Zoals afgesproken, Perfect

Servies zorgvuldig ingepakt met bubbleplastic. Vandaag bestellen, morgen in huis. Bedankt. Top

Prima.

Mooie producten. Snel geleverd. Vriendelijk en behulpzaam

prima service en levering

Ik kon wat ik zocht snel vinden. De bestelling was makkelijk te plaatsen, terwijl ook de levering zonder problemen verliep.

Heldere communicatie over de levering van mijn bestelling.

Een paar soepkommen die ik bestelde bleken toch niet op voorraad te zijn. Ik ontving een keurige uitleg en slechts en week later kwam alles tóch aan.

Snel, goed en niet duur

Snelle en goed verzorgde levering

Ben er zeer tevreden mee

Ben er zeer tevreden mee.

Fijne service

Snelle, goede levering

Prima service.

De mokken die ik heb besteld zijn bijna niet meer leverbaar dus ik hoopte dan ook dat eea in de post niet zou sneuvelen. Geen enkel probleem bij Anna Servies: de mokken waren keurig verpakt en zijn puntgaaf geleverd.

Ik kon vinden wat er ontbrak aan mijn servies.

Goede website, ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. De spullen ook snel gekregen.

Slechte of te wel geen informatie over nalevering

Na bestelling ontving ik , eind juli 2023, zeer snel het uitgekozen servies ,er zouden echter mogelijk 2 bordjes worden nageleverd. Zelf gebeld, de nalevering zou waarschijnlijk half augustus plaatsvinden. Eind augustus nog steeds niets ontvangen. Weer zelf gebeld, er werd niet opgenomen, ik kreeg berichtje dat ik terug gebeld zou worden, echter nooit gebeurd. Zelf email gestuurd en die werd beantwoord, hoera, eind september word het nu. Ik ben benieuwd. Sorry, maar toch wel netjes als je zelf initiatief neemt Annaservies

goed bedrijf

Ik heb borden gekocht van Villeroy en Boch die allang uit de collectie zijn. Gelukkig kon ik nog een aanvulling krijgen op mijn servies. Verder snelle levering en goed verpakt.

Snelle en volledige levering

Ik heb goede ervaringen met bestellen bij Anna Servies. Ik heb al meerdere keren hier besteld en het is altijd goed op orde, snel geleverd en juist, goed verpakt ook. De laatste keer was een bord wat beschadigd aan de binnenkant. Dat werd goed afgehandeld en ik heb een nieuw bord ontvangen, na de andere retour te hebben verstuurd.

Snel en zorgvuldig

Efficiënte website

Top prijs/kwaliteit verhouding + snel & zorgvuldig bezorgd!

Mijn bestelling was serviesgoed van Rorstrand ostindia, die voordelig was geprijst, snel en zorgvuldig werd bezorgd

Alles klopt, van ruim assortiment tot aflevering

Er is een ruime keuze in een kwalitatief goed assortiment, met een toegankelijke website en met de mogelijkheid voor persoonlijk contact en bezichtiging van de winkel.

Heel slecht

Ik heb nog steeds mijn peper wn zout setje niet ontvangen ondanks mijn betaling ervan. Na paar mails hierover ook geen antwoord ontvangen.

Snel en zorgzaam verpakt

Snel en gemakkelijk te bestellen. Zirgzaam ingepakt en snel geleverd. Betrouwbare onderneming!

Snelle bezorging en goede service

Porseleinen schaaltje kwam gebroken aan en er werd direct een nieuwe verstuurd.

Snel en goed verpakt ontvangen

Borden besteld en die waren keurig verpakt ontvangen mooie collectie

geheel volgens verwachting

Geheel volgens verwachting