Prima servies

Prima als is goed verlopen planning bezorgd ook goed Verpakking ook goed.

vlotte levering

Snel en goed

Bestellingen en vragen worden vlot afgehandeld. Er miste bij een bestelling een paar bordjes omdat die niet op voorraad waren. Daar werd keurig melding van gemaakt. Toen ze weer binnen waren, werden ook meteen nageleverd. AnnaServies heeft alles prima op orde. Compliment!

Veel keuze, puntgaaf servies en een snelle levering. Een dikke tien dus!

Mooie koppen

Tevreden over kwaliteit en bezorging/verpakking

Snelle levering, netjes verpakt, voor herhaling vatbaar

Goede en duidelijke website plus goede service.

Zie boven.

prijs/kwaliteit correct, tijdige levering, goed verpakt, goede communicatie. Ik vind het moeilijk om gericht te zoeken naar een item op de website.

Goede service, snelle levering!

Voor de tweede keer online servies besteld bij Anna servies. Dit vanwege de goede service, prettige contact en de snelle levering. Servies wordt zeer goed verpakt, zodat het zeker weten heel aankomt! Fijn bedrijf met fysieke winkel in Leerdam.

Alles werd snel geleverd. Ook de verpakking was prima; erg belangrijk bij serviesgoed. Fijn dat mijn Wedgwood servies nu weer compleet is.

Snelle levering, fijne service!

Heb al meerdere keren hier besteld. Heel tevreden klant….!

Excellent customer service!

I had an excellent experience with AnnaServies.nl

Snel bezorgd, goed ingepakt

Veel keus bij Annaservies. Kon mijn villeroy en boch borden aanvullen. Snel bezorgd en heel goed ingepakt! Fijn online winkelen zo

Snel bezorgd en netjes verpakt

Alles naar wens!

Snelle reactie, perfect verpakt, correcte levering en bijzonder mooi servies en tafelkleed!

Snel geleverd, goed verpakt. Prima!

aardig en snelle reactie

aardig en snele reactie goed op de hoogte gehouden en kon t nog m weekje verzetten

Zie hieronder.

Snelle en correcte levering als het gewenste item op voorraad is.

Snelle levering van mijn bestelling

Mooi servies gekocht, was keurig ingepakt en heel snel geleverd. Geniet nu elke dag van mijn nieuwe borden en schalen. Zou Anna Servies zeker aan mijn familie en vrienden aanraden.

Snel, duidelijke site.

Blij om van servies dat niet meer gemaakt wordt(wedgewood farm) kan verkrijgen

Goede producten, snelle en zorgvuldige levering

Kwetsbare producten worden goed verpakt geleverd. Duidelijke site, zodat je weet wat je koopt een retourneren niet snel gebeurt.

Ontzettend leuk ingepakt!!

Jammer dat er, buiten het papier, tóch nog plastic in de verpakking zat. Zou het zónder plastic kunnen?

Klantvriendelijk en mee denken

Snelle levering en erg goed verpakt om ervoor te zorgen dat het niet zou breken.

Snelle levering en concurrerende prijzen

Zondags besteld, dinsdag geleverd. Eigenlijk niet eerder dan je zou verwachten. Desalniettemin toch een sorry kaartje ingesloten met een presentje ter compensatie. Nergens voor nodig. Dikke prima! Bedankt!

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam