Keurig en netjes afgeleverd.

Keurig en netjes afgeleverd.

Helemaal tevreden

Mooi bestek, prima verzonden

Net zo prachtig als beloofd!

Op de foto zag het servies er al prachtig uit maar in het echt was het zo mogelijk nog mooier. Werd bezorgd op de afgesproken tijd. Helemaal tip!

Super zufrieden! Tolles Geschirr von villeroy und boch

Total zufrieden! Schnelle Lieferung, super verpackt! Werde dort gerne wieder einkaufen!

Uitstekende service

We hebben Anna Servies gevonden op internet bij onze zoektocht naar een Villeroy en Boch servies. We wilden het liefst kopen bij een fysieke winkel. Je verwacht geen gezellige winkel op een industrieterrein, maar dat was het zeker wel! Anna Servies heeft een uitgebreide, prachtige collectie serviezen. De Colourful Spring collectie die we op het oog hadden, was in de aanbieding, hadden we al gezien op internet. De ontvangst in de winkel was zeer prettig en we zijn geholpen door een hele aardige dame. Fijn dat er nog goed en vriendelijk personeel bestaat! We hebben er borden en schaaltjes gekocht en kregen een heerlijk kopje koffie. We mochten zelfs kijken of de borden goed in hun vaatwasser pasten. Petje af voor de winkel. Zeker gaan kijken!

Snel, correct en betaalbaar!

Het servies was heel betaalbaar bij Anna servies, groot assortiment. Bestelling werd snel en goed verpakt geleverd.

Veel keuze, goed verpakt en snel geleverd.

Breed assortiment, veel voorraad en telefonisch goed geholpen. Een uitkomst nu veel servieswinkels verdwijnen. Ik kan AnnaServies warm aanbevelen!

Klantvriendelijk en correcte levering

vlotte en zeer goede service!

Goede service, snelle verzending, prima prijzen

Snel verzending, goede merken, laag geprijst

Fantastische webshop en ook winkel. Heerlijk om rond te kijken, ideeën op te doen en natuurlijk de mooie aanbiedingen!

Netjes, goed verpakt

Na, twee bezoeken aan de mooie winkel, deze keer online besteld. De desertlepels van Villeroy & Boch (Piëmont) waren niet op voorraad, maar werden keurig, zoals afgesproken, na twee verzonden en ontvangen.

Uitstekende service

Snelle reactie op vragen, snelle bezorging en heel zorgvuldig verpakt

Met veel zorg verpakt.

Bestelling snel afgehandeld. Na betalen van de factuur de volgende dag in huis!

altijd wat ik zoek, kwaliteit goed ,levering snel, kontakt telefonisch als het nodig is goed.

is snel bezorgt

is snel bezorgt zelf binnen de tijd die gezegd was en heel goed verpakt

Netjes veilig geleverd oksl was het breekbaar herl awngekomen

zeer goed

het product is goed ingepakt en op tijd bezorgd

Goede service en snelle verzending. Alles zeer goed verpakt.

Netjes en perfect geleverd

Vaker besteld en alles is volgens verwachting geleverd

Leuke aanbiedingen. Bestellingen worden goed verpakt en direct verzonden.

Goed geregeld.

Spullen zijn netjes afgeleverd en was heel goed verpakt. Ging echt vanaf het begin tot levering zeer goed.

Zeer vlugge afhandeling van bestelde spullen

Vlugge afhandeling

Ruime keus en snelle levering

Mooie website en goede service

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam